Mera shopping & Härliga fredag

Var till stan förrut med Lovisa. Hittade present till Malin så vi blev nöjda till slut :) Hoppas även hon blir det i morgon, men det tror jag nog.

Innan vi letade present blev det lite shopping. Har länge nog nu letat efter ett par svarta enkla shorts, då mina från förra året är mer gråa av urtvättning än svarta, tyvärr. Letade o letade, fann till slut ett par exakt som ajg ville ha dem på Tessie. Att det var 50% på dem gjorde inte saken värre :) Så nu är jag nöjd och belåten.

Blev en snabb fika hos mormor efter, och sne hem med älsklingen. Grillat o myst nu i kväll.. tog bara en kort paus för det var inge bra på tv.. som vanligt. Men nu sk jag sätta på nån bra film o fortsätta mysa. Laddar för morgondagen.

Hej svejs i Lingon skogen!

Korsord och Present letande..

44359-155

Ska sätta mig o lösa lite korsord nu, som jag förövrigt blivit jäkligt bra på, i väntan på Lovisa. Ska ned till stan o leta present till Malin som fyllde 20 igår, och kalase blir i morgon :) Måste ju även finna nått till Lovisa som fyllt år för längesen men icke hunnit blivit firad. Jag som är så dålig på presenter, men det ska nog bli bra.

Storhandling

Var nyss till Maxi med Älsklingen och storhandlade. Mycket tråkigt men nödvändigt. Fick dock med oss en massa hem som var totalt onödigt men så är det väll alltid? Fick tex med mig en Duschradio. Men det ansåg jag vara nödvändigt, som ajg har letat efter den sådan. Den är riktigt ful men ack så bra. Nu kommer jag väll aldrig ta mgi ur duschen. Helst skulle jag vilja ha musik överallt i hela världen. Fats det är rätt gött med lite tysthet i bland också.

  

Jävla telefonkö!

Suttit i telefon kö i över 50 minuter. Startade som plats nr 100 och har kommit ned till plats 54. det känns ju jävligt lovande måste jag få säga!! Åh, jag blir så förbannad. telefonköer är det värsta som finns. Speciellt när jag bara har en simpel fråga som inte går att lösa på annat sätt än genom personligservice. Tack så mycket Telenor för att ni förgyller min kväll med: "Tack för att ni väntar, vi gör vårt bästa för att ta emot ditt samtal så fort som möjligt..Din plats i kön är.." Men det vill ajg ju inte höra.. jag vill höra: "Hej och välkommen till Telenor det är..." jaja, det är väll bara att vänta och roa sig med annat så länge. Tacka vet jag högtalar telefoner i allafall!


                                                                            44359-153

En regnig dag..

Åh, det var så skönt väder i morse.. riktigt strålande sol och knappt ett moln på himlen. Glad som bara den studsade jag ur sängen, käka frulle o var redo för att åka bort till Annicka för att få sola mig lite. Mötte Sara o gick dit. hann inte mer än innanför dörren så vräkte det tråkiga jäklans regnet ned. Jippie, det verkligen hagalde. Det var inte alls kul, jag som ville lata mig lite i solen.. idag igen. Men det fick jag för det. I stället tog vi en promenad när Annicka kom hem, och sicken tur.. regnet höll upp precis när vi gick typ. Makaroni-gratäng serverades idag, mumma! Sen vankades det jordgubbar hos älsklingens mormor, och självklart korsord. Gottigt,gottigt!

Så vacker blev dagen jag planerat så fint i solen. Dumma regnet!!

1987-07-19

Den 19:e Juli för 20 år sedan säger mina föräldrar var en av de bästa dagarna i deras liv.. Det kan jag mycket väl förstå ;P

44359-152


Shopping & Bye bye KF

Började dagen med att ta en Promenad med Elin som jag knapp träffat sen i februari. Det var mys :) gick hem o käka frulle o duscha. Sen tog jag mig mod och åkte till KF med nykeln och kortet. Inte en dag för tidigt! Haha. Kände att det verkligen var på tiden. Så nu är alla band med KF klippta. Känns helt underbart, behöver aldrig mer sätta min fot där om jag inte vill.. iallafall aldrig på den avdelningen!

Åkte sen o hämta upp Elin igen, ut till Bergvik o skulle bara titta. Men jaja det vet ju jag hur bra det går när jag ska titta och inte röra. Slutade med 1 lång myströja, ett par mörkblå leggings, (älskar leggins) och en lång rosa t-shirt. Är nöjd, men har lite ågren över att det var onödigt.. men kläder går ju alltid åt ;)

Nu väntar jag på mammsen, sen vaknas det fika hos Moster m mormor också..

Solning

Måndag och Tisdag.. promenad och solning m Annicka i deras trädgård. Orken att ta sig till skutis har inte infunnit sig ännu. Har visserligen inge brått heller så. Dumt när man inte behöver åka mer än dit för o sola o få frukost o mat serverad ;) Självklart varit ute o gått också.

44359-150

Midsommar helgen

Torsdag: Pizza, eftersom kinamojsen hade stäng, sen en massa film o slappande i soffan.

Fredag: Slöade i soffan hela förmiddagen men ytterligare 2 filmer, sen gjorde vi oss i ordning o åkte bort till Johnny. Tråkigt nog regnade det hela dagen, förrutom 2 min på kvällen. Men gjorde inget då de hade köpt partytält o ställt upp ute på hans gård + att det självklara goda humöret fanns på plats. Trodde jag skulle frysa ihjäl, men det var ganska gött. Grilla o satt ute o töla hela kvällen.  Min gnälbältes vän mimmi var ju med, mycket kul :) Blev även en nyfunnen vänn.. Sara. Mycket nice brud. Blev ett midsommardopp på natten, vilket var ganska behagligt, inte överdrivet kallt. Sen slutade kvällen i massvis med skratt över en viss person :P Reslulterat en mycket trevlig och rolig midsommar!

44359-148

Kramkalas m Älsklingen

Lördag: Spenderades enbart i soffan i princip, kanske ganska mycket tack vare det där jäkla regnet + en otroligt skööön bakfylla. Fick sällskap av två ungefär lika sletna som oss, Ida och Hannah. Fick mat serverad o massvis med film även denna dagen. Såg nya Beck filmen, men som vanligt somnade jag och missade slutet. kul!

Söndag: Tog en långpromenad m Sara på morgonen, riktigt gött. Sen blev det.. film, film o åter film. Längesen ajg såg så mycket film på så kort tid. När Annicka o Peter kom hem såg vi Snakes on a Plane. herregud vilken skit film, ingen av oss orkade se klart den. Sen blev det mat o återigen soffan. Drog m Annicka på en kortare promenad då solen faktids visdae sig :D

Gratulationer

Grattis till min vän Johanna som fyller 20 år idag :D

Orkar inte..

Orkar inte blogga nått idag. Men kommer en uppdatering om midsommar helgen i morogn kanske?
Så här såg iallafall jag och rocco ut i går när vi njöt av bakfyllan i soffan.. så nu kan ni titta, njuta o skratta :P

44359-147

Midsommarafton



Så här grå är våran midsommar i Karlstad i år, ungefär i alla fall. Lite tråkigt då lusten att "fira" midsommar försvinner lite grann. Men som tur är har vi fixat ett stort partytält så vi ändå kan vara ute. Nu är det bara att hoppas på att den lilla värmen som finns ute inte sviker oss..



Jag hade hellre sett att det såg ut så här ute idag, men man får inte alltid som man vill. Renget hör ju till "en svensk sommar" som de flesta tycker o då speciellt midsommar. Har väll alltid varje år haft alla olika salgs väder.

Trevlig midsommar!

Flyttar för några dagar..

Mja, eller flyttar kanske man inte kan säga. Men ska vara katt- & Husvakt Tors - Sön, då Annicka o Peter är bortresta nu över midsommar. Nu hoppas jag bara på massa sol i helgen så jag kan njuta ytterligare av att "ha" gräsmatta :P Ska iallafall bli strålande sol på söndag, får hålla tummarna för det.

Nu ska jag gå o packa lite kläder o allt som ska med.. skönt o slippa åka hem, även om det är en sträcka på 5 min med både bil/cykel. Haha!

I kväll blir det gosigos med älsklingen, ska gotta oss med att åka in till stan o köpa kinamat innan vi åker bort. Mumsigt värre.

Jäkla skit väder!

Det är skit väder ute och har varit precis hela dagen typ. Var dock uppehåll i morse typ 30 min, åkte till Annicka o tänkte vi skulle gå ut o gå. Men icke.. så långt kom vi aldrig då jag blev alldeles för trött o frusen. Har i stället bara degat i soffan hela dagen.. Skönt som bara den.
44359-144
 
Ungefär så här mycket som på bilden har det regnat idag.. syns dock dåligt o bilden är Tagen första timmen när jag o Dreas anlände till Zakynthos i höstas.

Aja i allafall var vi ut till bolaget, precis som alla andra. Äntligen hade de byggt klart, snacka om miniatyr av hur det ser ut inne i stan. Men rätt snyggt o fräscht..

Säng, säng säng..

Nu blir det sängen för hela slanten. Är riktigt trött och känner mig helt slut i kroppen. trots minsta möjliga ansträngning idag. Men det är som jag säger, man blir slut i kroppen av att vara i solen.. Okej, jag har härjat en hel del också :P
Ska läsa lite en sväng i boken jag lånade förrut av Annicka.. "Vår Lilla Hemlighet".

Natti Natti!

Sommarlov

Det är riktigt skönt att ytterligare ett år ha, vad jag kallar "sommarlov". Det är väll egentligen inte sommarlov längre när man gick ur skolan för över 1 år sedan. Men det känns bra att säga så. Haha.

Men idag har varit en ytterliagre lat dag. Lån promenad i morse, sen degat i solen ungefär hela dagen tills jag vid 18 tiden tröttnade. Läste ur Sviken, och har i stället börjat på en ny bok. Fick tyvärr inte mina böcker idag, men hoppas på i morgon då :) Idag var jag tom duktig o lagade mat. Kändes som att det mer eller mindre var min tur, eftersom Annicka gjort det senaste 375 gångerna.
Skrattat så jag gråtit idag också.. snacka om nya magmuskler o kramp i käkarna. Så sköna uttalanden var det längesen jag hörde. "Hon bara tappa huvet" tex, aja herregud det var otroligt roligt iallafall.

Saknad

44359-143
Okej det får bli ett till inlägg innan det är dags att slita sig härifrån. Suttit och kollat igenom gamla bilder och hittade den här. Det är på Mig och min stockholmske vän Sandra som jag lärde känna av en slump för typ 10 - 11 år sedan, en mycket bra slump.. Kortet är taget för hur många år sedan som helst.. tror vi går typ i 5:an och var in i en något annorlunda men ack så rolig affär i Farsta C och tog dessa. Vilka minnen det väckte!
Saknar dig vännen.. vart har du tagit vägen? Du är uppenbarligen helt omöjlig att få tag i :(

Oj, så sent?

Nu ska Johanna verkligen sova. Har ändrat mina sov-vanor ordentligt sne älsklingen kom hem, inte bra alls. Jag som hade kommit in i ett jättebra mönster. Nej det får bli att släpa med älsklingen till sängen nu.. måste byta sängkläder innan.. åh vad jobbigt det blev nu :( Stackars mig!

Lekit

Har nu på kvälla varit och lekit med Malin J, Malin E, Lottan o Lovisa hos Lovisa-fisa. Längesen jag träffade dem, förrutom på mitt jobb, när de kommit fulla o odrägliga då :P Inte sett Malin på över en måndag. Hade en hel del att ta igen om man säger så.. haha! Kolla på 6Points också, inte min typ av film. Herregud vad dålig, men skratta fick man iallafall..
Mycket mysigt som vanligt med girlsen ;D

En lat dag i solen med mysigt sällskap..

44359-142

Åkte till Annicka o slängde mig i deras trädgård på täcket i solen. Underbart väder så fort solen inte varit bakom molnen då vill säga :P Har självklart haft mysigt sällskap av älsklingens kissemiss, Rocco. Fast han gilla inte solen lika mycket som jag. Haha, kanske inte så konstigt!
Nästan läst ur hela boken Sviken också. Den är riktigt bra. Hoppas på att mina böcker jag beställt anländer i morgon så jag har nått nytt att börja på.

Vi tog oss även en sväng till skutis o gick 7,5:an. Dock helt sluuuut efter bara 1km då det tar på krafterna att ligga i solen o lata sig. Haha, nej men det var varmt som bara den.. + att jag fick skavsår efter 6km. aj,aj.. inte skönt alls. Men gött efteråt iallafall, det som räknas.

Fast tjänst på hemma plan

Nej, det är inte jag som fått det.. tyvärr. Men däremot älsklingen :) Han ringde i går och de bestämde när var och hur han ska bröja typ. Jag är så glad för hans skull, även om vi vetat om det ett tag. Men nu känns allt mycket ljusare. Han kommer aldrig mer åka på projekten utmlands utan ahn kommer förbli här hemma hos mig. Jippie!! Det är det enda jag kan säga..

Tidig morgon och bilgrejsimojs

Vaknade första gången kl 06.00 och var hur pigg som helst. Tänkte då kliva ur sängen, men ångrade mig mycket fort då jag insåg att det inte finns nått att göra så tidigt på morgonen. När klockan sen blev 08.00 vaknade jag för andra gången och gick då upp, ingen idé att ligga kvar om jag ska vakna med jämna mellanrum.

Varit till philipssons med mamma och fixat nått grejsimojs med draget på hennes bil jag har just nu. Det var jobbigt då vi glömde massa saker o fick åka till lokalen o fixa o dola.. men till slut blev det bra.

Nu väntar jag på Annicka, ska ut o gå o sola.. Solen skiner, men ändå är det lite-pytte-kyligt ute. Men sola det kan man gör ändå.. så är det bara :D

Bra erbjudande..

Fick ett väldigt bra ebjudande va min älskade Farmor i går. Vet dock inte om det kommer bli av eller ej. Känns lite farligt på nåt sätt fast ändå vore det svin kul. Älsklingen råder mig inte till det, vilket jag mycket väl kan förstå. Får se vad övriga familjen säger om de kanske får samma erbjudande som jag, det vore svin nice!

Och så kom solen..

Ah fy vad härligt. Solen hittade hit nu på eftermiddagen. Lite små kallt i skuggan men för övrigt en massa värme. Jag gillar det mycket!
Varit hos mormor o fått mig lite mat.. nu blir det en liten promenad strax med henne o moster i brist på annat. Kan ju inte vara inne när solen skiner :P

Morgon Promenad & tråkigt väder

44359-141

Blev en promenad i morse med Annicka. Vaknade av hennes sms vid 8.20. Och klockan 9.00 var vi ute, dock utan älsklingen som bara öppna ett halt öga o sne somna om när jag frågade om han skulle med. Riktigt gott var det iallafall.. lite små kallt då solen inte alls sken som på bilden.
Fick självklart frukost serverad efteråt. Latmask som jag är!

Blir lite halvt depprimerad när det är så tråkigt väder ute. Grått o duggar lite då och då. Dock håller det på att klarna upp lite nu, vilket känns löövely. Hoppas på massa sol resten av veckan iallafall.
Annars är idag en sån dag då man kan göra en massa nytta här hemma som att städa o vika all tvätt osv. :P

20-års present?

44359-140
Den här mobilen har jag tänkt på om jag ska önska mig i 20-års present. Egentligen behöver jag ingen ny mobil, men det är knappt nått annat jag behöver heller eller vill ha.. Men vi får se, det är ju trots allt 32 dagar kvar..

Nya böcker..

Har nyss lagt in en beställning på 4 nya böcker hos Bokus, då det är så skönt att sitta ute i solen på sommaren och läsa. Okej, inte helt fel att krypa upp i soffan med filten och en bra bok på vintern heller :P
Men dessa 4 blev det, hoppas de är bra. Är egentligen inte ett dugg intresserad av Linda Rosings bok, men nått lockar mig att läsa den ändå..
Nu hoppas jag bara på en snabbleverans, men det stod ju 3-6 dagar så.


44359-137 44359-139 44359-138 44359-136

Bok tips

Läser just nu en riktigt bra bok. Kan knappt lägga den i från mig när jag väl börjat.. Denna är det och dess handling:

44359-135

Berit och Ali har varit tillsammans i åtta år. Ali har länge varit emot bröllop, eftersom Berit har en dotter sedan ett tidigare förhållande, och Ali anser att det strider mot hans muslimska tro att gifta sig under sådana omständigheter. Då Berit nu väntar deras gemensamma barn ändrar han sig och säger sig vara beredd att möta den skarpa kritik han vet kommer från släkten i Saudiarabien. De planerar ett romantiskt bröllop i Kairo och Berit är lycklig och förväntansfull.

Men i Kairo slås allt i spillror för Berit. Hon drogas och fostret aborteras. När hon vaknar till sans badar hon i sitt eget blod och barnet är borta. Berit Jørgensens bok om händelserna, som nu ligger 14 år tillbaka i tiden, väckte stor uppmärksamhet när den utkom i Danmark hösten 2004. Hon berättar hela den fruktansvärda historien om övergreppet, men också om sin modiga kamp för att få de inblandade åtalade och dömda, vilket dock misslyckades.

Berit Jørgensen bor idag på landet på Jylland och lever med en ny man som hon har en fyraårig son tillsammans med. Hon arbetar som sjuksköterska och har lyckats lägga de tragiska händelserna bakom sig.

Hennes skakande och dramatiska skildring är en berättelse om övergrepp och grymhet, men också om en modig och stark kvinna som lyckas ta sig vidare och skapa ett nytt liv.

Inte min dag - Låt bli min cykel idiot!!

Ja jag cyklade ju från Timmys till jobbet igår, vilket är en strecka på kanske max 5 minuter. Kom dit och tvärnitade på rullgruset.. Gick o kände på dörren att det var låst, ringde då de kom o öppnade. Gjorde i ordning det lilla jag kunde och lallade sedan runt där inne en stund. Kl 18 öppnade vi och ajg höll mig mesta dels inne pga at det var lite kyligare väder i går än typ förra lördagen då jag satt ute med vakterna flera timmar från det att ajg började..

Iallafall så klockan 20 kommer anna, och jag är lagomt godis sugen, så jag ebjuder mig att ta cykeln bort till Haga hallen 500m bort o köpa godis. Tar fram plånboken och går ut..
"GAHHHHHnån jävla idiot har snott min cykel!!" var den enda jag fick ur mig! Min cykel var borta. Paniiiik, min älskade 18 års present fanns inte där längre. Alla trodde jag skämtade att jag inte ahde cyklat eller inte stället den där, Men det var ju bara min cykel som stod där när jag började. Sur som en citron gick jag in tillbaka o ringde mamma.. stöldanmäla var det första ajg tänkte på.. Tur i oturen har jag tydligen papprena på cykeln här hemma och inte hos mamma, så det skulle få vänta tils i natt när jag kom hem.
Gick i alla fall bort till Haga hallen o köpte godis, tänkte at ajg går på en liten cykeljakt samtidigt eftersom det var så lugnt ändå. Men dock utan resultat. Väldans besviken plågar jag mig igenom kvällen ihopp om att nån dum jävel kanske tar cykeln tillbaka till jobbet på natten, ändå miljarder cyklar utanför på kvällen.

Tog mig en liten paus när det var lugnt, gick ut och kollade igen. Självklart kryllar det av sånna cyklar jag har, eller liknande i allafall. Jag som knappt sett en enda sån på 2 år. Dock var ingen min. Nu tyckte jag rktigt synd om mig.. min cykel är guld värd på sommaren då bilen inte alls är min grej på sommaren.

Aja jobbade klart passet och var fortfarande väldigt besviken. Tråkigt att inte folk kan låta andras grejer vara. Gick o svor över dem som snott den, och blev mer och mer osäker på at ajg verkligen låste den. men jag evt att låsningen går av bara farten numera och att ajg aldrig skulle glömma det.

När vi väl slutat tvingade jag älsklingen att komma in till stan för en ytterligare cykeljakt med mig. Dock utan resultat nu heller, så älsklingen tyckte vi skulle åka o kolla i området vid jobbet. Sagt o gjort åkte vi dit. Kollade igenom 2 gator tills jag ber älsklingen stanna o säger att jag bara ska kolla i ett cykelställ vid ett hyreshus. "Men nej älskling, tror du någon är så dum o ställer den utanför?" frågar Dreas mig. nja tänkte jag, men va fan man vet aldrig.
Vad tror ni inte står där? MIN CYKEL!! Jag hade precis berättat för Dreas hur den såg ut i sadeln och fram till utan lampa osv. I ren glädje började jag nästan grina o stod o skutta. Självklart var den låst och provade nykeln.. WIIIIEEHOOO! Blev så himlans lycklig, jag älskar min cykel ju!!

Så jävla tråkigt när inte folk kan hålla händerna från saker som inte är deras. Sen blir jag extra förbannad när det är nån som jävlas med att flytta upp den en gata. Kan dock inte vara nån jag känner då ingen visste att jag cyklade till jobbet, ingen där när jag kom. Skulle vara jäkligt kul att kolla övervakningsbanden o se vem det var, bara för att. Hoppas den personen blev mäkta snopen när han elle rhon vaknar idag och den inte står där.. vad personen nu skulle med min låsta cykel till. Så idag har jag varit duktig och satt fast bygellåset. Nu ska min cykel förbli min. Punkt slut!

Stadloppet

Stadsloppet i går. Cyklade ned med älsklingen och mötte upp Emma, Johanna o Hugo. Satte oss på sandgrundsudden efter att ha köpt glass.. Spana in allt fölk som var med och sprang och gick. En del roligare än andra.. Kom en kille i något ofina kläder och spelade "saxofon" för oss. En leksaks alltså. Herregud vad vi skratta, han var rolig :) Undrar va mycket han tjänade ihop då han fick 5:- av alla han spela för :P haha

Sen gick vi till Timmys o skulle käka. Jag o älsklingen går för att ta ut pengar, men det fick vi inte på nått av korten, går till mitticity, stängt! Tog bankomaten i duvan istället, äntligen fick ajg lite pengar. Tillbaka till timmys, där de andra redan beställt sin mat.. Går in o ska beställa, nej då finns inte den maten ajg ville ha! Gahh, började bli lagomt trött då, fick cykla bort till Bk o köpa där..
Sen satt vi där o töla nån timme tils det var dags att cykla bort till jobbet..

Inte min dag i går.. läs nästa inlägg!

En kall cider..

I går på dagen var jag och Sara runt o kolla på mobiler. Fick ett sug av att köpa ny. Men insåg rätt snabbt att det egentligen inte är några större fel på den jag har. Men det lär nog tänkas över ytterligare en gång då jag faktids fyller år om knappt 1 månad.

Sen åkte vi ned och kolla in Sundsta/Älvkullegymnasiets bal. Träffade dock knappt nån man kände, men såg ialafall Issa och Elena, mina två arbetspolers.. Så tjusiga så.

Senare på kvällen åkte jag ned o tog några cider m Emma på jöbbets uteservering. Riktigt mysigt med bordet för två och Palle o Janne som privata vakter precis bredvid. De va nog riktigt uttråkade då de stod och tjatade med oss mesta dels av kvällen :P Men det var trevligt i allafall.. allt för längesen ajg umgicks med Emma.. :(

Söt student

I torsdags var jag ju på student. Min lööövely kusin Linda stog klivet ut i det fria och vuxenlivet. Det var en mycket trevlig dag. Mycket glädje, mat och presenter. Linda var nöjd och belåten och lika så vi gäster..

44359-134
 

Sjung om studentens lyckliga dar..

44359-61

Det är idag dags att bege sig av mot stan för att fira min kusin som tar Studenten. Åh, det kommer väl firas i hela stan, och en massa minnen kommer flöda upp. Kul.. måste faktids erkänna att även om jag redan gjort mitt så är jag lite avis på alla som får springa ut i det fria idag..

 Grattis och Lycka till på dig Kusin-vitamin Linda!

Spökträd

44359-132


Här i Karlstad tror jag nästan att det spökar. I går kväll upptäckte jag och mina kusiner detta äkcliga träd med 4 likadana intill. Jag trodde först att någon jävel hade roat sig med att plasta in trädet, men så var inte fallet. Såg ut som spindelnät. Svin äckligt.. Var ju sjävklart tvungen att roa mig med att ta kort.

Så läste jag idag i tidningen att nån annan varit ut dit och tagit kort på det, den personen också. Skickat in till NWT. Så idag var det en notis om träden och vad det var just det här.. Usch och fy!!

Så var onsdagen förgylld..

Skulle åkt till skutis och solat idag. Men eftersom det bara var 13 grader när jag vaknade fick det vara. Åkte till Annicka o tänkte sola där i stället, men när jag kom dit gick självklart solen i moln. Jävla skit. Slängde i stället på oss skorna och gick lång promenaden. Annars legat ute på täcktes m Rocco o myst i kylan..

Var till Lokalen där min kusin ska ha sin studentmottagning i morgon. Hjälpte Moster och mormor lite, styrde ju upp en hel del som jag tyckte det skulle vara.. Sen blev det jordgubbar m grädde hos mormor. Mumsigt.

Nu ska jag tvinga älsklingen att gå o lägga sig, för jag är trött :P

Fixat och klart..

44359-131


Fixade klart kusinen student present idag. Hon lär nog bli nöjd och belåten. Tyckte min "hänga-runt-halsen" sak var lite rolig också. hihi

Lata dagar..

Idag har varit ytterligare en sån här härligt strålande lat dag.
Åkte ut till skutis med Emma vid 10, inte en kotte där ute knappt, skönt! Sen kom Maria en sväng. Låg där ute och dega ett par timmar i solen tills det var dags att bege sig hemåt eftersom Emma skulle åka tillbaka till Norge  :/
Drog i stället med älsklingen ut i solen. Blev självklart bryggan i Älven då han tycker det är så mycket goare än skutis, och jag måste faktids hålla med om att det är riktigt mysigt.. bara vi två ;). Men idag blev det faktids inget dopp där, för jag verkligen ogillar det vattnet extremt mycket.. iallafall precis där.
Varit lite svalare ute idag, ganska skönt faktids.

Annars varit upp till älsklingens farmor en sväng medans ahn var på träningen. Efter det blev det en promenad med Mamma o moster, så jäkla gött att gå på kvällen då värmen har lagt sig. Men jag måste nog hålla fast vid att morgon promenad är allra goast..

Nu blir det sängen, natti!

På en brygga i älven..

Jag och älsklingen orkade inte ta oss ut till skutis då vi antog att hela Karlstad passade på at åka dit en dag som denna. Så i stället gick vi ned till älven och la oss på en liten brygga där för att få lite lugn och ro, mesta dels i allafall :) Var riktigt varmt o skönt. Dock gillar jag inte att bada i älven. Man vet aldrig vad som kan komma o flyta i strömmarna där, så mycket lik och dyl. de har fiskat upp.. usch! Nej jag trivdes mest på bryggan..

Åh herregud en spindel..

44359-130

Ja dte här vackra krabaten gästade oss på jobbet igår. Att jag inte fick en chock när de sa att det satt en stor äcklig spindel i taket precis över mig! Varför måste jag vara nära sånna här äckliga kryp? Kristin var iallafall modig och fick ut äcklet.

Värme

Nu är det riktigt varmt ute igen.. skulle bli 30 grader idag också :) Nu ska jag väcka älsklingen så vi kan åka ut o bada, jag hatar att sitta inne dagar som dessa..

Nöjesfabriken it is

Var smart nog i går och cyklade till jobbet. Det var verkligen dumt gjort då det var 30 grader ute och minst 35 grader inne. Var jobbigt varmt i går, men som tur var fann vi fläktarna som mot förmodan faktids blåste lite kalt :) haha.
Annars var kvällen helt ok, hade inte värst mycket att göra utan lalla mest, käka massa glass och fick nya kameror att leka med. Pratade med chefen om våra nya tröjor vi vill ha, och tror det kommer gå igenom. Haha, känns som det iallafall.. och det vors rätt kul.
Förövrigt kom vi på att det här jobbet måste vara ett av världens bästa  jobb, inte så konstigt med tanke på att vi jobbar på Sveriges näst största nattklubb, där det alltid händer saker :D


Fixade även så alla blev "stämplade". Nu mera tillhör vi jobbet. och den vackra stämpeln ser ut som sådan:

44359-129

Grillat och göbber..

Blev en riktigt god middag i går bestående av Potatisgratäng och grillad Kyckling. Mumsigt som bara den. Älskar grillat. Till efterrätt blev det jordgubbar m grädde.. åt så jag trodde jag skulle spricka :P Men det var det värt!

44359-128

Student present

Nu ska jag ta med mig älsklingen och leta student present till Kusin som tar studenten på Torsdag :) Jättelätt när hon inte vil ha nått, men nånting ska jag nog hitta på. Hon blir nog glad för allt, men vill ha nått spciellt.. hon är ju trots allt som min lillasyster..

44359-127

Hittade dock ingenting utan får leta vidare..

Promenad och bad

Åkte ut till skutis med Sara på förmiddagen och gick 7,5:an. trodde jag skulle dö av värmeutslag. Var mycket varmare än jag trodde att det skulle vara. Men man ska inte gnälla nu när sommaren anlänt till Sverige. När vi hade gått klar tog vi oss ett snabbt dopp, det var riktigt skönt. Dock blev det bara ett dopp och inget mer då mina krafter bara rann ur mig.

Åkte hem till älsklingen och gjorde frukost, tänkte vi skulle sitta ute och äta med det gick verkligen inte då det säkerligen är 40 grader i solen där. Steker som bara den.


Ledig Fredag

Åh, vad härligt. jag är ledig i kväll. Skulle egentligen jobbat men eftersom det är så varmt så behövs det ej. Känns riktigt gött o vara ledig en fredag för en gångs skull. Dock lite tårkigt att man sagt nje till vissa planer för att jobba.

Men älsklingen kommer ju hem i kväll så det är bara bra att vara ledig då. Innan det ska jag iväg o umgås med Emma. Vi har trots allt inte setts sen vi kom hem från Gran Canaria, vilket innebär för snart 3 månader sen. Ska bli kul att uppdatera lite.. Blir nog en liten picknick vid teatern m en cider eller två.

Överlycklig



44359-125

När man längtar som mest slår önskan in. Idag kommer mannen i mitt liv hem!

Lunch á la Johanna

Håller på att fixa i ordning en liten lättare lunch just nu. Mamma och mormor är på G hit o ska få mat. Känner mig riktigt duktig. Lax, färsk potatis och rödlöks Créme Fraiche blir det. Ska bli riktigt mumsigt, speciellt eftersom jag älskar lax..


Saknad

44359-126

Den här mannen saknar jag väldigt mycket just nu. Vill ha dig hemma älskling.. alltid!

Shopping o solning - Ja tack!

Blev som sagt skutis med Sara idag. Himlans gött då det inte var så mycket folk utan man kunde välja o vraka vart vi ville ligga :P Varmare i vattnet idag än i går, det gillas verkligen.

Hann med bergvik innan också, då jag bara skulle kolla på ett par shorts o köpa nya svarta leggins eftersom mina gamla är trasiga!? Kom iallafall därifrån med nya leggins, en klarblå kjol, och en klänning som är marinblå/vit randig. Gör tjusigt. Är dock lite osäker på kjolen men det återstår att se hur det blir med den saken.. Tror jag kommit in i en blå period just nu ;)


44359-123
En dagsfärsk bild á la Johanna på skutis.

Var till mamma nu på kvällen och kopierade flygbiljetterna så jag kunde skicka tillbaka dem till Seat24. Gött att det är ur världen och jag får pengarna tillbaka. Satt och kollade på nån film hon hade varit hos kusin och lånat, väldigt bra faktids.

Sen blev det en promenad med Annicka. Riktigt skönt, inte så konstigt när det är 23 grader ute kl 22 på kvällen. Dock höll jag på att bli galen på alla jäkla mygg som promt skulle sitta på mig i spåret. Det gillar jag inte!!

Nu ska jag slänga mig in i duschen o sen städa.. mamma o mormor kommer på lunch i morgon.




Sol, sol och mera sooool

Skutis i går, och mera skutis idag. Finns ingen anledning att göra nånting annat när solen skiner som bara den och det är hur varmt som helst ute..


44359-122

På återseende!

Vila i frid

Enda jag kan säga..


Sveriges Nationaldag

Dagen efter den 5:e juni och Danmarks Nationaldag är det dags för den 6:e Juni och Sveriges Nationaldag. För min del ska det inte firas heller hissas nån flagga eller dyligt. Jag är en av dem som tycker att denna dag är precis som vilken annan dag som helst förutom att det är en röd dag då.

44359-121

Premiär på skutis

Idag blir det års premiär för sol o bad på skutis :) Ska bli otroligt gött. Då känns det verkligen som att sommaren har börjat när man åker dit ut o lägger sig.

44359-76

Kusin var så fin..

Var ned och kollade på min kusin som hade sin student bal i går. Så fin hon var. Kände knappt igen henne först, då hon precis som jag inte är nått big fan av långklänning. Fick återigen en massa minnen från förra året då vi hade våran student bal. Alla fina klänningar, håruppsättningar osv. + att det precis som i går var 25 grader varmt ute när vi hade våran.. Men det var kul att se o hoppas hon och alla andra hade en trevlig kväll :)


One more day in the sun

Riktigt varmt i går. Trodde inte jag skulle orka med hela lång promenaden på morgonen då det var så varmt. men det gjorde jag. Lånade mammas stegräknare för att kolla vad många steg jag tog ungefär. Och på den svängen jag och Annicka brukar gå, gick jag ungefär 8300 steg och förbrukade 347 kalorier :P hmm? aja kul att se stegen i allafall..

Låg o sola hela dagen sen i deras trädgård. Jäkligt varmt då det var i princip vindstilla. Men lite glass, en bra bok o musik så gick det helt okej. Även om jag som vanligt blev rastlös o töla o störde :P ar fått en del färg av bara två dagar, det tackar vi för :) Åh, känner riktigt hur solen fyller på mitt "energi-förråd" om man kan kalla det så..

Solning hela dagen låååång

Var till den elaka tandläkaren i morse. Men det gick bra. Hon var snällare än jag kommer ihåg tydligen :P jag lever ju ännu så.. Kunde varit mycket värre. Självklart var tänderna lika fina o bra som sist. Finns ingen mening med att gå dit för min del som aldrig haft ett hål eller liknande. Men man gör som man blir tillsagd ;D

Aja åkte i alla fall till Annicka sen o fick frukost. Lång promenad i värmen. Sen har vi legat och solat heeeeela dagen typ. Så gött. Älskar sånna här lata härliga dagar :) hihi. Rastlös blev jag självklart.. som vanligt.

                                   44359-119

Varit hos mormor en sväng också, lika trevligt som vanligt. Sen åkte ajg till sara o lekte med henne o Jonna, som självklart var brun som en pepparkaka efter tunisien. Längesen vi sågs, var mycket kuligt. Haha, så vuxna som vi är också ;P

Nu blire dusch o lite tv sen sängen, trötter som bara den.. Hej svejs!

Sommar

Nu är det äntligen juni, vilket innebär att sommaren officiellt har börjat. Hur skönt är det inte när det både lördags och söndag har varit typ 20 grader varmt? Jag är så pigg o glad hela tiden. Inte alls dumt. + att det ska vara så här nästan hela den kommande veckan :D

Idag var vi till moster o fick mat. Sen tog vi en promenad i det strålande vädret. Hur gött som helst. Åkte hem o hade ångest ver att jag inte låg ute i solen, men trött efter 3 nätters dålig sömn fick jag faktids vara inne o vila.

Har varit ned till stan med mamma o Vera nu på kvällinga o käkat lite. Tog en cider som inte satt fel alls. Åh, vad jag älskar sommaren och uteserveringarna.

Funderar på att åka i väg till Pappa o njuta av sommaren där om 2 vecor, för att sedan åka direkt till älsklingen och njuta hos honom en sväng också. Varken Sthlm eller Oslo är ju dumma sommarstäder ;)

Ännu en vecka..

Ja nu har det gått en vecka till, och en del har hänt sen sist. men inte mycket..
Mest levt ganska gott under veckan pga av beslutet osv. Sluppit oroa mig över det mer. Annars tycker jag veckan har innehållit det mesta som en vanlig vecka gör, förutom att älsklingen inte har varit hemma nånting då :/
Men annars slappande, lång promenad varje dag i regnet. Lite lek o jobb tors,fre och lör. Shopping har jag hunnit med också, självklart.  Köpt klär till kusinen student o lite annats smått o gåt så som nya skor, t-shirt o tröjor.. Nu när jag inte behöver sluta shoppa för Norge delen så är det bra. haha

Kommer inte ihåg nått annat vettigt som hänt, men har väll haft fullt upp med nånting eftersom jag inte bloggat nått alls. Men så kan livet vara ibland.

Beslutet

Det beslutet jag och älsklingen tog förra helgen då han var hemma innebar följande: Vi flyttar inte till Norge. Har varit en himlans velande fram och tillbaka ang detta med Norge. Vi hade ju båda fått en varsin heltidstjänst och skulle börja i morgon. Men då det inte kändes bra för någon av oss med varken flytt, dubbelhyror eller nånting så beslutade vi tillsammans att vi stannar kvar här hemma. Det är jag väldigt glad över nu, det känns hur bra som helst. Dock står jag utan ena sommarjobbet i sommar nu då jag har ring och sagt att jag inte kommer tillbaka mer, men det känns bra även det.

Trodde inte att det skulle släppa så mycket setnar från hjärtat som det gjorde då vi beslutade oss. Tack till våra Familjer som stöttar vårat beslut mer eller mindre. De förstår oss varför vi beslutat oss för detta.

Visst känns det dumt att tacka nej till en heltidstjänst, men det överväger mycket mer att vi båda mår bra och gör det vi vill. Vi har ju trots allt hela livet fram för oss. Norge finns kvar i höst om inte annat, det har vi i tanken.

Nu ska vi bara njuta av sommaren och varandra i sommar det lilla vi kan. Men först ska älsklingen jobba klart i Norge med IKEA, vilket innebär att jag kommer vara själv en hel del i sommar förmodligen..

RSS 2.0