Så har den helgen passerat

Gud vad fort helgerna går, inte mig emot dock som jobbar varje helg. Åkte på att jobba några timmar extra på ena jobbet så i lördags började jag 10 och slutade 03. Skön dag när den väl är över.

Fredagen bestod av träning, sen skjutsa ned svärmor och co till bussen då de åkte bort över helgen. Så vi har passat kissen hela helgen, eller det lilla vi varit där. Stackarn :/
Hursom tänkte vi försöka få igång lilla bilen som stått ett tag i fredags, men vi tog oss inte mer än 500m och då hade vi startat den med hjälp av kablar minst 10 ggr, så vi gav upp och bogserade hem dne igen.
En fika i värmen hos mormor var mysigare innan det var dags att bege sig mot offan och Idol final.

Inte överraskad att Kevin vann, men enmycket värdig sådan :) Hoppas det kommer gå super bra för Alice ändå, hon är så duktig och söt. Bara 16år, grymt!
Somnade självklart när Alice sjöng vinnar låten, men vaknade lagomt till slutet.

Lödagen som sgat jobb, och då i lucias tecken. Vi hade tomtar täror och lucior i Entrén och Graderoben, söta som vi är. Efter nästan 17 h timmars jobb var det underbart att få knö sig ned i en 120cm säng med både mannen och katten.

Söndag och redan 3:e advent. Shit vad tiden går fort.. Jobb mellan 11-15, rätt mycket folk, då är det kul :) Sen blev det adventsfika hos mormor med släkten. Söta kusinbarnet Emelie stod för underhållningen som alltid. Goast va hon när hon slänge ur mammas kort och gjorde ett dragspel av korthållaren. Sötis ongen!

Avslutade kvällen efter att hämtat svärmor och co igen, men att se på andra Arn filmen och mysa i soffan med mannen. Har jag sagt att jag älskar söndags kvällar? Den är liksom alltid våran! ♥


Älsk fick för sig att han skulle dra bilen hem, gick inge vidare ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0