Gott nytt år!

Kan väll passa på att önska alla mina vänner ett GÖTT NYTT ÅR när jag ändå tog mig 5 minuter till bloggen.
Imorgon tänkte jag updatera sista tidne lite, men nu ska det iväg på nyårsfirande.

Tack för det här året mina nära och kära. Vi får se till att  2009 blir ett ännu bättre år!
Extra stor puss speciellt till familjen/släkten. Men framför allt mina allra bästavänner.. Emma, Johanna, Jonna och Sara, utan er skulle inte min vardag funka, trots att man inte ses/hörs varje dag så vet jag att ni finns alltid där för mig. Älskar er ♥


Vänner för alltid!

Ett år till fyllt av Kärlek..

Idag har vi varit tillsammans i 6 år! Ja, hela 6år. Vart har de tagit vägen egentligen? Känns inte som så länge. Det här året har vi gjort massa kul ihop och hoppas det kommer fortsätta lika bra. Det är du och jag älskling.

Tack för att jag får vara din och du vill vara min, det bästa som någonsin hänt! Du får mig alltid på bra humör (även dåligt :P), ställer alltid upp för mig och peppar mig till allt. Står bakom mig till 110% i alla mina beslut, även de dåliga.. men du finns alltid där vad som än händer mig. Och du vet att jag gör det samma för dig.

JAG ÄLSKAR DIG ♥


Finns ingen bättre än dig Andreas!

Julafton

Nu är dne äntligen här dagen med stort D. Som jag trodde vaknade jag innan klockan ringde och nu är det dags att duscha för att sen göra mig iordning. Frukosten serveras hemma hos mormor för att få så mycket tid som möjligt med Pappa och Broder. Sen bär de av mot svärmor för att lämna klapparna för att sedan traska ned till moster. Tur de bor nära varandra då jag ska tillbaka till Svärmor senare i kväll :)

Behöver jag ens säga att jag är pirrig, pirrig, pirrig och överlycklig?


Förhoppningsvis kommer det en sådan här (fast snyggare) till Moster iår, vi har ju trots allt en 1,5 åring med oss :P

GOD JUL!

Dagen före.. eller nästan.

Nu är det ju officiellt julafton, men för min del fortfarande dagen före eftersom jag ine lyckats somna ännu. Dock dags nu då jag vet att jag kommer vakna tidigt i morgon (som alltid på julafton) och måste vara pigg inför jobb igen på juldagen.
Ska bli underbart med en ledig dag imorgon med familjen :) Att vi får och får ge julklappar är ett stort plus. För mig är liksom julen helig, en av bästa dagarna på året!

Hursom har den här dagen gått i ett på jobbet, igen. Kul som fan. Mest kännt mig som en springtös då vi försökt fixa det mesta innan stängning så vi bara kunde börja skylta om. Massvis med tv osv som skulle ut i butik, men vi blev klara rätt fort och det var en lycklig johanna som skuttade hemåt för julledighet (en dag!). Fick oss en varsin julklapp iform av bestick, Tackar Tackar :)

En sväng till mormor för att umgås med Pappa och Broder som anlände idag. Då är det verkligen jul.
Fixade pappas present i natt/morse. Vi kom på en riktigt bra sådan, och eftersom han inte fick nån present i 45-års present i sommras får han en extra nu. Kommer bli super bra och kul! :D

Nu tar vi kvällen här säger mannen. Återkommer när tid finnes!

GOD JUL så länge! En stor jul puss till mina älskade Vänner ♥



Det här kommer bara vara en bråkdel av årets alla klappar!


Paniiik

Jag trodde ju på gudskelöv när jag tänkte att min bror fixar pappa julklapp. Ack så fel jag tog mig. Han har inte fixat det idag heller och vi har inte en blek om vad han ska få. Grejen är bara den att imorogn är det tight som bara dne då de åker mot Karlstad vid lunch och jag börjar jobba kl 12. Så då måste den vara klar..
Jag får hålla tummarna att det löser sig, det måste det! :P

Annars hinner jag inte med mycket annat än att jobba och sova faktiskt.. så mina dagar ser ut nu runt jul.


En hektisk lördag

Vaknade tidigt trots sovmorgon. Var riktigt bestämd att åka ned till stan innan jag började för att fixa lite, men tröttheten tog överhanden och jag somnade snabt om igen.

Iväg till jobbet för en hektisk dag igen. men som alltid lika kul när det finns att göra. Hur skönt det var att komma hem och veta att det är lördag men jag ska inte vidare och jobba går knappt att beskriva.
Mannen och hans vän stod i köket när jag kom hem i fullfärd med att diska och fixa tacos. Hur gött att få serverat? En dusch senare och allt stod klart på bordet bara att sätta sig. Tack Pöjker! Kanske mest fjäsk för att de skulle få spela i lugn och ro nu på kvällen.. haha!

Jag har tagit mig en powernap nyss och ska åka iväg till Lovisa nu för att umgås en sväng med tjejerna. Njuter verligen till fullo a att jag är ledig en lördas kväll.

Ser även ut att lösa sig för min del på juldags kvällen. Vore underbart om jag fick ledigt då så jag kan umgås med pappa ist. för att jobba. Ska ju ändå jobba hela juldagen och börjar tidigt på annandagen också. Får veta imorgon. Tackar Elena tusen ggr om det blir till min lycka, kommer verkligen ge dig åter, det lovar jag!


Trosdag, Fredags fullt upp!

Torsdag och fredagen gick himla fort. Båda dagarna var det fullt upp på jobbet. Igår fredag hann jag inte med nånting annat än att stå som fastklistrad i kassan, men det är kul.
Torsdagen bjöd ju svärmor på frulle, och avslutade även dagen där med bonde söker fru.

Igår kväll efter jobbet hann jag knappt innan för dörren förens jag däckade i soffan en stund. Eftersom hela lgh var full i dataspelande pöjker gjorde jag bästa i att somna en sväng. Tölande i telefonen med pappa och farmor innan, massa kuligheter inför julen :)

Ensam Hemma 2 fick bli min somna film för dagen, men den lyckades (hör och höpna) hålla mig vaken tills den var slut. Somnade riktigt skönt igen.

Inte direkt mkt roligt vetande i detta inlägg, bad for you!

Grattis kusin :)

Igår 19/12 fyllde min käre kusin-vitamin (mer min syster-yster) Ida 22år. Grattsi så här lite i efterskott på din dag vännen. Hoppas den varit super bra och att du får massa kul imorgon. Tråkigt jag inte kan vara med och fira dig pga jobb, men vi ses på julafton! Älskar dig ♥

 
Gullongen för sisådär en 21år sedan.  


   Två käre kusiner på min 18-års dag.

Last day before christmas

Japp precis som rubriken beskriver så kommer jag nu jobba varje da fram tills julafton, då är jag ledig sen jobbar jag ytterligare en massa tills nyår. Känns piss att Pappa och broder kommer hit och jag tagit åt mig dubbelt jobb så jag knappt hinner se dem :(

Efter en lång skön morgon i sängen var det dags för Pump, åter igen nya passet. Lika kul idag om inte roligare. Vi var endast 4st inkl instruktör, det gör mig mer motiverad på nått sätt, kul.
Hem för att tvätta undan lite och sen bege mig mot mormor för att umgås lite.

Kvällen i goda vänners sällskap hos Lovisa med Malin, Engan och Lottan. Inte fel alls, var för längesen jag träffade nån av er, måste bli ändring. Lovisa flyttar ju snart ifrån oss också, så det är mindre kul.
Massa tölande och lyckliga slut hos mina kära bönner sen fick det bli hemåt.

Matlådan inför morgon dagen avklarad och nu ska jag krypa i säng med mannen. Imorgon är det som sagt dags, men eftersom jag inte börjar förens 11 så ska jag hem till svärmor för frukost innan och lämna älsk andra julklapp.. han är för nyfiken här hemma.

En hel annan liga!


Natti Natti!

En tanke

Eftersom jag inte tycker nått av mina jobb är speciellt meningsfulla. Jag trivs det gör jag, men jag gör liksom ingentign meningsfullt, missförstå mig rätt nu. Sälja mat/elektronik, hänga in jackor VS. ett jobb där man jobbar med människor som behöver ens hjälp mer.. går inte att jämföra. Men självklart behövs det folk på dessa ställen jag är också, annars skulle ju inte jobben finnas.
Hursom har jag nyss gjort en grej jag hoppas går vägen. Det handlar om så lite, som kan hjälpa så mycket. Men det är bara att vänta och se, som med allt annat..


Vad är egentligen meningsfullt här i livet?

Grattis min vän

Idag fyller min älskade vän Sara 21år. Just nu befinner hon sig nu nere i värmen och Australien och lever livet. Underbart för dig vännen :) Hoppas du får en toppen dag, eller haft kanske det blir, och att Micketagit väl hand om dig hittills.
Jag saknar dig massvis. Grattis, Grattis och Puss på dig och din dag!


Sara i sitt Esse ;)

Utmanad

Eftersom Johanna har utmanat mig coh de andra tjejerna är det väll bäst att jag antar den, läs och njut..

SAMMANFATTNING 2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Skaffat mig nytt jobb (inte ONOFF) och talat om för chefen vad jag tyckte och tänkte kanske?
Var på Dirty Dancing musikal i London, bästa någonsin!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade nog inga

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, Anna fick sin sötis Elsa :)

4. Dog någon som stod dig nära?
Lyckligtvis inte!

5. Vilka länder besökte du?
 
Nörge och England


6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Mer tid med familj och vänner, mindre jobb.

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
7 Maj, 1 Juni kanske?

8. Vad var din största framgång 2008?
Andra jobbet för i år, ONOFF

9. Största misstaget?
Missat för mycket kul pga jobb, pengar är inte allt!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Mina årliga förkylningar, självklart

11. Bästa köpet?
Audin med älsklingen i sommras

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Shopping, London resan och självklart Bilen

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Massor

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Kick - Fest hos mig, Magnus Uggla - 24 timmar

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och tror jag

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Spenderat mer tid till mina vänner, åkt till pappa oftare

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Jobbat


18. Hur tillbringar du nyår?
Jobbar, firar 6år med älsk och njuter av vad det nu blir..

19. Favoritprogram på TV?
Ensam Mamma, Bonde söker fru, Gossip Girl


20. Bästa boken du läste?
Flyga Drake, massa andra sann böcker.

21. Största musikaliska upptäckten?
vet faktiskt inte

22. Något du önskade dig och fick?
Jobbet på ONOFF


23. Något du önskade dig men inte fick?

Tror inte det

24. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Jobbade och firade med älsklingen på restaurang på kvällen

25. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Absolut massvis

26. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Som alla andra år

27. Vad fick dig att må bra?
Vänner, familjen och självklart älsklingen


28. Vem saknade du?
Åter igen ett tomt år utan Morfar, men också som alltid Familjen i Stockholm


Äntligen klart

Nu är alla klappar utom två klara, men de två får faktiskt broder överta då jag fixat de andra. Glad att ajg hittade de jag skulle idag, så i morgon kan jag bara koppla va utan att tänka på julklappar.

Åkte ned till stan med mamma på förmiddagen för att fixa hennes till älsklingen. Blev gör bra. Tror nog han kommer bli en aningens förvånad men nöjd :)
Sen blev det lunch hemma hos mamma, ljuvligt gott.

Hämtade upp Emma för en sväng på Bergvik där jag inhandlade det sista och något litet till mig själv innan vi begav oss em till henne för en fika. Über goda lussebullar hon gjort, glass, pepparkakor osv. Mumsig. Tölande och Laguna Beach tittande, som jag förövrigt inte förstod mig på riktigt.

Kvällen spenderade vi med att tvätta bilen (välbehövligt) och sen såg vi (eller iaf. mannen eftersom jag somnade) nya PB. Nu är det Natti Natti som gäller..


Sista julklapparna..

Idag är det måndag.. igen. Bara Måndag och Fredag nu för tiden. Men jag är iallafall ledig i dagarna tre och har en del som behöver göras för sen rullar det på och ingen ledighet förens julafton och efter det inte förens dagen innan nyår. Wiiiehhoo! Men det ska gå.

Tränat idag, lika jobbigt som i fredags och det är så jävla skönt. Den där känslan att man håller på att avlida men ändå bara vill fortsätta :)

Nu ska jag bege mig ut och fixa de sista klapparna. Hoppas bara finna dem, den allra sista.. till pappa överlåter jag till broder, för det står helt still. Kul när ingen vill ha nått, verkligen! Men man är väll ungefär likada själv så jag ska vara tyst, haha. Vore bara skönt att bli klar med allt idag så jag akn koppla bort det sen och bara fixa små detaljerna :)

Så har den helgen passerat

Gud vad fort helgerna går, inte mig emot dock som jobbar varje helg. Åkte på att jobba några timmar extra på ena jobbet så i lördags började jag 10 och slutade 03. Skön dag när den väl är över.

Fredagen bestod av träning, sen skjutsa ned svärmor och co till bussen då de åkte bort över helgen. Så vi har passat kissen hela helgen, eller det lilla vi varit där. Stackarn :/
Hursom tänkte vi försöka få igång lilla bilen som stått ett tag i fredags, men vi tog oss inte mer än 500m och då hade vi startat den med hjälp av kablar minst 10 ggr, så vi gav upp och bogserade hem dne igen.
En fika i värmen hos mormor var mysigare innan det var dags att bege sig mot offan och Idol final.

Inte överraskad att Kevin vann, men enmycket värdig sådan :) Hoppas det kommer gå super bra för Alice ändå, hon är så duktig och söt. Bara 16år, grymt!
Somnade självklart när Alice sjöng vinnar låten, men vaknade lagomt till slutet.

Lödagen som sgat jobb, och då i lucias tecken. Vi hade tomtar täror och lucior i Entrén och Graderoben, söta som vi är. Efter nästan 17 h timmars jobb var det underbart att få knö sig ned i en 120cm säng med både mannen och katten.

Söndag och redan 3:e advent. Shit vad tiden går fort.. Jobb mellan 11-15, rätt mycket folk, då är det kul :) Sen blev det adventsfika hos mormor med släkten. Söta kusinbarnet Emelie stod för underhållningen som alltid. Goast va hon när hon slänge ur mammas kort och gjorde ett dragspel av korthållaren. Sötis ongen!

Avslutade kvällen efter att hämtat svärmor och co igen, men att se på andra Arn filmen och mysa i soffan med mannen. Har jag sagt att jag älskar söndags kvällar? Den är liksom alltid våran! ♥


Älsk fick för sig att han skulle dra bilen hem, gick inge vidare ;P

Julklappar

Slagit in ännu lite mer klappar nu på kvällen. Får sånn härlig julkänsla när man slår in klappar och lyssnar på julmusik, fattades bara lussebullar men eftersom mormor inte var hemma så blev det inga.
Ist. åkte jag på en hal cykel tur bort till mammas garage för att få bort min cykel för vintern. Dags nu kändes det som. Vill inte att de ska rosta ihop för att den står i snön en vinter till.


Så här fint går det när man får hjälp av en viss Rocco att slå in paket. Inte så lyckat sötis..

Snö, snö. snö

Det har snöat massvis sedan igår kväll. Mysigt så länge jag slipper gå ut. Har idag varit duktig och fixat 3 klappar till, nu börjar det ta sig. Äntligen! Men en man som inte tycker det är alls kul att leta kalppar ligger det största ansvaret hos mig även för hans familjs, kul.
Hursom är mannens inpackad, klar och gömd. Etersom jag åkte till svärmor för att fixa det fick jag hjälp av katten. Om han var till så stor hjälp vet jag inte, men söt ändå. Snäll som jag är och eftersom vi skippade spinningen idag har jag nyss skottat deras garageuppfart. Som tack står nu maten på spisen. Tjänster och gentjänster?

Utgång med jobbet

Igår var det en hektisk dag, fast ändå rätt skön. Började med att pumpa en timme. Nytt pass, nya låtar och nya utmaningar. Gillade det grymt mycket.. musiken är peppande och alltid kul med nytt när man kört samma i 3 månader :) Men idag känns det i benen :P

En sväng på stan med mamma och leta nya bågar till oss båda. Hittade en del fina men självklart på olika ställen. Får ta mig en dag när jag verkligen bara letar efter bågar. En fika senare och det var dags att åka hem för att svira om till finare klär.

Mötte upp kollegorna från ONOFF på "The Happy Duck"  för en mysig middag ist. för julbord. Skönt ansåg nog de flesta. Mycket trevligt med alkohol intag, tre rätters super god middag och massa tölande :) Efter att de flesta rundat av gick vi fyra som var kvar vidare ned till Pitchers för en cider eller två till. Lugn och harmoniks kväll som avslutades i tid, och det tackar vi för idag.


Åh, akta den lortiga spegeln!

En annorlunda roadtrip

En heldag med Jonna har spenderats. Mycket trevlig sådan. Började dagen med att slänga på oss skrillerna och ut på isen som värsta proffen. Piruetter hit och di, snö sprutande vid bromsning osv. Sjukt duktiga. (eller så läser ni mellan raderna, bambi på hal is) Men nog lyckades vi hålla oss uppe i 45 minuter innan fötterna sa ifrån rejält. Och då hade vi faktiskt hunnit med att visa vad vi gick för. En aning besviken att jag var den enda som hamnade på isen bara.. Men kul annars. Hela isen för oss själva men envisades med att åka i mitten.


Det skall tilläggas att jag inte stått på skriller sen jag var typ 10år :P

Vidare hem för en dusch och sne plockade nu jag upp jonna för att bege oss ut på en roadtrip som började fint. GPS:en ville inte fungera, men läskunniga som vi är tänkte vi "fan det går ändå". så ut på vägen begav vi oss. Gick fin med en miss i örebro bara, men det ordnade vi upp och vi kom nästan fram till vårat mål.. Vingåker. En god måltid (efter att fått veta att det inte finns varken MC eller BK) rullade vi glada ned till slutdestinationen. På vägen hann vi med hela vinåker centrum, för det var där vi åt. Ett SOS garage med en brandbil och en ambuland fanns där också. OM vi skrattade!

  

Nu tänker ni vad i helvete gjorde vi i vingåker? En ny jacka skulle inhandlas och när den är möe billigare var de värt 30 mil tur och retur (plus felåkningar) i slutändan. In och shoppa och kom glad ut ägare av en grön Goose jacka.
Ett as garv vid provande av jackan då jag slängde iväg en plopp utan mening gjorde mig totalt knall röd i facet, men den bjuder jag på :P



Lovade att ringa farmor när jag kollat klart så sagt och gjort tar jag fram mobilen för att ringa.. men den såg ut som så här (bild nedan). VAD I HELVETE?? Ytterligare en skratt attack som hette duga!


Hur i helvete kan en mobil spegelvända sig? Aldrig sett något sånt, men det var underhållande. Haha!

  

Lallade vidare till två andra outlets med proslin och skor, men fann inget av värde så vi åkte istället hemåt. Det gick kanoners tills vi kom till Örebro. Där säger Jonna nånting i stil med att "när de varit på IKEA brukar de minsann åka över en bro". Ja ja, tänkte jag och körde vidare eftersom jag vet att jag åkt den vägen 100 ggr till och från papa och kan den utantill! Gissa vem som hade fel? Får lite små panik när jag ser det står Stockholm och Arboga på skyltarna. Erkänner mitt lilla fel för Jonna och det var bara att vända efter att ha åkt fel i ca 2,5mil. Attack nr 100 på dagen kom. Blev så full i tankar när musiken skruvades upp att jag totalt glömde bort att följa skyltarna..

Det här är ju bara en bråkdel av allt som hänt idag. Riktigt kul har vi iallafall haft. Tack Jonna för idag, får vi göra om :)

Vi avslutade dagen med ett stopp hemma hos Emma för lite kvällsmys med Desperata Hemmafruar och massa tölande.
Nu blir det nya PB med mannen som jag inte sett sen i söndag (om man bortser från inatt).

God natt!


Inventering och mer klappar

En en lunch med Jonna på stan igår satt som det skulle. Traska vidare på sta och fick med en liten sak till mig och ytterligare en klapp. Det börjar klarna mer och mer vad alla ska få coh vissa är klara redan, skönt.

Vid 18 var det Johanna som fick bege sig mot ett av de tre jobben för inventering. OH MY var min första tanke. Fick det värsta bara att röjja och börja inventera. Gick rätt smidigt. Hela butiken gick rätt bra, om än inte så rogivande. Men när klockan var 01 slagen befann jag mig på väg hemåt. Nöjd och belåten.

Hej då min Vän!

Eftersom min kära vän Sara åke ut i världen (närmare bestämt australien) på en massa äventyr så var det ett ledsamt Hej då som sades tillvarandra i lördags. Åkte dit för att spendera en timme eller två med henne innan jag var tvungen vidare för mer jobb. Kan ine riktigt förstå att hon just nu befinner sig nere i Sydney och ska där vara i 3 månader utan mig. OM jag är avis? Nää.. Sverige är fint på vintern. Pfft! Hoppas bara du får en underbar resa vännen och jag hoppas allt går som du vill. Vi ses i Mars igen när det behagar er entra svensk mark igen :)


Kommer sakna dig massor Tokfia ♥

Update

Inte haft lust att blogga på lääänge nu, men de är dags för en update. Har väll hänt en hel massa sedan sist.
Jobb varierat med ledighet, träning julkalppar, familjen och vänner är väll det mest intressanta. Kan knappast komma ihåg nått som är spceillt minnes värt, eller jo visst finns det sådant..

I helgen tillexempel var det full rulle, arbete, julbord och Hej då-ande. Släkten samlade ihop sig för att bege oss ut till borgvik för ett julbord. Himlans trevligt och jäklig gott.. även om jag fick hålla mig till fisk sidan. Mormor hade fått nya bilen så det blev en racer ur hemåt, fin bil för övrigt :)

 
Mysigt att vara där en annan årstid än vi brukar. Här sprang jag och kusinerna runt varje år på midsommar förr :)


Att bropå ingenting så har jag nu äntligen fått tag i min vita mjuka halsduk, gissa vart den låg? I en byrå hemma hos Svärmor.
Tack så mycket!

RSS 2.0