Sushi


Haft en jätte trevlig kväll med tjejrna på jobbet. Många goda skratt i vanlig ordning. Ätit super god sushi som jag inte en trodde jag tyckte om. Magnus, våran kock, sod och gjorde dem direkt.. De med kyckling var mumsfilibabba, haha.
Fick tyvärr en och annan tråkig nyhet, men det var ganska väntat. Ska ställa mig själv samma fråga om och om igen jag med. Men vet hur det slutar ändå..

Blev dock en rätt ridigt kväll som sagt, ska ju jobba i morogn. + att jag nu tydligen börjar 2,5h tidigare, vilket innebär att det blir en lång dag i morgon. Men ser det positivt!

Nu är det dags att släcka lampan och sova iallafall, så God Natt!


image331

Tråkiga januari väder

Tur att det är sista januari idag. Äntligen känns det lite ljusare och det går mot våren. Eller nåja, men det är iallafall februari i morgon, och det känns riktigt bra.
Ute är det riktigt skit väder, blåser en massa och nu har det börjat regna också, tråk!

Working mellan 07 - 15, gick relativt fort. Tråkigt att Lars gjorde sin sista dag idag.. men sånt är livet.
I morgon börjar min nya anställning kan man säga, känns kul. Även om det inte kommer märkas ett dugg. Idag är dag 1 av 8 avklarad, även det är positivt.

Åkte och hämtade ut min bil direkt efter jobbet, pffjooo 3000:- borta. Åh, vad det är kul när pengarna bara flyger iväg. Min snälla kusin hjälpte mig köra bilarna fram och tillbaka typ.
Slängde mig sen i blåsten på cykeln och bort till Annicka. Nu ska fanskapet få stå där tills det är vår på riktigt! (säger jag nu iallafall!) Vill inte ha den här hemma, för då kommer det bara mer snö + att den blir kass som efter förra vintern..

Nu ska jag göra mig i ordning. Ska iväg till jobbet (fabriken) strax och käka Asiatisk Buffé med brudarna. Den är riktigt god också, jag och Sofia tjuvade ju lite för 2 veckor sen.
Hoppas det blir en riktigt trevlig kväll, även om det blir ganska tidigt hem och i säng också för den delen.

Have a nice evening!

och så försvann ledigheten..

En dag av fyra blev det ledigt. EN! Fan vad jag är dum som inte kan säga nej, men vill ju jobba också. Dock bara det att jag verkligen behöver få andra saker gjorda än bara jobbet, och det skjuts tyvärr åt sidan hela tiden. Var iallafall duktig och sa nej tills i morgon kväll, tänker inte missa en skön kväll med brudarna på fabriken för att jobba kvällen när jag ändå fick dagen, no way!

Blir inte möe jobb på Fabriken i Februari månad, men det känns ganska skönt. Har nog blivit lite väl mycket jobb där på sista tiden, kanske inte så konstigt med tanke på allt. Kommer väl från och med nu sitta hemma och längta dit varje helg i stället ;P haha

image329
En del av El fabricos garderobos :P

Skön dag idag, dock inte direkt njutit av att varit ledig. Träningen tog hårt på min kropp, var helt slut redan efter uppvärmingen. Inte heller det några konstigheter då jag inte riktigt fått tagit igen sömnen sen under helgen. Och förresten, när fan ska jag få tid till det? Jobbar numera 8 dagar i rad från i morgon.

Nemas solning heller idag, var allt för ansträngande, och det var vi helt eniga om båda två! Istället fick jag mig frulle och tänkte vara snäll och styra käka på e.m, men slapp det också :D Jag har det bra jag!

Har hunnit med lite mys med Lovisa och Mallan nu på kvällen. Blev tyvärr hem rätt tidigt, då jag är sjukt trött. ska bara blogga klart nu sen direkt sova. Inte kul att börja 07.00 på morgonen!
Hoppas ni får en super resa iallafall Lovisa, och ta det lugnt och försiktigt..

FUCK! Insåg precis att jag inte har nån matlåda tills i morgon, det suger. Är relativt trött på att leva på smörgås på dagarna när jag jobbar faktiskt. Aja, en dag till får det väl gå.

Sova blir det nu..

Vitt på backen

Åter igen en morgon då man bli väckt av telefonen. Dock inte min denna gången utan älsklingens. Hans chef ringde och tala om att de ska ut och skotta, tydligen snö ute. Fan tänkte vi, vinklade persiennerna och insåg att det hela var sanning. Det är ju det jag säger, så fort jag hämtar hem min cykel så blir det snö! Så den åker snart tillbaka hem till Annicka så kanske vi inte får nån mer snö, för där ska den få stå tills det verkligen är vår!

Tycker synd om min snygging som är genom förkyld och ska behöva ut i kylan hela dagen, förmodar dock att han efter lunch befinner sig hemma i sängen.
Fick kliva ur och skjutsa han till jobbet då jag behöver bilen idag har jag bestämt, tänker knappast gå till träningen när det snöar.

Väntar på Annicka nu, solning på G. Om orken infinner sig för nån av oss, känner inte direkt för att sola, men vi får se. Spinning idag iallafall, kul. Känns som jag bara varit på Pump senaste 10 ggr, men så är det ju inte..

image328

Så länge det inte är så här mycket snö så är jag nöjd!

Working baby

Mobilen ringde 08.20 i morse, lagomt törtt och grinig svarade jag ungefär: "ah, hallåååå?" ihopp om att det var mamma. Icke så fel jag hade! Självklart eftersom jag tänkte sova ut efter helgen, var det jobbet som ringde. Sjuk personal och johanna fick hoppa in. Så blev jobb mellan 09-16 idag, och jag som skulle ordna och dola med en massa viktiga saker. Typiskt, men skönt nu efteråt.
Fick mig även en tid på fredag, så ska jobba 7 dagar i rad, och de 3 sista blir det dubbel jobbande förmodligen.

Skönt att jag är ledig nu onsdag och torsdag iallafall. Måste få lite vettiga saker utförda, så som nödvändiga telefon samtal tex. Lämna bilen idag, eller mamma var snll och gjorde det i morse, så hoppas på att få den tillbaka inom kort också.

Fick förövrigt en trevlig present i fredags, nämligen räkningen på självrisken sne jag backade på en bil jävel. Så där ryker 2000:- på absolut ingenting, känns lite surt.

Älsklingen hämtade mig snällt efter jobbet och direkt hem och duscha. Tyckte jag varit så duktig och jobbat så bra i helgen + en extra dag idag, sne att det blir så mycket till veckan. Därför åkte jag ut till Bergvik och införskaffade mig ett par nya jeans. Det var jag mer än värd! Speciellt eftersom jag igår satt och tänkte göra en BIG beställning från HM, som jag faktids raderade när jag kom till kassan :P

Nu är det Gynning på teven, kul att se bilder från Israel. 16 år sedan i år vi va där och hälsade på släkten, och jag vill verkligen tillbaka, extra mycket när man ser bilder från ställen vi varit på. Åh, får sånna minnen, trots att jag inte minns värst mycket. Men minns speciellt mina nya neon gula strumpor och mina nya tennis skor, vita och rosa. Den guldiga kupolen fick dock inget besök av oss, då pappa inbillade sig att nån skulle sno våra skor medans vi befann oss där inne :P haha

image327
Som 5-åring var den där muren och den guldiga kupolen gigantiskt stora, min lilla lapp försvann förmodligen nånstans i en springa. Undrar vad det stod på den?

Soffan får bli min bästa vän resten av kvällen, ska snart sova ändå tänkte jag!

Outsiders - Pony Play

Sitter och kollar på outsiders nu. Funderar på om det står riktigt till när man tänder på nått som heter Pony Play. Dömmer verkligen ingen, men måste få säga att det äcklar mig lite. Det känns som att de lika gärna skulle kunna tända på en häst. Nej usch och fy, verkligen inte Johannas område! Men som sagt, smaken är som baken, delad.. Tur är väll det.



Skulle du tända på nån som klätt ut sig till ponny?

Body Pump

Efter att ha gått hem från jobbet, eller mer joggat hem för att hinna iväg med min bil, som jag inte hann trots att jag slank in hos mormor och lånade hennes bil, gått till annicka för att åter igen hämta cykeln och en snabbis förbi moster och hömta tack kortet jag glömde på jul (oja, jag är så snabb!) var det riktigt skönt att få slänga sig i soffan och bara känna värken i kroppen :P
Lat som jag blev ringde jag älsklingen och bad han köpa med BK hem, sagt och gjort fick jag mat utan att behöva laga nått, inte illa alls.

Blev änu tröttare och latare efter maten och tänkte att jag skiter i träningen idag. Men 15 min innan den började slängde jag snabbt på mig kläderna och åkte dit, vilket jag inte ångrar nu. Hade turen att vara den sista som fick vara med, hela 21st var vi. Aldrig varit med om att vi varit så många, trångt som bara den, men det gav en faktids mer motivation och det var kul :)

Irene Huss och Tacos

I fredags blev det Tacos och film mys uppe hos älsklingens farmor. Tänkte vara lite gulliga och bju henne på de efterosm vi fick pizza av henne för nån vecka sen. Riktigt uppskattat :)
Vi såg Irene Huss - Tatuerad Torso. Riktigt bra film, och verkligen en film både jag och älsklingen tyckte om, ungefär i stil med Beck osv. Typ enda filmerna vi tycker om gemensamt..
Dock fick det bli en tidigt kväll då jag som ni vet började 07 i lördags morse..


image325


Summa summaru av helgen

KAOS! Så beskriver man min helg med ett enda ord.
Det har gått i ett sen i Lördags morse tills idag när jag äntligen fick gå hem från jobbet. Lördagen hann jag verkligen ingenting, var på första jobbet från tidig morgon till kväll, hem och byta om och direkt iväg till nästa jobb där kaoset åter rådde. Tror dte förföljer mig?
Tidig söndag morogn iväg och jobba hela dagen igen, ingen lugn och ro där inte, fick ringa in en till för att hinna med nånting alls.
Hem och sova och iväg till jobbet idag igen, dock inte hunnit ikapp nånting. Hann mycket mindre än tänkt. Nu är det riktigt skönt att jag är ledig några dagar så jag kan ta igen all sömn jag missat under helgen.

Men jag klagar inte när det är dags för löning igen :)

Jobbar helg

Jobbar heeela helgen, hinner inte med nått blogg eller nått annat för den delen heller :P
Uppdatering kommer förmodligen inte förens på måndag, så håll tillgodo!


Soliga Torsdag

Soligt och fint i Karlstad idag, vad har johanna gjort då? Jo suttit i en bil nästan hela dagen.
Började med att jag följde med mamma och hämtade en av bilarna, iväg till servicen med den. Fick skjuts till träningen och direkt efter den i väg och hämta ytterligare en bil. Så har dagen hållit på ungefär, körande av bilar hit och dit.
Hann iofs. med att åka till Meriem och äta Pizza, mumsigt! En sväng till mormor blev det också.

Hade tänkt ha myskväll med älsklingen och bara lgga i soffan, ingen av oss orkade det så nu ligger vi i sängen och ska se klart på nån film sne sova, trötter är jag.

Natti Natti!

Namnsdagsbarn - Erika

Idag har jag namnsdag :) Erika är namnet! Firade det med mamma, pizza, kladdiskaka och mormor, hihi.
Neej, vi firar inte namnsdagar i min familj!

Men Grattis till mig iallafall!

Jobb, fika och jobb

What a day!

På Netto och jobbade mellan 07 - 15.15 Skulle egentligen slutat kl 12.00, men de fråga om jag kunde vara kvar tills 14.00 och sedan 15.00. Snäll som man är stannade jag självklart kvar. Kassa för min del nästan hela dagen, tack för dte sa jag då ingen kroppsdel önskade att plocka upp varor efter gårdagens träning.. Hör och häpna: Johanna ökade vikterna lite till :D Dock förvånad över vad svaga ben jag har :/

Direkt hem o byta om, sne ned till stan o möte Jonna, Johanna och Emma. En fika fick det bli, eller mat för min dle, hungrig som få då jag inte tog med matlåda till jobbet, skulle ju ändå sluta så tidigt :P
Mysigt var dte att sitta och töla en massa med dem  iallafall, har alltid lika mycket att disskutera och berätta.

Nu är jag bara hema en snabbis igen, ska strax iväg till jobb nr 2 för dagen. Är tydligen Nollning istan så studenterna kommer till nöjes då de inte har nått Kårhus kvar.
Ska försöka att inte somna, ändå varit uppe sedan 06.00 och hela dagen tänkt mig en tidig kväll, men så fel jag hade även där.

Nu ska jag pussa på älsklingen som faktiskt är hemma samtidigt som mig. Jippie!


Minnen och längtan

Jobbat idag mellan 07 - 12.30. Inte värst lång dag, men slitigt nog att börja så tidigt. Haft det rätt lugnt och harmoniskt på jobbet, skönt med förmiddagar.

När jag slutade åkte jag till stan och mötte upp Mallan och Mommo, som satt och roa sig medans Lina jobba, på Melkers. Blev en lätt lunch och en varm choklad till efterrätt, mumsigt. Fick på köpet träffa mina gamla arbetskollergor :P haha

Nu sitter jag hos mormor och tittar på korten sen Paris -07, vill verkligen tillbaka dit till dne underbara staden, shoppingen och alla tokigheter, hihi. HIttade även ett skönt sommarkort sen min kusins bal, ser lagomt brun och fräsch ut, trots att det är i början av sommaren.

Ska snart dra mig hemåt, BodyPump 19.30 jag tänkte jag skulle komma iväg på. Tidigt isäng blir dte iallafall, börjar 07.00 i morgon igen..

44359-324

Dagens outfit

haha, satt och tänkte på det här med "Dagens Outfit". Mer eller mindre nästan alla bloggerskor lägger ut bilder på vad de bär för dagen (som ajg förövrigt inte tror på alla, har en förmåga att tro att vissa typ provar ut plagg, fotar och lägger sedan ut vid senare tillfälle, min tanke, inget jag påstår! men fan smart), vilket är roligt eftersom det ger en lite inspiration.
Iallafall satt jag här och tänkte på om jag skulle börja med det. Ni skulle förmodligen skratta ihjäl er.. eftersom min "dagens outfit" mesta dels består av mjukisdressar, träningskläder eller arbetskläder.. funny or what? :P
Neeej, kan knappast tänka mig det. Jag behöver fan inte shoppa nått mer förens till våren/sommaren egentlgen, har ju ändå aldrig tid att använda kläderna.. boooring but true!

image323
Hoppas på att kunna vara så här lättklädd och osnygg i sommar iallafall!

Picts from Daddy

Fick lite kort av pappa förrut på Mailen. Några från brölops-mässan som va i sthlm i helgen och sen 2 på David Da silva från Let's Dance. Pappa och hans kamera.. har tack vare han fått en hel del roliga kort under åren :D
Thanks daddy!

Korten finner ni på http://johannadali.bilddagboken.se/

Ett smakprov på en snygg med annorlunda klänning..
image322

En dag i få knop

Lediga måndagar är sköna måndagar. Inte många knop idag mer än under träningen. Konstaterade under helgen att jag verkligen måste börja träna ryggen stenhårt om jag ska överleva.
En stund hos svärmor, en hos älsklingens farmor och en snabbis till jysk har uträttats idag..

image321
Skönaste och mest använda positionen idag! ;P

Sovdags snart, börjar 07.00 till möran.. no fun!


Byggare Johanna

Blev ingen promme till Mallan, kom på att ork ens gå hem nu på kvällen. Tvingade med älsklingen ut på en liten promenad bort till Annicka för att hämta cyklarna i stället :P
Sen iväg och spana in nya lyan, schyrre som bara den var den iallafall.. ljus och fin.

När mallans morföräldrar tröttnade på att kämpa ihop henne nya djävulska byrå på ikea fick Johanna rycka in. Oh så nice det blev, förrutom att mallans sista låda blev sneee. haha, det tycker jag var kul! :P
Konsum och söndags candy fick bli, ytterligare roligt att Malin inte fick köpa snus utan leg, men Sandra hade inga problem med det. Haha, lillen då! ;)

Dock blev det inge ut till Ö:a och Prutt.. hon skulle ju med bussen hem till Nörge så :/
Social som jag är somnade jag skönt i Malins soffa en stund, sen slängde jag mig på cykeln och åkte i motvind hem.

Ligger och laddar in ny musik i mobilen nu, känns som det var på tiden faktiskt .. Fast det krånglar rätt gött med mgi, och sånt gillar jag inte!


image320

Nu blir dte sängen, natti natti!

Söndags häng med Mallan och Bratt

Fyfarao vad jag sovit skönt i natt. Inte konsigt med tanke på att det kom jäkligt mycket er folk än beräknat och vi var endast 4 st + 1 kassa. Men det löste vi självklart även om de fick stoppa kön 2 ggr :P haha
Men måste säga att för att vara sån kaos i 2-3h gick det väldigt bra!

Idag har jag soit länge, men nu är det dags att bege mig in i duschen för att sen ta en promenad hem till malin. Måste ju spana in deras nya lägenhet ju :) + att dte var jätte längesen vi umgicks. Ska åka ut till Bratt på Ö:a ocks, hon är ju ändå hemma ända tills 18.00, måste ju få ses lite.
Får snart åka till Norge o hälsa på dig :D


Hej svejs trevlig Söndag!

Poor me

Glömde informera er om att jag faktids i princip skalade av mig tummen det första jag gjorde i går morse på jobbet. Smarta jag skulle skära upp en karton med tar tummen i stället, så tack vara det har ajg fått leva 24h med en pulserande sådan. Aj, aj, aj.. det ville jag säga er!

Stackars Johanna!

Saturday

Lugnt dag i soffan hittills. Benen värker och jag ska ju faktids jobba i kväll. Men först blir det pizza med älsklingen och hans vänner om vi inte åker ned till stan och käkar eftersom det tydligen är fotboll också..

Biggest Looser på tv:n nu, rätt underhållande!


Från jobb till Jobb

Direkt när jag slutade på Netteo i går åkte jag hem, slängde mig i duschen och sen iväg för att jobba igen fast på Nöjes då. Kände mest för att få ligga hemma i soffan, men dte gick ju inte.
Jag och Sofia kämpade oss väll igenom kvällen som var mer än dryg.. men rogiande på sitt sätt :P

Somnade som en stock inatt när jag kom hem, kanske inte så konstigt med tanke på 17,5h jobbande i sträck. Men såhär i efterhand är dte gött att jobba så mycket på en dag..

Moore time baby

Chefen ringde i torsdags och frågade om jag kunde jobba igår mellan 07-15. Sure! Kunde dock gett vadsomhelst för att ha sluppit gå upp ur sängen igår, men ilala tvingad drog ajg mig ur. Kämpade mig igenom de där timmarna på jobbet, som gick rätt fort faktids. Fick lära mig ytterligare en massa grejer och det är kul :)

Innan ajg skulle gå hem ville chefen prata med mig. Opps, shit tänkte jag, va har jag nu gjort? Men nej nje då var det inte. Fick en glad nyheten att hon är jättenöjd med mig och ville ge mig en ny anställning från 1feb. Så komer då jobba halvtid minst :D Känns jättekul, varit där i 2 vckor typ och får redan mer. Hihi

image319


BodyPump

I torsdags var jag lycklig när jag fick träna. Idag är jag mindre nöjd när jag har träningsverk i benen, men gött för då vet man att det tagit jue :D


Slitsam dag

Ytterligare en dag på jobbet där det gått i ett. och då menar jag verkligen i ett från klockan 07 i morse tills klockan var strax innan 17 och Johanna fick gå hem. Dagen började dåligt då jag och Åsa anlände till jobbet och inte tog oss in på lagret? Dörren hade typ gått i baklås och var skev så det gick verkligen inte. detta i sin tur innebar att det inte gick att få full beslyning i butiken, vilket nästan alla kommenterade!
Sen fortsatte dagen i ungefär samma stil, allt gick mindre bra än tänkt :P

Direkt in till stan och möta upp Jenny för en fika. Lika trötta och tråkiga båda två så blev inte långvariga. Sprang snabbt in och letade nya träningsskor till mig, fann dock inga idag heller, stackars mig.
Tröstade mig med en söt Kjol i stället, kunde bara inte låta bli den, men efter idag var jag väl värd den också ;)

Ligger i soffan nu helt utslagen, blir sängen om inte allt för lång tid.. Inge direkt händelserik dag i dag heller faktids. Längtar tills i möra så jag får åka o träna :D haha


Natti Natti

Nu säger vi på oskarslund Natti för idag, ska upp 06.00 bägge två. fan va skönt att slippa gå upp själv :P Älsklingen ligger och retar mig nu så ska bara dänga han, sen sova..

Natti!


image318

Grattis Lill-frisen

Grattis till min "lilla" kusin Linda som fyller 20år idag :D Hoppas du haft en jättebra dag vännen!


                                                          

I Huvudet på Gynning

fan vilken skön brud hon är Carolina Gynning. Okej, visst jag kan hålla med om att det är lite väl överdrivet hennes nya program, men hon roar nog fler än bara mig just nu. Bebisen sigge är ju så sjuuuukt söt också.
Hon är nog iallafall 100ggr bättre med bebisar än vad jag är.. vågar ju knapt ta i dem :P haha

image314

Moor time

Det har verkligen gått i ett på jobbet idag. Från det att jag började tills vi stängde. Rktigt skönt att komma hem och få sig en macka och slappa i soffan, skräll? :P

Fick en glad nyhet direkt jag kom till jobbet. Ska förmodligen få mer timmar i veckan. Känns bra, även om jag är nöjd med det jag har är det ju aldrig fel med mer..
Ska även jobba 2h mer än tänkt i morgon.. de kommer verkligen kännas som typ 4h, men allt är välkommet..


Vad är felet?

Jag sover, sover och sover. Ändå är jag lika trött så fort jag vaknar. Känns som jag aldrig sover ut ändå sover jag väll iallafall 10h/natt. Kanske är så att jag sover för mycket?
Var så jäkla gött när jag la mig vid 23.00 och gick upp vid 07.30 - 08.00. Ska verkligen göra allt för att försöka komma in i de banorna igen, det är all ledighet nu under julen som försört allt :/

Hur ska jag orka gå upp kl 06.00 i morgon för att börja 07.00? Åh, stackars mig!

Nu blir det strax en dusch, sen käka och iväg till jobbet. Kommer förmodligen slockna som en stock direkt jag kommer hem igen ikväll..

Älsklingen överraskar

I går när jag kom hem satt det faktids en "gardin" i sovrummet. Älsklingen hade äntligen ftt nya verktyg på jobbet och gjorde i ordning. Dock blev vi något besvikna båda två, inte riktigt som vi tänkt oss. Den får ändå sitta där tills vi hittar något annat vi gillar.. Har varit lite väl tomt utan nånting :P

Tack iallafall älskling! :)

Shopping

Måndag igen. varför är det så ofta måndagar för?

Var till mamma i morse och fick mig frulle. Snikar'n det är jag, men hjälpte henne faktids med datorn och lite så. Anledningen var egentligen för att hämta mig en bil så jag slipper gå :P haha

Spinning blev de också, svettigt svettigt!

Fick tag i bilgöbben också så nu ska jag få min bil fixad, dock inte förens om 2 veckor, men ändå.. det är fixat nu i alla fall, inte illa!

Åkte ut til begrvik med mamma, kom därifrån med inte mindre än en ny rosa sport topp, två träningslinnen,, självklart lite rosa på bägge ;) En ny vattenfalska, träningsbyxor, ett par jeans. Allt var faktids väääääldigt behövligt, ii alla fall om jag får säga mitt.

Sen åkte vi till mormor för att snika igen, foood of course.

Resten av dagen ska jag bara ligga här i soffan och götta mig. funderar på att dänga älsklingen i lite Guitarr hero också, vi får se..


Singing Bee

image313

Ska se premiären av Singing Bee nu. Kan tänka mig att det är ett rätt underhållande program :D

Later!

21.18 jag ljög, fan vilken skit dte var :P okej, rätt kul så i sig att de inte kunde sjunga, men nästan så jag tror det var upp gjort! ej fy, inget för Johanna! Tacka vet jag One tree Hill :P

Let's Dance

image312

Ligger här i soffan med fötterna i granen, som för övrigt måste plockas ned idag, och kollar på Let's Dance reprisen, min elaka DVD spelade ju inte in det i Fredags.
Dock tycker jag det är lite små seeegt :P

Ute skiner solen, så idag blir det faktids en prommis, man måste ju passa på när solen visar sig :)

Frukost nu iallafall!

Kalastime

Ska iväg på kalas om en stund. Min kusin fyller 20år på tisdag så det ska firas idag. Försöker dock få tag i mamma så vi kan åka ut till Bergvik innan, måste ju fixa presenten ju. Ingen lust att gå när det vräker ned regn och bussen vägrar jag :P



Ikväll är det jobb á la Fabriken som gäller, längtar faktids. Vi ses för sällan där borta numera, i december var dte ju iallafall 2-3 ggr i veckan ju..

Jippie, du ringde mammi.. ska kila nu. Häpårä!

Min nya guldring

Gick upp till älsklingens farmor i går kväll som sagt, blev en varsin rulle och en himlans massa babbel. Satt där uppe och töla och ljög för varann så mycket vi orkade, som hon alltid säger, tills klockan var nästan 01, då var det dags att gå hem igen. Hur trevligt som helst. (klart jag tycker det som älskar att umgås med familjen/släkten)

Dock blev det varken Let's Dance eller något kort spelande, så tyvärr kunde jag inte briljera nånting med mina kort kunskaper :(

Fick en jättefin guldring av henne som en gång i tiden varit hennes. Herregud, blev helt paff när hon kom med den och bad mig prova och ville jag skulle ha den. Så söt :) tack så hemskt mycket, verkligen jättefin :D (kommer pict på den i möra eller nån dag när jag hinner, just nu sitter den på mitt finger :) )

"Dä ä int soa, å dä ä int koa, dä måst va ä ap"

Addicted

To One Tree Hill!

Skulle egentligen behövt åka ut til bergvik eller bege mig in till stan för att fixa present till kusinen som ska firas i morgon. Dock har ajg ingen ork för det nu, mesta dels pga bilen då :P
Så det är vad Johanna kommer få roa sig med i morgon innan vi ska dit, men vet nog vad ag ska införskaffa åt henne ändå så :)

Nu ska jag ta och ge mig själv lite bot mot mitt beroende. Med andra ord se lite Tree Hill innan vi ska bege oss, kanske hinner med att lira lite Guitarr Hero också ;P

Fan vilken geek jag blivit, måste skaffa mig ett vettigt liv snart.. haha!

image222


Helg

Idag får jag äntligen för en gångs skull känna på hur en normal arbetar känner på fredagarna :P ´Haha nej men typ, är iallafall för en gångs skull ledig idag/kväll. inga fel alls måste jag påstå.

Ska tillbringa kvällen hos älsklingens farmor som vi lovat. Blir säkert lite pizza och Let's Dance. Känner jag dem två rätt sitter vi med kortleken i handen ganska omgående också, och jag ska klå dem båda två..
Pfft, jag kan ju alltid försöka, eftersom det är näst intill omöjligt..

Tränat idag, skulle egentligen ej med på coren men offrade mig, jävlar så jobbigt. Inte mindre jobbigt av att Annicka tar i som satan och jag inte orkar hålla emot typ. Stackar mig, var helt slut efter passet. Spinningen däremot gick fort som satan..

Som tack för träningen ligger jag och smäller i mig naturgodis och inbilar mig sälv att det faktids är nyttigare än vanligt godis.. Yeah right, kanske om det inte vore för chokladen runt om? :P
Men är man en godis gris så är man!

image311

Slut åkt..

Träningen idag var underbar, extra kul att det var väldigt många fler än vanligt. Dock trött som satan innan, men bara vi väl kom dit var det riktigt gött. La tom på 2 kilo extra, wow för min del där :) haha.
Direkt hem och duscha, käket framdukat.. hann självklart med lite korsord :P Sen direkt iväg till jobbet typ.

Hade en liten klump i magen innan jag kom dit, som alltid när jag får nytt jobb blir det så första veckan. Trots att jag trivs hur bra som helst, efter idag trivs jag ännu mer. Fått lära mig kassan och lite andra saker och det flyter på gör bra. Även fått schema för 13 veckor framöver, det är riktigt skönt.. då kan jag planera lite med jobb andra jobbet + att jag kan planera mitt liv lite mer. Hoppas ju dock det blir mer jobb än det jag fått även om det är en hel del :)

Ligger självklart i soffan nu och ser på One Tree Hill, vet att det är ett jävlans tjat om det, men är helt fast!

Även slut åkt med bilen från och med idag, snopp för de! Inte fått tillbaka älsklingens ännu, och nu måste jag in med min på verkstad om jag ska hinna innan ombesiktningen.. Svin kul. Får nog med andra ord hämta hem min cykel från Annicka i morogn, som jag ställt in för vintern. Lovar att om jag tar fram den nu så kommer det en jäkla massa snö, så var det förra året!

Nu ska jag inte babbal mer om min jäkligt händelserika dag här, för den blir inte mer intressant än så här.. tyvärr :P

städning

Nu har  vi nyss städat här hemma. Iallafall mesta delen av lägenheten. Så gött när det är gjort, men grämjer mig även att det är en del kvar. Har dock ingen ork att forsätta mer idag. Ska bädda rent i sängen snart och gå in och lägga mig. Varit trött och sliten i kroppen hela dagen idag..

Annars idag inte gjort mycket. Träningen var roligare än vanligt, men körde äve hårdare än vanligt märkte jag då jag var helt slut efteråt. Varit hos Annicka och käkat, löst korsord (skräll?) osv.
Utnämnde mig själv till korsords mästare, för det kan man väll göra? :P Haha

Tjipp och hej för idag!

Min lediga dag, blev till jobb

Inventeringen igår gick riktigt bra. Vi blev klara fortare än tänkt, men självklart kom det massa andra saker fram som vi skulle göra. Var inte lika mycket och jobbigt som vi tänkt oss. Men åh andra sidan, hur roligt är det att räkna 566st choklad kakaor, eller 213 hundbajs påsar? :P Eller varför inte för den delen 578 pokemon figurer? Roligare kunde vi haft, men det var ändå riktigt skönt..

Somnade rikgt gött när jag kom hem och sov ända tills 12.30 idag. Tyvärr blev det inte en ledig dag idag som tänkt, fick jobba kvällen. Dock har det varit väldigt lugnt och skönt faktids, försökt lära mig lite mer grejer.

Nu ska jag njuta av att jag är ledig i morgon!


Inventering

Har nyss kommit hem nu.. Åkte till Annicka i morse när jag vaknade och fick frulle. Alltid lika skönt att få den serverad ;) haha! Blev därefter iväg och träna.. spinning och en stund på löpbandet.

Nu ligger jag här i soffan med fötterna i julgranen och tänkte kolla på ytterligare lite One tree Hill innan det är dags att göra lite mat och sne åka iväg till jobbet. Ska inventera hela butiken osv så slutar inte förens inatt när vi är klara med det.. känns underbart! :P

Utvilad

En slitig dag på jobbet igår som började med att jag försov mig 10 min, typskt! Men kom iallafall dit efter 4h sömn. Dagen givck relativt fort och vi gjorde om i butiken en massa. Jobbade över en timme som kändes som typ 3.. ville verkligen bara hem och sova.

Väl hemma slänge jag i mig en macka sne var det dags för Victoria's Secret Fashion Show. Så kul ohc se deras helt galna kreationer :) Dock somnade jag tio min innan det slutade, hade ju iofs bestämt mig för att sova direkt efter.. Sprang in i sängen och somna de om igen vid tio över nio typ. verkligen välbehövligt efter att ha sovit ca 4h per natt 3 nätter i rad. Vadknade lagomt pigg och utvilad vid nio imorse :D


17,5 timmars jobb idag!

ja, inte fler timmar än så gör jag idag. reda avverkat 11,5h timme iofs. Trivs redan bra på Netto (nya jobbet). Har plockat om lite i butiken och dolat. Lärt mig ännu mer saker. Kul är det!
Ska ändå bli skönt att komma till nöjes och jobba om 1h. Töla med tjejerna är det jag vill :P haha

Lika lite sovande natten som kommer nu. Slutar vid 03 i natt och börjar 09 till morgonen igen.

Nu har vi nyss smällt Pizza jag och älsklingen, sjukt hungrig efter jobbet, trotts min fina matlåda jag gjorde igår. Förövrigt första gången i hela mitt liv jag gjort matlåda :P haha

u ska jag se ytterligare ett One Tree Hill innan jag ska slänga mig in i duschen och sne iväg och jobba igen :)

Sängdags strax

Varit en slitig dag iom att dte inte blev mycket sömn. Så nu ska jag ta med mig datorn, lägga mig i sängen och kola på ett One Tree Hill avsnitt nu. Måste sova ganska omgående efter det då jag börjar jobba kl 07.00 imorgon och sen går det i ett hela dagen med jobb, från det ena till det andra..

Natti Natti

Jag har fått nytt jobb :D



Där kommer jag befinna mig i framtiden. har nämligen från och med idag fått fast jobb, dock självklart ingen heltid, men jag är nöjd och glad(det bästa är att jag kan då behålla nöjes!). De som jobbar där verkar kanoners + att jag jobbar med en tjej som jag även är arbetskollega med på nöjes. Känns riktigt bra. Skönt med nånting att göra..

Men ialla fall, telefonen ringde när jag kom utfrån Träningen. det var butikschefen som ringde och frågade om jag fortfarande var intresserad, och jag var där i söndags med CV:n :P
Hon fråga om jag kunde jobba under helgen, och även komma dit en svägn idag. sagt och gjort, hem och slänga mig i duschen o sova 20 min sne iväg till nya jobbet. Pirrigt som bara dne när jag kom, men det la sig anska snabbt då de direkt visade att jag var en av dem typ :)
är riktigt glad! Äntligen nånting mer än nöjes.. Samtidigt som jag kommer vara ledig typ 3 dagar i veckan fortfarande.

det bästa av allt är att jag och älsklingen kommer ha mer tid för varandra då jag också kommer jobba dagar och inte bara kvällar.

Idag är jag lycklig, så grattis till mig!

Sköna fredag... trodde jag

Skönt när jag vaknade vid 11 och fick slänga på mig för att åka iväg och träna. Lagomt trött tog ajg mig dock igenom 30 min spinning.

Sen tänkte jag åh vad skönt att åka hem och duscha, få sova en sväng och sne iväg till svärmor och få mat, kunde dock inte tagit mer fel. Därför att telefonen ringe när jag kom ut trån Gymmet..

One Tree Hill maraton

Herregud, i natt sov jag ingenting! När klockan var 07.00 var det dags att bli trött. Låg och kolade på One Tree Hill hela natten. Kan inte förstå varför jag inte var tröt, vill verkligen inte ändra min dygns rytm nu när den varit så bra så länge. Blää för det!

Men det var bra att plöja igenom en massa Hills avsnitt :)

Ingen rubrik alls

Vaknade 1h innan träningen började, hur trött som helst. Men tog mig iallafall upp ur sängen, fick i mig lite frulle och begav mig sedan till träningen. Body Pump idag, faktids rätt kul, men jobbigt.

Åkte hem och väckte min sjuka älskling, dags att lämna in hans bil till verkstaden, igen. det är ju trotts allt inte ens en månad sen de fixade grejerna och det är redan krångel, bra arbete!
Åkte även och kollade om verkstaden här vid oss var öppen så jag kan lämna in min, tyvärr ej. Måste få dem iordning snarast nu när snön fallit mer än tidigare. Så dumt att vi blir av med dem samtidigt, men vad gör man? ;/

Hem och käka och decka i soffan helt utslagen. Sett massa One Tree Hill avsnitt. Men självklart lyckades jag för ca 2,5h sen somna med datorn i knät. haha, typiskt mig. så nu blir det ett avsnitt till, sen sängen..

image309

Göteborg - tur och retur

I går kväll när jag tänkte gå in och lägga mig ringde mamma och frågade om jag kunde flja med och köra ned till GBG. Hon och mormor skulle bege sig ned för att hämta brorsan som ville hem omgående. Vad gör man inte för familjen? de kom oh hämta mig och vi rullade nedåt. Kunde inte låta mamma och mormor åka själva när båda var riktigt trötta. Tack för att jag sov 45 min innan vi åkte.
Kom ned till götet och plockade bara upp brorsan och återvände direkt hem igen.

Sjukt tråkigt väder att köra i då det vräkte ned snö på vägen hem så jag fick ligga i 40km på 90 väg. Hela vägen var kritit så strecken kunde man ju glömma att man såg, men vi tog oss hem helskinnade ändå :)

Ingen ovanlighet att min släkt kommer på sånna här tokigheter, men kul är det. Sen är dte inte fel att få ha brorsan i stan några dagar extra :D

One Tree Hill

Åh, det finns inge tråkiagre än att vänta. Speciellt inte vänta på att maten ska bli klar. Dock luktar det helt ljuvligt, så det blev nog rätt bra ändå. Återstår att se..

Kom på att jag inte har sett One Tree Hill från början, så har precis satt säsong 1 & 2 på nedladdning. Bra att ha på datorn när man inte har annat för sig + att jag länge velat se serien från början :)

Finns väll egentligen massvis med serier jag vill se, men denna får bli nr1. Tänkte även beta mig igenom Alla Astrid Lindgren och Disney filmer också, fast det lär ta ett jäkla bra tag!


Svärmors kyckling

Eftersom älsklingen bara vaknade och tog sig in i duschen för att sedan återgå till sängen sitter jag här och roar mgi igen. Ska förska få tag i bilprovningen så jag kan få en kopia på senaste besiktningen, behövs ju om jag ska kunna lämna in bilen.

Nu ska jag faktids roa mig med annat, åka ut och handla. Jippie! Dock ett illa måste när både kyl och frys ekar tomt nu efter julen. Grönsaker ska det blir i massor, har längtat efter det i över 1 vecka men inte kommit till skott och införskaffat de.

Direkt hem sen för att tillaga "Svärmors Kyckling, Sambal oelek". Finns nog ingen rätt som är så god som den, verkligen älskar den. Hoppas bara på att det blir lika bra när jag gör det, efterosm jag inte har receptet (och tyvärr ej får tag i Annicka) får jag köra lite på fri hand.. Kommer förmodligen bli superbra ändå, vad annars? :P

Nej måste kila nu, kom en söt sjukling och tala om att han var jätte hungrig nu, och det är jag med faktiskt..

Äntligen dags för träning

Idag har jag äntligen fått varit och tränat. Skönt som bara den. Inte konstigt med tanke på att jag längtat i över en vecka. Duschen efteråt var ästan snäppet skönare :P

Sitter och kollar på Kalle Blomqvist nu. Ska snart gå in och pyssla om älsklingen som ligger hemma från jobbet sjuk, stackarn. Inte sovit så värst bra nån av oss då han har ont i hela kroppen och vridit och vänt på sig hela natten.

Får se vad det blir resten av dagen. Skulle egntligen umgåtts med Elin, men hon ligger också hemma sjuk. En sväng till mormor får det nog bli iallafall :)

Lite Gnäll

Här där jag bor var det förmodligen nån som deckae under tolvslaget. Därför är idioterna ute och smäller av sina raketer nu. Sen har vi haft en hel skara som trodde sig däcka innan tolvslaget, för de sköt av sina raketer under fredag och lördags natten ungefär..
Det är egentligen tragiskt med raketer, visst är det fint, det säger jag inte emot på.. men tänk på alla stackars djur som måste gå runt och vara livrädda i flera dagar. Och all skräp som blir kvar, jobbigt att plocka bort skiten?

Nej ska inte låta som en gammal 80-årig gnäll kärring, men ändå tycker jag att det räcker med att skjuta raketer på nyårsafton och ingenting annat..image308


Årets första dag

Man börjar varje år med att vara slapp och bakis. hur kul kan det egentligen vara? Förstår inte att man år efter år gör samma sak :P Dock är det inte så jäkla farligt för min del iår, vilket känns sjukt skönt. Har hittills blivit väckt av min goa vän Mallan, tog oss as usually en resumé av gårdagen :) Alltid lika skoj!

Nu ligger jag i soffan och myser över att det snöar ute och att det är Varning för Jönssonligan på tv. Är ett big fan av Jönssonligan nämligen..

Idag blir dte nog inte många mer knop ändå. Tänkte jag skulle komma ut och få lite frisk luft iform av en promenad lite senare. Det är väll Ivanhoe sen också, det är ju ingen film man sett förr :P

Nyårsafton

Började kvällen med att fixa god mat, eller älsklingen gjorde det :) mumsigt! Sen satt vi en stund och funderade på vad vi skulle göra, beslöt oss ganska fort för attvi bara skulle vara hemma och ta det lugnt. Blev dock lite ändrade planer för min del. Var upp till älsklingens farmor och hälsa på en stund. Blev självklart lite Guitar Hero lirande med en Likör 43 med mjölk i högsta hugg när vi kom ned igen :D

När Dreas kompis kom hit och de skulle se på film orkade inte jag bara ta det lugnt längre, utan gjorde mig snabbt iordning och drog till Lovisa. Kände att jag ville dit och säga hej då till de budar som drar iväg mot varmare breddgrader i 3 mån ikväll.. Kommer sakna er tjejer!

Det var iallafall en trevlig kväll, dock saknade jag ju älsklingen på tolvslaget.. men nångång måste man göra olika saker också. Det var värt att träffa alla tjejera också..

Älsklingen och hans vän hämtade mig vid 03.30 inatt och då blev det direkt lite mer Guitar Hero spelande, som självklart inte gick nått bra :P Fan vilket nörd jag blivit på det.. haha

    


RSS 2.0