Kan se mig själv

Sitter och kollar på Du är vad du äter. Det hemska med dagens program är att jag akn se mig själv inom några år om jag fortsätter som jag håller på just nu. Fast jag äter dock frukost ibland ohc lunch, men då består båda av smörgås och hur nyttigt är det?
Tror jag skulle behöva Anna skipper hemma hos mig ett ta så jag också kommer in i bättre vanor..

Måste, måste, måste..

Soliga daaag

Solen har strålat nästan konstant sen jag åkte till jobbet i morse. Fick så där lagom ånges över att jag skulle ehöva sitta inne och se solen stråla in genom det enda stora fönstret vi har. Blev inte direkt bättre av att kunderna kommer in och talar om vilket skönt väder det är och "Stackare som måste vara inne en sådan här skön vårdag" Tack för den är det enda jag kunnat svara, jag vill inte veta!
Men tillbringade faktiskt lunchen ute i solen så gott det gick. Det var hur gött som helst ju.

Tänkte jag skulle ta mig i kragen idag och skriva klart min Cv och åka och lämna in. Dock känner jag inte ett dugg för det just nu, så jag gör det i kväll och lämnar den senare idag eller i morgon. Måste ju dit med den iallafall snart så jag visar att jag är intressead.

Tänkte slänga på mig skorna, greppa tag i iPoden och bege mig till obs och införskaffa boken jag aldrig köpte med i går, så slår jag tv flugor i en smäll. Både en skön promenad och att jag får boken, smart eller hur? :)

Kanske ska börja läsa nån av böcker jag köpt så de inte bara blir liggandes. Kanske mer än på tiden att jag lämnar boken jag började läsa i höstas, åt sidan ett tag. Den lockar mig faktiskt inte ett dugg alls. Kanske skulle lyssna igenom den istället.. mne det är ju inte samma sak..

Jaja, mina världsproblem för dagen faktiskt, hoppas de är mäkta intressanta!

Onsdag - Träning och kalas

Äntligen fick jag igår gå på ett spinning pass, som jag har längtat efter det! Haha, jag som aldrig skulle börja träna. Det vra iallafall riktigt kul. Spinna till schlager är ju aldrig fel, typisk Johanna musik var det verkligen.

Sen blev det en sväng till Bergvik. Kollade böckerna och en massa annan dret, dock kom jag därifrån utan en enda bok, what, hur blev det så? Annicka var smart och kom på vilka böcker hon hade och inte..
Träffade förövrigt Nazo. Jämt lette kuuuuul, inte setts på hur länge som helst, och nu drar hon till Italy i 4 mån.. fusk!

Direkt till mamma en snabbis efter för att hämta mina saker hon köpt me från finlands färjan. Vilket innebar 2 limpor cigg och min älskade Armani Code parfym. Tack tack :)

På kvällen var det kalas hos Svärmor och Peter, eftersom han fyllt år. Tråkigt nog hade älsklingen självklart fotbolls träning och följde inte med. Men jag tackar inte nej till en semla, gos med goaste katten och socialitet :P Fast Social som jag var när hans föräldrar åkt somnade jag en stund i soffan, men vaknade lagomt till Top Model. Typiskt mig?

Så var ytterligare en ledig dag spenderad..

image376

Skenet bedrar

image375

Den här grisen är som oftast världens underbaraste. Men idag var det verkligen ett skenet bedrar. Han blev sur för jag tvinga bort han från högtalarna, sen skulle vi gosa, då högg han mig i kinden. Haha, det hade nog jag också gjort om jag var han.
Han är ändå min kelgris och älskling!

Gossip Girl

Tänkte jag skulle se klart på första avsnittet av Gossip Girl nu. har nämligen inte haft tid att följa det på tv:n så självklart har jag laddat ned dem istället. Bättre så, för då kan jag kolla när jag har tid och lust.. typ som nu :)

image374

Shopping

Passade på att dra med mig älsklingen ut på stan förrut när vi ändå var lediga/hemma samtidigt. Införskaffade en av klockorna jag kollat på, självklart den vita med rosa plattan. Den andra fanns inte längre. Var in på Bok rean på Akademibokhandeln, där var det dock för mycket folk och det var skit böcker.
Team sportia gav mig äntligen en ny vattenflaska som förmodligen är bättre än den andra, och den är rosa :P
Älsklingen fick sig en ny innebandy klubba, sen tyckte han till och med att det var rätt underhållande att ränna runt med mig.

Vi packade oss in i bilen igen och åkte ut till IKEA. var ju tvungen att visa han ala snygga möbler jag och mamma sett som ajg vil ha. Men kom på hur vi ev. vill ha köket istället, så en del kanske vi skippar.. om älsklingen får bestämma, men det vet jag inte ;) vi får se..

Skulle bara in på Maxi för att kolla deras bok rea också, slutade med att jag kom ut från väskshopen med en ny väska, rå nice. Sen inne på maxi fick jag mig 4 böcker, dock inte tillräckligt så gick vidare till Obs där jag fann ytterligare två. så nu är jag nöjd.. tills i morgon. Fann nämligen två böcker till jag vill ha, men efter tillsägelser från svärmor får jag inte köpa några böcker hon redan har, så får vänta och se tills i möra.



Invigning

Äntligen fick jag träna idag. Eller träna och träna.. tillbringade en timme i gymmet på löpbandet och den andra mackapären. Skönt som satan. Längtar till spinningen i morgon!
Fick inviga iPoden och "armbandet" till den, mäktans bra faktiskt, riktigt nöjd med det köpet!

ingen ork till rubrik, men kul ändå

Jag ska söka jobb i veckan. Pratade med en idag, och kanske att de ska anställa en till. Det vore nog ett rätt nice jobb. Men vi får se, ska lämna in en ansökan under veckan iallafall så får vi se sen. Förmodligen kommer de säkert inte anställa fler, men man vet aldrig. Ock så snällt att han tänkte på mig :)

Hoppas kan man ju alltid.

Nej, jag vet ska inte klaga.. jag har ett jobb som jag trivs med, kollegorna är toppen och jobbar mer än heltid just nu, sen med andra jobbet blir det verkligen mer än heltid. Men det skadar aldrig att fortsätta söka. Man kan alltid få nått bättre än det man har, så är det ju. Men åandra sidan, jag klagar ju inte..
Jag är bara glad att han tänkt på mig och talade om det. Det tackar jag för!

Älsklingen får konkurans

Skönt med jobb idag efter två sega dagar i soffan. Var lagomt uttråkad på jobbet dock då det inte hände värst mycket, jag vill att tiden ska flyga förbi. Eller vill iallafall ha nånting att göra :P

Efter jobbet fick jag en impuls att åka iväg och köpa mig en ipod nano. Så nu har älsklingen fått konkurans ;) Lyssnar ju på musik ungefär 24 timmar om dygnet, och då mesta dels på mobilen, vilket oftast reulterar i att batteriet är slut när jag som mest behöver den.
Skaffade även ett armband till den så jag kan ha den när jag träna osv. Kommer förmodligen inte att ångra mitt köp. Och efter förra månadens hårda slit på jobbet var jag med än värd den. Att jag även får rabatt på allt jag köper gjorde inte valet så mycket svårare :P

Blev lite kikande på bil också. Vi hittade faktiskt en vi föll för båda två, men den är sprillans ny och det vill vi förmodligen inte ha. Känns lite som att kasta massa pengar i sjön. Vi får se hur det blir, troligtvis ingen bil innan sommaren, men kolla kan man alltid göra..


Myskväll

Blev en myskväll idag. Varken promenad eller träning. Kändes inte så smart, och tack vare det känner jag mig faktiskt bättre nu än i morse. Har iofs. inte gjort många knop, mest legat i soffan och glott på tv typ.
Blev en sväng till Bergvik, apoteket och maxi. Fick för oss att göra Tacos ikväll, inte fel alls.
Nu är jag dock mätt som få, och det är inte gött alls..

Sett på Göta kanal 2 också. det var typ johanna humor i den filmen :) Och se där, jag lyckades,trots att det är söndag, hålla mig vaken hela filmen igenom :P

Ska snart sova så jag orkar upp till morgonen, åker till jobbet och så får jag se vad länge jag orkar, är ju ändå ledig två dagar som jag akn ta igen mig helt på..

Ingen träning på hela veckan förmodligen har jag bestämt mig för,. Vore riktigt skönt att vila och bli helt frisk, men vi får se. Promenader är ju inte så himlans ansträngande iallafall :)

Låt mig bli frisk

Jag vill så gärna iväg på träningen senare idag, och jag vill ut och gå. Har tyvärr insett att om jag ens ska ha en chans att må bättre i morgon så måste jag hålla mig hemma hela dagen. Det bästa vore att också egentligen att vara hemma från jobbet i morgon så jag får ytterligare en dag att vila upp mig på, än att åka dit och jobba och bli sliten för att sen förstöra ytterligare två lediga dagar med att försöka bli frisk.
Men jag känner ju mig, det är johanna som är på jobbet 08.00 till morgonen och ingen annan. Frmodligen jag som är på gymmet om några timmar också..

Idag är inte en sån söndag jag älskar!


Se upp för dårarna

Nyss sett den filmen. Rätt rolig och helt ok film. Synd inte Helena Bergström själv är med i filmen, hon är ju en lövely skådis annars.

image370


Söndags mys

Imorgon skulle jag vilja ha super duper väder. Strålande sol, men ändå lite små kallt. Både jag och älsklingen är ju lediga, och hur mysigt vore det inte att åka ut till skutis och grilla korv? Endra en engångs grill för oss själva på ett berg med en filt och varm choklad också, eller i de stora grillarna de har där ute.. åh, vad mysigt!
Men med min tur lär det inte bli något vidare soligt väder + att det kanske inte är så världs bra av mig att vara ute i kylan heller. Men man kan ju önska sig, och tänka sig in i den mysiga tanken faktiskt. Vi är ju trots allt inte där ännu..

image369

uttråkad

yes jag är uttråkad, eller nej det är jag faktiskt inte... men känner att jag har td att blogga fr en gngs skull och då kommer det flera på en gång. Kanske inget vettigt, men det kommer ändå..

Lovely shoes

I vår ska jag trippa runt i dessa, bara hoppas på att de anländer till Karlstad.

image368

Melodifestivalen

På gott och ont ska min kusin faktiskt gå ut istället för att umgås med mig. Skönt inser jag nu, då kan jag njuta i offan med filten, tycka synd om mig själv och försöka kurera mig..
Tänkte ta tag i gitarren sen och lira lite Hero. Älsklingen sitter ju med sina vänner och datanördar sig.

Även detta är jag värd, en lördag hemma i soffan, underbart om jag hade varit helt frisk bara!

image367
Varför bor inte den här snosen hos oss så han kunde ligga på min mage och mysa med mig nu?

Beställning

haha, tycker så synd om mig själv just nu så jag har faktiskt klickat hem min beställning från HM som jag haft färdig i min önskelista på hm.com i en månad. Jag är värd den, är ju trots allt sjuk. Nått vårplagg, men mest sommarkläder, bikinis och off course mjukis kläder, vad annars? :)

image366


Lön

Löning på måndag, riktigt eftertraktat! vet redan en hel del grejer jag tänkt införskaffa mig. Det som är allra viktigast är skor. Behöver nya skor till träningen, då jag upptäckte i fredags att de jag har nu är det hål i, så de får jag avvara till jobbskor eller dyligt. Vill ha ett par som jag verkligen bara tränar i, det är viktigt :P
Sen har jag hittat två klockor jag ska ha.. använder ju klocka varje dag så det är en bra sak. Får se om den ena finns kvar eller om den är slut.
Böcker.. bokrea från och med nästa vecka. Har en del böcker jag vet att jag vil ha som kommer vara med, så varför inte passa på? Är inte ett dugg intresserad av att läsa de jag har just nu, även om jag inte läst nån av dem. Men något nytt känner jag för, och eftersom jag vet vad jag ska ha så är det perfekt.

 

Åh, jag vill ha en med rosa band, men fann ingen fin. Dock finns den med vit bakgrund och funderar på dne istället för en rosa. Den svarta klockan ska jag ha, har redan en sådan men den är kaputt, och det är en favvo så den hoppas jag verkligen inte är slut!

Lördags kvällen

Eftersom jag inte ska jobba ikväll heller utan försöker satsa på att bli frisk tills måndag, Helst vill jag vara frisk i morgon kl 16.00 då det är Bodypump, så tänkte jag bara ligga hemma i soffan. Men då kusin Ida inte heller hade några planer så tänkte vi kanske slå våra två kloka ihop och göra nått riktigt lungt och civilicerat. Hmm.. undrar om vi ens kan det? Lungt måste dte ju iallafall bli..
Längesen vi umgick så det ska bli riktigt nice!

 

Födelsedagskalas

Varit hos kusinn med familj idag. Hon fyller år i morgon så idag var det kalas. Skönt att träffa släkten en liten sund, var några veckor sen. Sen självklart gula med lilla Emelie, dock inte värst mycket idag då jag inte vill att den lila godingen ska bli sjuk. Hon är så söt så det finns inte, och så stor hon blivit :)

Grattis Kusin-vitamin!

Fredag

Igår var det inte kul alls att kliva ur sängen. Var riktigt nära att jag lyfte luren och ringde till chefen för att sjukanmäla mig,. Men icke, in i duschen och sne iväg. Gick dock på halvfart och ville bara ha kraft att orka mig igenom dagen. Hade väldigt roligt då jag jobbade med Robert också, som alltid drar en massa dåliga skömt i Johanna stuk :P

Skulle egntligen ha varit iväg till andra jobbet igår och jobbat också. Men kände att efter det första jobbet så orkade jag verkligen inte. Var en av de andra tjejerna som var jättegullig och tog det passet åt mig så jag slapp. Kände att jag inte hade nån lust att åka dit och vara där själv, för om jag hade blivit värre så hade jag inte bara kunna åkte hem liksom..

Åkte istället efter jobbet hem till svärmor och beklagade mig lite. Men fick ändå med henne på en promenad. Kändes välbehövligt efter en hel dag inne.
När vi komtillbaka hem till dem så skulle jag bara se 5 min av ett gamalt Grey's avsnitt och sne åka hem till honingen. Det resulterade dock i att vi båda la oss i en varsin soffa och efter 5 minuter somnade :P

Hem till älsklingen och självklart iväg för att skaffa fredags godis och Pizza. Tänkte oss en såndär riktigt slapp fredag hemma i soffan. Så fel vi hade, hann inte mer än käka upp pizzan förens svärfar ringde och sa att han och farbror Bo entrat Sverige. Så det var bara att slänga på oss skorna och vandra upp till älsklingen farmor. Skulle bara upp en stund, men 03.45 i morse gick vi hem. Hade en riktigt trevlig och underhållande kväll.. som alltid med de där två tokarna :)

Inte riktigt som min fredag var tänkt från början..

image360

Fika mys

Blev fika mys med Emma och Johanna i torsdags. Jonna mådde tyvrr för dåligt för att inbefinna sig :/ Therese och fält joinade oss en liten sväng också. Fält var mest orolig för att vi skule bli utslängda från cafét så högljudda som vi var. Haha,typiskt oss!

Tog oss en sväng på staden också, då jag och johanna ville spana stövlar/skor. Men det var inte ett dugg motiverande faktiskt, så gick mest omkring.

Sjuk igen..

Fan vad trist det är att vara sjuk hela tiden. Har ju varit det till och från i 2,5 vecka snart. Just nu svettas och fryser jag om vartannat. Kul? Nej vill inte. Inte blivit bättre av att jag endast stått i kylen ida¨g på jobbet typ, brr.

Har tydligen ingen matlust heller, ändå försöker jag få i mig min älsklingsrätt jag fixade till igår ju, men nej. Fick inte i mig direkt mycket igår kväll heller för dne delen.
Det enda som var/är gott just nu är grönsakerna, tur dte iallafall.

Skulle ju se på top model och va mysig med älsklingen igår, tjoho.. 21.45 somnade jag i sängen och vaknade inte förens i morse när klockan ringde 06.00. Skönt, för jag kände mig faktids rätt utvilad då..

Jaja, det är fortfarande synd om mig. Men fick trots allt sluta tidigare idag pga av att det står fel på schemat i morgon, får ingen sovmorgon som jag tänkt mig. Så nu har jag tagit mig in och ur duschen och ska åka ned mot stan för att möta upp Emma och Johanna strax. Jonnis är sjuk hon också så hon orkar förmodligen inte möta upp oss :(

nej, hejsvejs från en sjukling

I'm a sucker

Yes I am!

Fjäskar som satan för älsklingen. Varit och handlat, fixat massa här hemma, nu lagar jag till och med mat. Hur mycket tror ni inte jag vill börja renovera? :P haha
Nej då, hade ju lovat honom att laga mat idag. Kyckling Sambal Oelek med potatisgratäng blir det. mums! Är hungrig som satan, även varit duktig och gjort så det ska räcka till matlådor torsdag och Fredag. Oh ja, jag är enformig, men älsar man det så gör man. Smakade dock nyss på det, och det blev jäkligt starkt, ändå hade jag bara i två teskedar. Haha, but I Love spicy food.

Top Model ikväll ocks, tvingat älsklingen se det med mig, Nada fotboll hemma hos oss idag, nu är jag trött på det.. men iofs. med mitt fjäskande kan det kanske bli så, vem vet? :P

Tidigt i säng iallafall, börjar 07 till morgonen. När jag slutar ska jag umgås med jonnis. Kanske skulle passa på att ringa henne nu innan maten blir klar.

Hej svejs från fjäskaren nr 1 ;)

renovering

Nu ska jag börja tjata på älsklingen igen att vi ska göra om i vardagsrummet. Varit på IKEA idga efter jobbet med mamma, och hittat så sjukt mycket snygga saker vi ska ha dit in. Hittade även äntligen nya stolar till köket, de ska bli mina snart, orkar inte vänta med dem tills köket är klart. Vi vet inte ens när vi ska börja med det ju.. Beslutade däremot idag att vi ska behålla vårat gamla köksbord, det är rätt snyggt ändå, gamalt och slitet som jag vill ha det :)
Äntligen ska jag få bort barbordet ur köket. Barbord var en inne grej just när vi skaffade det, och nu gillar jag det inte alls, typiskt mig? Ja, men nej det är verkligen inte snyggt längre.. velat ta bort dte länge, men vi måste ju ha ett :P

Men åh jag vill bara åka och köpa allt idag!! Funderar å att åka och köpa allt snart så vi måste börja i vardagsrummet :D Båda vill ju göra om nu, men ingen orkar riktigt ta tag i det när vi jobbar jämt :/

Ni ska få en liten förhands titt på möblerna iallafall..
Stolarna till köket är fula så de blir snygga, de till vardagsrummet/matsalsmöbeln är sjuuukt snygga..

    

I'm so in love ♥

Aj, Aj - stackar mig

Ja, nu är det synd om mig igen.
Märkte i går på jobbet att jag bara sådär fick äte ont i ena foten, eller fotknölen ska jag väll säga. Kan gå på den utan proble, men det gör ont! Fatade verkligen inte vad det kunde vara, tils jag kom insåg att den förmodligen är överbelastad. Står och lutar mig på ena foen hela tiden när jag jobbar, coh det är inte bra. Så från och med nu måste jag tänka mig för rktigt ordentligt så jag avlastar den, och inte bara börjar hänga på andra istället.
Trodde inte man vra så känslig? :P

Dags att kila mot jobbet, börjar ju snart..

Beroende

Har just nu två riktiga beroenden, eller det ena är väll ett jag tyvärr aldrig kommer bli av med och haft i alla tider, nämligen choklad. kan äta choklad i mängder men ändå aldrig tröttna´. Jag är konstant sugen på choklad och skulle förmodligen kunna leva på just det!
Hur kan det ha gått såhär illa? Vill verkligen inte ha det här suget konstans 24 timmar om dynget 365 dagar om året, det är inte bra.
Stolt om jag är har jag inte ätit en enda choklad/godis bit ivarken igår eller idag. Känner att det blivit lite väl mycket av den varan de sista 2 veckorna. Ock det ihop med minimalt med träning är ingen bra rekomendation.

Mitt andra beroende är självklart One Tree Hill. Vill så gärna se igenom hela serien nu så jag kna släppa det, men icke. Det är lika bra varje avsnitt även om det händer i princip exakt sama saker hela tiden.
Det värsta är att när jag sett igenom denna kommer jag väll på nån ny serie jag vill se!

Har faktids ett tredje beroende också, men det är något jag haft de senaste 5åren och lite till. Ja, ni har förmodligen förstått att det handla om min andra hälft Andreas. Så fort jag inte är med honom saknar jag han vid min sida. Skulle helst vilja vara med han jämt, fast det skulle nog bli jäkligt tråkigt efter ett tag, coh man tröttnar ng på varandra. Men han är trots allt verkligen min andra hälft och finns det verkligen någonting som heter själsfrände så är Andreas min. Tack älskling för det!
När man pratar om trollen så kommer de hem också, mys.

Jaja, mycket smörande nu jag vet, men är man kär och galen så är man :) haha

Sköna söndag, lediga söndag

Åter igen älskar jag söndagar.. dagen då man bara kan vara hemma och plocka och dola, gå runt och vara sleten med älsklingen. Det uppskattar jag!

Idag uppskattar jag denna söndagen extra mycket då vi sov länge. Men efter 17 timmars jobb igår var det mer än behövligt. Skulle egntligen jobbat 19 timmar, men när klockan var 01 vara mina snälla kollegor så söta att de lät mig åka hem. Tack! Hade verkligen inte orkat 2 timmar till..
Stress, stress, stress var det iallafall i går.. hade 30 min på mig att ta mig från ena jobbet, hem och käka och iväg till andra, men jag hann :)

Nu ska jag snart iväg och träna, försöker varva allt städande och tvättande häör hemma med nått kul också. Och efter det ska jag göra mumsig söndags mat. Älsklingen vill ha traditionell söndags Pizza, men det blir ingen idag! Elaka Tjej tycker han..

En promenad i det sköna vädret ska jag försöka hinna med också. Ingen strålande sol, men ändå 8 grader varmt ute.. det är skönt!


Hjärte dagen

Alla hjärtans dag ♥

Egentligen förstår jag inte varför man ska "uppskatta" sina nära och kära just denna dagen. Egentligen ska man väll uppskatta dem lika mycket varje dag. det gör iallafall jag. Fast okej, jag har visat det lite extra mycket idag.. till exempel genom att ge min mamma och mormor blommor och choklad.
Älsklingen däremot fick ingenting, då vi lovade varandra det..

Fick ett till pandora armband av mamma i silver med guld låset, i armbandet hängde även guld hjärtat. Tack snälla, snälla, snälla älskade mami!

Fick en chokladask och trisslotter av svärmor ihopp om att bli mijonärer så jag kann köpa min älskade sommarstuga jag sett, men tyvärr gick inte den viljan igenom :( Tack ändå snälla svärmor!

Dagen har tillbringats hos svärmor en stund, sen äntligen träning. Första gången på över två veckor. Gissa om jag njöt? Sen tog jag tag i mig själv och uträttade lite vettiga saker, som att hämta balklänningen från kemen, åkte till bergvik och fick väskan jag fått av Annicka lagad. Äntligen.. det är ju en av mina favvisar.

Hjärtedags fik hos mormor med ena moster mamma och Amira. Massa goda onyttigheter.
Åkte hem för mys med älsklingen, han överraskade med kina mat. Inte förvånad då han skulle stå för maten (även om han är den bra kocken av oss!). Men jag klagade inte, älskar't ju :)

Sett på Goal II, eller ja sista halvan iallafall då älsklingen smart nog satte på den först och vi inte blev något inspirerade av att se första halvan efteråt :P

Nu ska jag vara social och mysig igen, känner mig på riktigt, riktigt bra humör idag. Kanske inte så konstigt med tanke på dagen strålande solsken :D

Hoppas ni har en trevlig Alla hjärtansdag ♥

image332

The Sound of Music

Ja, de sätter upp Sound of Music i stan i april. Självklart ska jag dit. Sa nej först eftersom vi ska till London i samma veva och tänkte ta den helgen. Men förmodligen blir det helgen efter ändå så jag akn följa med. Ska bli riktigt trevligt faktiskt. Såg ju musikalen i Stockhom för säkert över 10 år sedan med brorsan och Pappa, så ska bli kul att se den igen. Synd dock att det inte är Carola som är med nu också, men pillan är säkerligen lika bra :)

image350

Schema

Fick idag öntligen schemat framöver. Eller de två kommande veckorna iallafall, då det inte går att skriva ut det helt ännu tydligen. Måste säga att jag är riktigt nöjd med dessa tider osv som jag fått hittills, ska bli kul att se hur det ser ut de andra två. Det bästa är att dessa 4 veckor kommer bli rullande sen, så man vet alltid hur det kommer se ut.. och snt gillar jag. Då man kan planera livet :P


Soliga sköna onsdag

Underbart skönt att komma ur sängen vid 06.30 i morse. Nej nu ljög jag faktiskt. Älsklingen fick tvinga mig ur sängen för att jag inte skulle komma försent. Men vem vill egentligen kliva ur så tidigt?
aja iallafal kom jag i tid för en gång skull och vi satte direkt i gång och jobbade. Jag lallade nog mest runt i mig egen värld då jag kom på den smarta idén att jag faktiskt har radio på mobilen. Tacka Adam och Gry för deras sköna "mornar". De är riktigt underhållande att lyssna på, gick och skratta för mig själv..

Dagne har gått fort, och äntligen blev den 15.00 och johanna fick gå hem, ungefär iallafall. Satte mig glatt i bilen och hem. Blir så pigg och glad när det är sånt här kanon väder ute som det varit idag. Varför kan inte alla dagar vara sånna? Tyvärr får man inte allt här i världen.

PB Tisdag

Nyss fått hem Prison Break S03E12. Så väntar på att älsklingen ska komma in och lägga sig så vi kan se det sen. Ska bli riktigt skönt att soav sen, men har redan ågren över att behöva kliva ur sängen 06.15. Förstår verkligen inte folk som orkar göra det varje dag. Riktigt beundrar dem! Fast åandra sidan är det ju jäkligt mycket lättare när man får in det som rutin, och inte bara vissa dagar som för min del..

image349

Nu kom honing, så god natt!

Facket

Nyss suttit i hur lång telekö som helst till facket och a-kassan. Tänkte jag verkligen skulle ta tag i det där. Dock lite uppgifter jag måste fixa först. Mami börjar bli trött på mgi nu, haha. Och lovar, om jag inte går med, det är då det händer mig nått.. typiskt mig!

Promenerade med sara i duggregnet förrut, inte alls härligt. Men kul att ha en liten uppdate. Tror knappt vi pratat på över 2 veckor. Tråkigt det där när man blir stor och vuxen, ser knappt aldrig mina tjejer längre :( Buhu!

Glad över vädret idag ändå.. ska ju iväg och jobba sen med mitt härliga team :D I morgon är det dagen som gäller. Jippie, är alltså ledig hela eftermiddagen + torsdag. Skönt!

Fresas con Nata

Jiiiiihooo, jag köpte ju med mig jordgubbar och grädde från jobbet. De joinar mig nu. Får sånna extrema sommarkänslor och längtar massvis tills min födelsedag.. fr det betyder en enda sak. JORDGUBBSTÅRTA :D

image348

Klantigare får man leta efter..

Så jävla skönt att komma hem från jobbet. Även om det har varit riktigt kul idag. Jag, Nicole och Robert är ett fint team tycker jag. Haha! Pling Pling!

Haha, när vi hade stängtoch jag skulle handla insåg vi ganska snabbt at jag hade inte pengar på kortet, fuck. En del fick jag med mig men inte allt, får ta det i morogn. robert var lagomt nöjd på mig.
Städningen gick inte heller nått bra, men jag skrattade för mig själv hela tiden så det gick till slut.

Sen kommer klantningen. Sist jag hade min egen bil hade ju mamma lämnat ljuset på så vi fick starta med startkablar. Idag är jag smart och sätter på bilen för att få värme medans jag skrapar rutora. Sen när jag väl ska sätta mgi i bilen har dörren gått i baklås eller nått, bilen stod på med dörrarna var låsta.. WHAT? ringde upprörd till dreas som dock druckit öl, och mitt hopp var över. Kom då på den smarta idén att kolla bagageluckan. Yes, den var öppen! fick lite smidigt klättra in genom bagageluckan och öppna dörrarna. Snyggt! Skulle gärna vilja se mig själv krypa in där. Nicole fick sig ett gött skratt iaf. haha
Varför ska jag alltid klanta mig så jävla mycket? :P Men åandra sidan det bjuder jag på!

Nu är som vanligt One Tree Hill på schemat, sängen snart också för den delen. otroligt trött..

image347
en sån hr knapp skulle jag behöva fastklistrad på kroppen.. undrar vem som skulle få äran att vara min "Helper"? Stackare..

Soliga måndag

Tråkiga måndag!

Egentligen skulle jag slutat för dagen ungefär precis nu. Istället ska jag börja för dagen om ungefär precis 30 minuter. Tråkigt tråkigt när solen skiner. Sen att älsklingen bara jobbar halvdag idga och slutar ganska snart gör det mer kämpigt att åka till jobbet. Alltså ytterligare en vecka då med kvällsjobb. Tur jag iofs. slutar kl 15 på onsdag och är ledig Torsdag..

Nej jag ska inte gnälla, finns de som har det värre. Och tänk när jag inte hade något jobb alls då? Men måste få lov att irritera mig på att jag bara jobbar kvällar, faktids!

slappa söndag

Vaknade vid 11 i morse av att svärmor skickade sms: "Hur mås det idag? Blir det nån pump kl 16idag?"Jo tack, det första jag ville tänka på när jag vaknade var gärna träning. Men ändå av nån konstig anledning skrev mina fingrar utan mitt medvetande ett sms tillbaka att det blir det. WHAT? Träning dagen efter?
Klev dock ur sängen och insåg at reorben hade faktiskt gjort ett under. Inte alls så bakis som jag hade tänkt mig att jag skulle vara. Hur skönt som helst.
Men trots detta kom jag inte ur sängen på riktigt förens vid 16.00. Dock fick jag ändra det där med träningen till en lång promenad i stället, lockade inte drekt att åka iväg och ta i en massa och svettas och bla bla.
En lång skön promenad blev det i stället, efter det var jag millisekunder från att vara så social och somna i deras soffa tills älsklingen kom och hämtade mig, men jag höll mig vaken. Ett under igen!

Nu ska jag snart sova iallafall. Tryckt en varsin pizza då jag kom på att jag hellre ville ha maten jag lagade till matlåda imorgon. Följde ett nytt recept jag hittade, världs enkelt och super gott :D

Tack och hej för denna vecka!

Yesterdays party

Förfest hos Mallan. Fint som bara den, dokc kunde vi ha skippat ölspelet.. men av nån konstig anledning gör man aldrig det :P
Väl vid nöjes var det jordens kö, men den lallade vi vackert förbi och kom snabbt in. Av med jackorna och in i barn, skräll? En massa ass shakande, kramar hit och dt då nästan halva stan var där tror jag. träfa en massa folk jag inte sett på år och dar.
Avslutade kvällen med Kusinen på Max, Olsson och Honk gjorde oss sällskap.
Två resorb, en påhoppning på älsklingen och en massa vatten senare somnade jag otroligt skönt efter en lyckad utekväll!

  

Soul Mates

Gjorde nyss nått test på Facebook som resulterade i detta:

Soul Mates 
 You are perfect soul mates. You balance each other perfectly and are on the same life track. Your personalities are fitting puzzle pieces and he fills your needs and you fill his. You are meant to be.

image342

Jag är faktiskt inte ett dugg förvånad, för detta visste jag redan. Älskling ♥

Fördrink

Som vanligt när jag ska göra mig iordning för en ute kväll är det Likör 43:n med Mjölk som joinar mig. Jag tror nästan jag är beroende av just den drinken, så sjukt god.

Hittade nått smarrigt moserande vin med smak av körsbär ( som jag älskar!) på bolaget, så införskaffade en sådan och tänkte testa.

Som sagt, Taggad till tusen..

image341

En skräll?

Nee knappast ingen skräll att jag är ledig och älsklingen har fotboll/innebandy heeeeela helgen. Kul liv vi lever?
Bra att vi älskar varandra ändå :D

.. med glass och grädde

Våfflor får det bli idag. Jag hade beställt det tills jag kom hem från jobbet igår, men fick inga :/ Elaka älsklingen!

Nyss sett klart på The Notebook, alla säger ju att den är så bra. OCh det var den.. trodde kanske att den skulle vara ännu bättre men ändå.

Nu ska jag fixa en skiva tills kvällen mallan ringde och sa att det får bli min uppgift i princip. Sen bli det en snabbis till Bergvik, ska se om de har några svarta stövlar till mig och Bolaget såklart.

Ikväll är det utgång som gäller, är taggad till tusen. Kommer förmodligen vara hemma hos Mallan innan hon själv. Haha

Nej massa saker att dola med nu så hej svejs!

image246

Äntligen ledigt

Har äntligen jobbat klart mina 9 dagar. Nu är det helg, och jag får för en gångs skull känna på hur det känns att ha en "riktig" sådan utan jobb :) Dock kunde dagarna slutat på ett roligare sätt än det gjorde, för det var inte alls kul. Men det är förvisso löst nu. Kändes ändå skönt att det blev som det blev faktids!
Har massvis med planer i morgon, men den bästa är utgången med Mallan som följs upp utav Calle. Kan inte bli fel!

Ingen träning idag heller, vaknae allt för sent. Åkte i stället till svärmor och umgicks en stund innan jobbet. Väl på jobbet hade klaten johanna glömt matlådan hemma, typiskt mig :P

Nu ska jag njuta med lite Wii och förska känna av ledigheten!

Tack mammi

Sovmorgon i morse var hur underbart som helst. Åkte till mormor och fick mig lite lunch. Sen var det bara att åka iävg till jobbet.

Min hals har spökat hela dagen, ena stunden ont andra kändes det ingenting. Skumt! Tror även jag tyvärr haft lite feber, då jag varannan minut frusit och varannan minut svettats typ. Då är det inte kul att jobba!

Aja i allafall, mamma var snäll och åkte iväg och besiktade min bil, kom tillbaka och sa att det hade gått fint. Skönt, nu har vi äntligen två bilar igen!
Sen när jag slutat går jag ut till bilen, och inser att ljuset varit på flera timmar. Åh, nej den gick självklart inte att starta! Typiskt, jag som verkligen ville hem. Men jag fick väll kompensera det med att hon hade tankat upp bilen åt mig :) Tack mammi!
Men det var sisådär kul att sitta och vänta 20 min utanför jobbet på älsklingen och startkablar :P

Sov dags strax. I morgon ska jag träna hur sjuk jag än känner mig!!

Snopp - gråa dag

Fan skrev ju nyss ett inlägg som bara försvann :P Jag som är lite små stressad över att jag börjar jobba snart också. Men blogga hinner mna alltid, typ :P

Skönt att jag jobbar idag, dte är så grått och tråkigt ute. Dock vore det skönt att få vara ledig en kväll snart, saknar ju älsklingen. Men är ju som sagt ledig i helgen :)
Hoppas dagen går lika fort som de två tidigare, chansen finns då jag är fast i kassan as usually. Skönt eftersom jag inte är helt frisk och vill inte anstränga kroppen. Haha, ja latmasken har tagit över min kropp denna vecka..

Såg trejde Prison brek igår, slutade riktigt spännande, nu vill vi ha meeer.
Alla One Tree Hill ligger så fint på datorn nu också, Jippie!

Vuxenpoäng

Tänkte spana in Handels  Fackförbund nu. Även kolla lite om A-kassan. Känns som att jag borde ta tag i det där nångång. Lovat mamma sen jag fick jobbet men inte gjort nått åt det. Det är ju för min skull..
Hoppas på att jag ska finna nått kul.

Bjuder på en bild av världens sötaste och goaste katt, var och gosade med honom i förmiddags.
image340

Ny gröna växter

Då mina blommor gått och dött av nån konstig anledning, skaffade jag mig nya idag på jobbet. Inte direkt världens vackraste, men för 20:-/st kan de få pryda mina fönster tills det blir vår. Kom på att jag köpte 2 för lite, så får fixa dte i morgon :)

Så är fult står de just nu då jag inte hittar krukorna nu.


Och det gjorde han..

Den här påsen, med det här innehållet införskaffade min älskling till mig. De stod så sött i kylen när jag kom hem från jobbet. Tack älskling. Har precis smockat i mig en av dem, och de var underbart gooooda :D Mums!

 

Ser på Gynning nu, och Bert Karlsson är med. Undrar hur många semlor han käkat idag? han som är semel tokig :P


Fettisdagen

Idag är det fettisdagen då får man faktids smälla i sig en semla. För min del blir det nog ingen, om inte älsklingen överraskar ikväll, vore riktigt smarrigt.

image334
Bild: nwt.se

Exakt så som på bilden och exakt där har johanna stått och packat semlor nån enstaka gång, bild från mitt gamla jobb.
38 000 semlor går ut ur KF's bageri idag. Kan ni förstå.. 38 000, det är en jädrans massa. En vanlig natt gör de ca 7500. Ojoj, glad jag inte är där nu :P

stavnings kurs anyone?

image333
Jag skulle behöva en förstorning på varje knapp, så kanske det skulle bli lite mera rätt :P


Nää, dte blev fel rubrik. Stava kan jag, men skriver för fort och slarvigt så varannat ord är felstavat ju. Haha, men det är en del av mig och det bjuder jag på.. så varsegod!

Ta bort locket tack!

Varför får jag alltid lock för öronen när jag är sjuk? Det finns ju ingen mer obehaglig känsla än det. Kul om det ska vara så på jobbet sen, lär få säga VA!?.. Ursäkta, vad sa du? till varenda kund, lite pinsamt :P haha
Men annars känns det lite bättre idag, fick ta mig en Ipren innan jag somnade igår för huvudet banka om satan. Så snälla, snälla rara kroppen låt mig bli frisk nu!

Idag kommer det en ny kille till jobbet, skönt. Då är jag inte "den nya" längre :P haha Trevlig verka han också av de 30 sek jag träffa honom i fredags.
Hoppas på att tiden går lika fort som i går. + att jag måste vara hemma tills 21, det är ju dags för Gynning ikväll igen.

Åh, hittade massvis med One Tree Hill avsnitt i morse, med svensk text. Yes, I'm the big geek who need  swesub. Nejdå, skämåsido, men det är så sjukt mycket skönare att kolla på det då.
Hoppas på att alla är klara när jag kommer hem från jobbet sen.. Kan tänkas bli en One Tree Hill maraton-söndag på söndag, vore inte helt fel.
Hittade 3:e nyaste avsnittet av Prison break också, så det vill jag verkligen ha klart i kväll :D

Nu har ni fått tillräcklig med onödig info, tack och hej!

44359-243
Dessa är mina nya soulmates, de följer mig överallt!

Prison break

Såg ett nytt avsnitt av Prison Break i går.. så nu ligger ja i sängen och inväntar älsklingen så vi kan se det andra avsnittet också. Lite seg tär det för det händr inget, men det kommer väll snart.

Timmarna på jobbet bara rann iväg, skönt tyckte jag, för det gjorde att jag kom hem fortare :P (inbillar jag mig iallafall!)

Känner mig piggare nu, var inte kul alls när jag kom till jobbet och allt i kassan blev bara blää, men det löste sig snabbt. Hoppas inte det bryter ut senare i veckan istället bara, det vore inte kul.

Inte tid med detta mer, hejsvejs!

Måndag hela dagen

Sant är det..

Ingen träning för min del idag, måste se till att bli frisk tills helgen. Jag är ledig och ska för en gångs skull gå ut, och det är ju Rally helgen, vilket innebär förhoppningsvis massa med folk ute :)
Litar på att Calle styr upp det hela riktigt bra, men man brukar inte bli besviken när han är med :P

Ska snart gå in i duschen och iväg till jobbet. Jobbar em/kvällen hela veckan, skönt på ett sätt samtidigt som det suger på ett annat. Alltså återigen en vecka jag och älsklingen jobbar om varandra.

Hoppas bara på att denna vecka så gå fort, och at jag blir frisk!
Längtar tils imorgon då jag äntligen får ta mig min behövliga sovmorgon. I morse fick jag snällt kliva ur sängen vid 08 för att skjutsa älsklingen till jobbet.

Stackars johanna!

Ja, så säger älsklingen iallafall.

Har jobbat hela dagen, lugnt och skönt. Hann med allt som skulle göras och lite till typ. Sög dock att det snöat balle ut idag, som över gick till regn. Vill inte ha mer snö nu!

Har tillråga på allt gått och blivit sjuker också. Eller känner mig lite små krasslig. Börjar bli förkyld, och hur kul är det? Halsen värker och jag vill bara sova.

Lite kukelimuck medicin och Pizza kan förmodligen minska min sjukdom, hoppas hoppas.

Älsklingen har ångest för att hn inte var hemma med mig igår, så han har städat hela lägenheten, lagt in alla kläder och lagat matlåda åt mig tills i möra. Tycker nästan han borde ha ångest oftare, haha! Tack baby!

Stackars Johanna!

Ledig Lördags kväll?

Jag måste vara sjuk. Jag är ledig en Lördags kväll!
nej så är inte fallet, har faktids jobbat mellan 07 - 19 idag och kände att jag orkar inte med en sån helg till som jag hade förre helgen. Blev lite för lite sömn då, och det fick jag sota för hela veckan. + att jag faktids jobbar nu varje dag hela veckan fram tills fre. Så gör som mamma tycker: att jag måste ju vara ledig och leva lite också. Så sant, så sant!

Istället har jag tagit mitt förnuft till frånga och är hemma och njuter. Tråkigt bara att älsklingen är på Hockey, men ska åka ned och hämta dem när den är slut.
Nyss duschat vilket var riktigt skönt efter en dag av frossa.

Ska vara ett duktigt barnbarn nu, som jag förvisso alltid är, och ringa min kära farmor. Åh, vill ha ledigt så jag kan åka upp till Sthlm och bli bortskämd av både henne och pappa. Självklart umgås med broder också då. Hoppas jag är ledig några dagar snart så jag kan åka :D

Förövrigt var jag inte att leka med när vi slutade. Min bil var täckt av snö och den gick inte att få upp. Vindrutetorkarna krånglade och jag fick ett spel, för mig själv såklart, men fan så bitter jag blev! Men åandra sidan med all rätt!

Dag 2 avklarad

Tråk dag igen. Klev ur sängen vid 10.00 och började sedan jobba 11.00. Som vanligt har det gått i ett på jobbet. Vid 17.30 tänkte jag lägga mig ned och bara sova en stund. så slut i kroppen. Fick mig ett litet skratt anfall, min arbetskamrat Robert är för skön :P Var väll något övertrött, men det gjorde att de sista 3 timmarna gick fort.

Ligger i soffan nu och ser på nyhetera, fråga mig inte varför. Inte ett dugg intressant.

Ska pallra mgi in i sängen och sova snart, värker i hela kroppen, specielt benen..


Men 2 dagar har nu gått, bara 6 moore to go innan två heeeelt lediga dagar. Fan så skönt det ska lbi. Men jag ska inte klaga, kunde haft det värre, och det är självklart skönt att jobba.

Men att gå från ledigt hela veckor, till att jobba mer än heltid (iaf. denna veckan) är en BIG förändring för johannas del.


Nej, pussa på min snygging ska jag göra nu, sen sova.

Tråkigt att jag och älsklingen kommit in i en sån här jobba om varandra period igen. Mår inte bra när vi inte får ses oftare och har tid för varandra. Mest sörjer jag att vi aldrig kan göra något tillsammans.

Tur att vi är unga och har livet framför oss :D
Älskar dig Dreas! ♥image332


RSS 2.0