Grillkväll & Hamnfestival

Ja, i går va då jag och älsklingen hos Annicka & Peter o grilla, även några till där, det var trevligt.
Fick födelsedagspresent & självklart mat osv. Dock fick vi sitta ute på gräset i skuggan för det va SÅ varmt, va ca 30 grader när vi gick till dem i går vid 18 tiden. Härligt med värme, dock kanske lite för varmt!
Sen satt vi där och prata o drack lite o så, tills det till slut blev dags för oss att bege oss ned till hamnen. När vi kommer ned spelar "Dublin Fair", de va ju bra. Gick och satte oss i ankdammen för att fylla på med ytterligare lite alkohol! Efter nån timme blev det absolut dags för sängen, blev trött bara så där på en gång.
Så då cyklade vi hem till sängen o ud så skönt det var!

Öppningen av hamnen verkade lyckat, det var mkt folk o så som det alltid är första dagen!
Trevligt. Dock var det lite väl mkt folk under 18-år, lite tråkigt, men mna har ju själv varit där så man vet hur det är. haha

Nej nu ska jag åka till mamma o hämta massa grejer tills i morgon, då vankas det en heldag på skutis med lite alcolada för senare vaslutning i hamnen! En äkta sommardag med andra ord, nu hoppas jag bara vädret håller i sig o inte blir så tråkigt som tidingarna skriver!!

Hej svejs !

Hamnfestivalen

Ja, i morgon börjar Karlstads egna Hamnfestival :)
I morgon ska jag och älsklingen till hans mamma o Peter o grilla, sedan ska vi ned till hamnen efter de, ska bli trevligt!
På söndag ska jag även till hamnen med jobbet på räkfrossa, men först till drotts eller stattshotellets relaxavdelning, ska inte bli helt fel :) Kul att göra nåt med dem nångång! Hoppas bara att många fler kan vara med denna gången än förra!
Lär ju bli nån mer dag där nere. Sandra försöker för fulla muggar dra med mig på tors, men vi får se.
Men det är ju enda stället folk är på den kommande 1,5 veckan. Vilket jag iofs. bara tycker är trevligt, för man är ute !
Jaja, vi får väll se om det lir lika mycket kul påhittigt som förra året. det märks ju !

Nu ska jag iaf. kila till sängen !

Norge jobb

Ja usch, jag börjar få lite ångest över hur jag ska göra med norge.. vi är ju nästan säkrade jobb där om vi vill, och det är verkligen en chans att komma i från karlstad. Men är detta vad jag vill göra i höst?
Kan inte nån snäll människa bara komma o ge mig en heltids tjänst i en klädaffär eller något? Åh, det vore perfekt, vill verkligen inte flytta från älsklingen, samtidigt som dte vore otroligt kul o göra nått nytt! :)
Hur ska jag göra ? Mamma och alla andra säger till mig att jag måste ta chansen o åka, även Andreas tycker det. Men jag vill inte bara lämna alla nära och kära bara så där. Okej blir väll visserligen kanske bara 6 månader, eller varannan vecka, men ändå.. norge är inte hemma, och hemma trivs jag BÄST!!
Dock funderat på sthlm, men det är lika illa.. dit får jag aldrig med andreas :/ och då åker jag nog hellre till norge, även om Familjen finns i sthlm och andreas inte ska med till dit i norge jag ska !
Usch, har adlrig haft sån besluts ångest som nu. Jag får väll söka o ge det en chans, det är ju inte värre än att man kan ta sitt pick o pack o åka hem, för "hemma" finns ju alltid kvar :)
Hoppas på att andreas får jobb i norge/england eller sicilien i höst, då känns det inte lika jobbigt!
Jaja, det spörs, ska nog börja söka lite olika till veckan så vi får veta ganska snart hur det blir!

Nu blir det sängen, så man är pigg o fräsch i morgon när det vankas utgång :D
Ska bli skoj faktids att träffa lite folk i från gamla klassen, va ju ett tagsedan nu, även om det är de man sett/lekt med mest under sommaren som ska med :P
Men först på dagen i morgon ska jag fira mammsen som fyller år och kalas för min lilla kusin som blir officiell "fjortis", hihi!

Hej svejs !

Födelsedag 19 Juli 2006

Ja, i går var det då som sagt min efterlängtade födelsedag :)
Dagen började bra med frukost på sängen av älsklingen och en ytterligare förklaring av presenten, som fortfarande är en resa utomlands! Tack älskling!!!
Sedan fortsatte dagen med sol o bad på skutis med BRatt, sne kom resten av gänget.. älsklingen, matte, putte sara osv.! Trevligt!
Vid 16 tiden fick det bli att åka hemåt för att göra sig i ordning o städa det sista innan släkten skulle komma. Vid 18 tiden dök de upp. Med blommor o presenter :)

Min morbror fick jag min studentpresent av nu, snabbast :P Pengar och det var mkt välkommet!
Mina mostrar med familjer fick jag nya blommor, som även dessa ska överleva i 1 år, haha.. de trodde jag hade haft ihjäl de blommorna som jag fick förra året, men icke!
Farmor fick jag skor av.. de Nike jag tidigare visat! Sötisarna!
Mamma o hennes kille fick jag pengar av.
Pappa ska jag önska mig nått jag verkligen behöver av.. men vad ? :P
Sen fick ajg självklart mina efterlängtade Cocktail-glas av mormor :D Vita, ljusblå o mörkare blå ! De är verkligen tjusiga + ett "rör-skål" med jordnötter i, som jag också velat ha länge !
Så blev det självklart en massa tårta o kladdkaka + bullar osv. :D MUMS !

Vid 21.30 begavs jag mig sedan ut till Janis på Hammarö för att äta ytterligare en massa kladdkaka !
Fick present av Malin o Bratt, en Liten boll med många av disneys kvinnliga figurer på, som dret ungarna skrivit på också :P hihi. sne fick jag såpbubblor, med en jätterolig blås-sak :D så jäkla stygga är ni :P

Vid 22.30 var jag hemma igen, bara att bege sig bort till stefan o börja häva i sig cider, för därifrån begav vi oss sedan vidare till Nöjes för ytterligare alkoholintag! Mycket trevligt var det där iaf.!

En mycket lyckad födelsedag, finns inget att klaga på !

Tack så mtk för alla presenter & tack till alla som ringde/skickade sms..

Nej nu ska jag sova eller nått, nu när jag är så gammal!
Hej svejs !

Sista dagen som 18-åring !

Ja, idag är det min sista dag nångonsin faktids som 18-åring .. kan du tänka dig det? :P
har hänt sjukt mkt bra & dåligt på detta året.. mest bra dock !
Dagen har varit bra på Sunne Vattenpark, det var ju helt okej där :)
Dock mkt mindre än man hade förväntat sig, men skoj!

I morgon fyller jag ju då år, blir skutis o sola bada, sen hem o göra tårta o sånt för släkten kommer på kalas.
ska bli mysit. kvällen blir nog hos Janis med lite grill o så, får se om jag hinner, annars kan det tänkas bli liten utgång faktids ;) hihi
Nej nu ska jag snart sova så det blir födelsedag fortare .. blir väll väckt gör tidigt av älsklingen med frukost på sängen :D Så sötis!

Natti !

Fornarina

Åh, jag har hittat sjukt mkt kläder från Fornarina jag vill ha. Dock gör dumt att man inte kan beställa från hemsidan + att fornarinas kläder tyvärr är jäkligt dyra. MEn detta linnet är absolut min favorit, jag SKA ha ett sånt. ska bara få tag i det nånstans. ÅH, det är SÅ fint!!




Ytterligare en helg ..

Japp, då har ytterligare en helg vandrat förbi lika fort som vanligt!
Fredagen tillbringades på skutberget på dagen, sedan blev det Amelia & utgång, trevligt.
Hem var dock segare, stod och väntade på dreas i  1h typ :D wiie. men vad gör man inte för sin älskling :)

Lördagen blev skutberget igen så klart, sedan grill hos sara o senare Jobb. I går var det faktids helt okej att jobba, helt okej med folk så det fanns något att göra lite då o då :)
Avslutades med Baugette från sjöqvistens & en titt på pojkarna när de fyllona badade !

Idag är det söndag o ytterligare en dag har avverkats ute på skutis, ovanligt!
Sen fick det faktids bli hem o vila en stund eftersom fyllehunden till älskling mådde så där bra.
Men nu ska jag till mamma o få mig lite mat & "fira" Ranya om blir 1 år. :) Även fira Amira som herregud gott o fyllt 8 år, tiden går fort verkligen!!

I morgon blir det jobb, mindre kul.. annars ser veckan väldigt lovande ut.
Sunnevattenpark, (som denna gången ska bli av), Födelsedagar varje dag i princip (på onsdag är min egen!), grill hos Dreas familj, utgång osv. låter helt okej för min del!

Hej svejs !

Garderobsrensning

Ja, som jag skrev i går så var det faktids på tiden att jag rensade mina garderober. Oj, vad mkt "kul" man hittade. Som kläder i från när man gick i sexan, det är typ sex år sedan :P Så de åkte rakt ned i svartsäcken!! Usch vill inte se kläderna.
Det värsta är dock att även om jag rensade ur en svart säck (Där även lite av Andreas kläder) som ska skänkas till rädda barnen o 1 ½ papperskassar som kusin ska få, så är det ändå lika mkt kvar i garderoben som innan jag hade rensat! Helt sjukt vad mkt kläder jag egentligen har, ändå står jag där på fredag kväll när det vankas utgång o inte tycker att ajg har något att sätta på mig.
Ska nog gå igenom garderoberna mer noggrant nån dag o se vad som verkligen finns. Vem vet, har jag tur kanske jag hittar med kläder att ge bort :)
Vet iaf. att min kusin kommer bli glad när hon får kläder för flera tusen!
Gud vilken snäll kusin jag är ! hihi

Så lätt är det att förena nytta med nöje :)

Tröst shopping

Ja, det fick bli en sväng på stan förrut och tröst shoppa eftersom vi inte kom iväg till Sunne nått. I morse när vi vaknade var vädret tråkigt, så blev dte givetvist bra nu på dagen. dumt, men får åka nästa veckan! Men jag tog ialla fall med mig sara på stan o shoppade ett par jätte snygga skor med döskallar o rosor, sen fick det även bli ett Brun/vitt prickit linne med lite spets och en likadan bolero, jättefint :)
Men nu måste jag seriöst sluta shoppa, börjar bli lite väl fullt i garderoben + att pengarna börjar tryta. Därför ska jag nu gå och göra nått vettigt, som att rensa ur garderoberna på kläder och skor jag ändå aldrig använder, så kankse man kan få plats för allt nytt ! :)

Shopping .. igen!

Ja, idag vare fint väder men hade ingen ork att åka ut o bada. ska ju ändå till sunne i morgon :)
Så det fick bli att åka o kolla Julie o Marcus nya lägenhet + en sväng på stan. Där jag även hann med att införskaffa ytterligare en ny bikini (och NU får det vara nog) + ett linne. Jag som lovat mig själv att inte shoppa något mer nu under sommaren ! HAHA, för på fredag ska jag o köpa 2 par skor.
Har 2 saker jag missbrukar och det är godis och shopping. Men man måste ju leva lite också !

Nej nu ska jag sova för klockan är mkt o jag ska orka leka hela dagen i morgon ! :D
Åh, vad dte ska bli kul. hihi!

Jobbet var förövrigt helt okej idag, tide gick fort och FATTARU va helt ok!

Natti natti !

Sunnevattenpark !

Dit ska jag på torsdag, måste ju kolla om det är nått att ha eller inte! men åker framför allt dit för att sponsra Bert Karlsson med mer pengar, för han har inte tillräckligt mkt ännu. Så det ska bli ett sant nöje.
Jag, Andreas, Mattias, Sara o ev Patrick o Daniel åker dit, ska bli skoj!
På oss iaf. 4 tjänar Bert 760kr! Det går säkert rakt ned i fickan på han också ;P haha!
Aja, men som sagt ska bli kul iaf.!

Nu jobbar jag dock mkt mindre skoj.. men ska inte klaga, lovat loffsan.. hon har det värre ;P


Shopping !

Ja, det fick bli en liten tur till Bergvik idag o shoppa.
Det blev en tröja, en t-shirt o ett par skor jag verkligen INTE behöver. Höll på att bli en väska också, men där fick det vara slut. måste ju ha lite pengar o leva för i sommar!
Men skorna var ett måse, så söta! 

 

Nej nu blir det sängen, fick jobba i kväll även om jag egentligen skulle varit ledig. Gött med pengar iofs. :)
Natti !

bang bang orangutang

 
Information

Den framgångsrike affärsmannen Åke Jönsson älskar sig själv. Och sin karriär. Och sin stora, dyra bil.

Men i en ödestigen sekund förvandlas hans liv, han mister sin fru, och sina barn, som han i sitt karriärsrus glömt att älska. Vad händer när man äntligen lär sig att älska och inte kan få den man älskar?

Måste få säga att det var en mycket dåligt film. Persbrant åker bara runt i sin bil hela filmen i princip. Inget o rekomendera.
Så nu vet ni det!


Blir inge nytt jobb :P

Nej det blir inge nytt jobb, för jag vill inte ha det :D haha
vill ha sommar o sol + norge !
så så enkelt o bra kan det bli!

Nu ska jag iaf. ut o sola o bada för örat känns lite bättre!

hej svejs !

Nytt jobb.. nervös !

I morgon börjar jag mitt nya jobb, är nervös och på sätt och vis vill jag inte, men det blir nog säkert bra :)Tråkigt bara att jag inte får vara ute o sola o bada, som jag verkligen hade velat, men livet är inte alltids rättvist. Ska bli kul o se om jag komme tycka jobbet är kul eller ej, hoppas verkligen det eftersom jag då får en heltids tjänst :D vore inge fel om pengarna rulla in varje månad :D

Va hos doktorn i morse, det var inge fle på trumhinnan, fick dock örondroppar ändå för att läka det fortare!
sen blev det skutis med Janis :) mkt trevligt o mysigt. haha ! Övertrötta som as men det är ingen skräll. Så kom sara o jerker sen sväng också, trevligt !

Lalala, hoppas det blir norge i höst med malin o sandra, så vi kanske kan åk till australien o allt det där om 1 - 1,5 år :D fan varoe så himla kul! hoppas,hoppas,hoppas :D dock drygt o jobba i norge men blir pengar o där finns inge o göra !

Nej nu ska jag faktids se på Hitta Nemo, inte sett den än :P

Hej svejs !

Stackar mig..

Ja, det är synd om mig.. jag har varit smart o sprcäkt min trumhinna, och det gör ONT !
ska till doktorn i morgon o se så det inte är nått allvarligt. jippie, ödsla tid hos doktorn när jag vill ut o bada, vilket jag inte kommer få .. Men får åka ut o sola iaf. :)

Idag har jag varit o badat lite iaf. :) vaknade ju så sent efterosm jag jobbat i natt, så fick åka ut en sväng bara. men det va trevligt för mamma o mormor osv va där då!
Sen fick det bli att åka till mamma o få grillat o det varinte helt fel!

Nej nu ska jag lägga mig hos älsklingen igen o bli ompysslad o tycka synd om mig själv, vilket det också är ! ;) 
Hitta nemo får det bli, köpt 2 nya tecknade filmer idag så :P

hej svejs !

RSS 2.0