Filmkväll

Partyt hos Anneli, min kollega blev utbytt mot en filmkväll med Pizza, älsklingen och kissen. Har verkligen, tyvärr, ingen ork att göra mig iordning och åka dit iom att jag inte vill gå ut idag. Kände mest för att ligga i soffan o ha det gött, och det är precis vad jag gör just nu. Masjävlar gick nyss så jag har gråtit en skvätt.. älsklingen tycker jag är en fjant, tack för det! Nu ska vi se på Fucking Åmål sen blir det natten, jobb i morgon igen.

P.s. Det blev ingen godis, har jag klarat mig så här länge så kan jag lika gärna vara utan :) Oh ja, jag är hur stolt som helst. De som känner mig vet varför..


 
Hur skön är hon inte?                        Fucking jävla kuk Åmål, ligger nått i det.


Första Picts..

 

 

 

Några av mina allra första riktigt amatör kort med nya Kameran. Men man måste ju leka och lära sig den..

Katten ska passas

Jobb idag mellan 11-15. Sköna Lördag. Sen jag kom hem har jag bara legat i soffan och o myst. Tänkte ta fram PS2:an nu o spela lite Simpson eller Shrek. Ikväll ska jag till en arbetskolleg som fyller år, suget infinner isg inte just nu. Men får åka dit en svängo säga hej. Har längtat efter att bara få vara med min älskling massvis också.
Nu ska jag faktiskt ta mig en godis bit när jag varit så duktig och hållt mig i två och en halv vecka. (damn, jag trodde det var tre jue :P) Men egentligen endast godis på lördagar borde funka nu när jag klarat så här länge.. så får det nog bli.

Förövrigt flyttar vi en vecka från i kväll tills nästa lördag. Rocco ska passas då svärmor och Peter med vänner är iväg på ännu hemlig resa. Svärmor fyller jämt på onsdag och vet fortfarande inte vart de är på väg.. men det gör vi alla andra ;P

Älsklingen har också äntligen bestämmt sig för vad hon ska få av oss. Och jag är mer än nöjd. Jag kom på hur hon ska få presenten också.. detta blir toppen.


Amanda Jenssen och Petter

Jobb igår som sagt. Riktigt kul då jag inte varit på dte jobbet direkt mycket under sommaren. Amanda Jenssen och Peter var på besök och hade spelning. Båda två var ruggigt bra och de själarna som var där inne hängde rktigt med. Kul!
Chips krig mot vakterna innan hemgång, stackare som ska dit idag eler de som städade i natt ;P Haha

 
Bilderna blev dåliga då det är mobilkort, så det får ni ha överseende med..

Hemma igen..

Packade in mina saker i bilen och begav mig mot Karlstad vid 11 tiden. Huxflux så var jag hemma.. gick snabbt som bara den. Men åandra sidan inte så konstigt då musiken var i bott och det gick undan rätt bra. Skönt att komma hem, men som sgat vill vara kvar ockå. Fick bära alla grejer från bommen och in i flera omgångar då de envisas med att ha bommen låst och bara en eller två nycklar. Tack för det!

Älsklingen kom hem tidigare från jobbet så vi hann pussas lite innan träningen kallade. Suck, vilken tråkig träning. Inte Pump som det stod utan styrka. Knappt svett, men det var träning iallafall.

Just nu sitter jag coh har ångest över att jag befinner mig inne när solen skiner för en gångs skull. Men måste slänga mig in i duschen nu sen laga mat o iväg till jobbet. Tydligen studentfest ikväll.

Hej hopp så länge!

Sthlm - Kärt återseende

En sväng till farmor när jag hade vaknat till liv och gjort mig redo för dagen. Kamean fick följa med så jag fick fota och testa kameran lite :)
Åkte ned till stan o mötte upp kusin och Elena en snabbis när de kom med tåget. Sen var det iväg o möta Susan för en fika och mycket update! Var ju över 1,5år sedan vi sågs sist.. eller nånting sånt. Det var iallafall riktigt kul :D

Mötte sen upp pappa för att hälsa på ytterligare arbetskamrater o dyl. Gick till en Pub o tog en för min del, cola innan vi åkte vidare hem till Farmor för lite käk.

Ligger i sängen nu o packat ned det mesta nu. Åker hemåt vid 11 i morgon så jag hinner träna, tvätta osv innan jag ska iväg o jobba.. Ska bli skönt att komma hem, men samtidigt skulle jag vilja vara kvar minst en vecka till! Men saknar min säng och Älsklingen för mycket..

Sthlm - Mer shopping, Hej Då och fotoklubb

Åkte ned till stan direkt idag efter frulle osv. Låste in Lindas grejer på Centralen då hon tog tåget hem på em.
Shoppig, Shopping var det iallafall idag. Kom in på Åhlens och där stod mina svarta stövlar, la undan dem ifall att. Sprang kors och tvärs över hela stan och fick med oss en del i påsarna. In i Gallerian för självkart en Brownie med mjukglass. Åh vad gott det är! Mer shopping och sen tror jag faktiskt (hör och häpna) att vi tröttnade båda två. Till Åhlens City för att köpa mina stövlar och iväg till Centralen. Vinka av Linda och tog pendeln ut till pappas jobb för att se hur han jobbar. Träffa massa av hans kollegor, efter att äntligen ha hittat dit, som snabbt konstaterade att jag är syster till min bror. Smarta va? :P Haha.
Satt på hans kontor en sväng och lärde mig ytterliggare om kameran, fast hans då. sen åkte vi till Lidingö för att kolla in en fotoklubb han ska gå med i. Riktigt kul att få se massa bilder folk tagit och deras tävlingar m.m. Var även nån mer "proffsig" fotograf där och kommenterade och bedömde alla bilder och sa lite vad de skulle tänka på m.m. Riktigt intressant.

Blev ännu mer kamera prat väl hemma och som jag skrev så ska jag förmodligen avancera på en gång med ett till objektiv. Haha, ska bli riktigt kul att se hur detta kommer gå ;) Kul att kunna "tävla" lite mot pappa bara jag lär mig allt.

Nu är det dags att stänga ned här. Ska till sumpan i morgon också förmodligen då det är där Linda har sin spelning. Sen måste jag vara pigg för att möta Susan som jag inte sett på över ett år. Lääängtar!

Neej, inga bilder ännu. Det får ni hålla tillgodo med tills i morgon eller när jag åter finns i Karlstad igen..

Natti Natti!


Stockholm - Mån,tis

Det har väll inte varit så där gör bra update sen jag åkte hemifrån i måndags. Men nu befinner jag mig iallafall i sthlm hos Pappa. Kom upp efter några stopp på vägen och fick farmors goda mat. Blev ingen restaurang eftersom pappa skulle bort. Så tog med Linda ned till Farsta Centrum för lite shopping.
Åkte hem till pappa och fick min födelsedagspresent som ni redan vet vad det var. Fick en stor kartong där det låg ett paraply och en bruksanvisning till en Nikon D80. Om jag var lycklig och hoppade runt, det kan jag lova. Har jag sagt att jag har världens bästa pappa (och mamma!)? Det har jag iallafall.. Herregud jag fyllde bara 21 :P 
Resten av kvällen var det Guitar Hero spelande, lite film och självklart en massa pillande på nya kameran. Pappa försökte lära mig allt men det gick så där.. såg nog mest ut som ett levande frågetecken (?).

Tisdagen spenderade vi ute på Barkaby. Inte som jag kom ihåg det men nog kom vi därifrån lite fattigare i plånboken men lite rikare i garderoben. Jag och farmor lyckades fynda rktigt ordentligt eftersom killen i kassan gjorde fel. Så det tackade vi för.. Och tack Farmor :) Var in på ett ONOFF också och fick mig en väska till kameran. Fick tom en rundvisning på lagret av deras butikschef. Är man arbetsskadad så är man tydligen..
Pappa skjutsade ut broder så vi fick mgås en stund också. En vild biltur och lite så var vi hemma hos honom och fick se hur han byggt om sin lägenhet. Herrejävlar så snyggt det var. Inte alls samma lägenhet som innan. Nu fick jag verkligen mer motivation att göra om hemma..
Hann med lite mer shopping på kvällen då Skrapan hade kvällöppet. En rundtur i Sockholm så kusin fick se lite och sen hem för att somna till samma film som dagen innan..

Nu bryter vi för inte så mycket text i samma inlägg :P


Ny Kategori

Nu när jag fått min nya kamera har jag tänkt (bara jag lär mig den helt) att bjuda på en hel del massa bilder. Jag och pappa har redan disskuterat mitt nya objektiv som jag förmodligen blir ägare till när han kommer till Karlstad om två veckor. Han kan mycket mer om allt det där än jag..
Men idag har jag lärt mig en del, återkommer om det. Men en ny Kategori får det nog bli iallafall.. typ med namnet.. Bilder. Fiffigt va? :P

Le shopping

Idag har vi ägnat oss åt självkart.. shopping. Men det jag vill hitta det finner jag ej. Tröstar mgi med annat. Nu äre slut på batteri i datorn så får gå o dänga Linda i Gutar Hero II ist. Hoppas Karlstad kan roa sig utan mig..



Jag är lycklig!!

Det är sent, men är för lycklig just nu för att sova. Fått min försenade födelsedags present av pappa. Fick välja på ett paket eller pengar. Jag valde självklart paket. Hur lycklig jag är över att jag fått min första alldeles egna systemkamera kan ni förmodligen lista ut helt själva :D Tack snälla Pappa! ♥

En Nikon D80 tillhör numera mig. Så nu ska jag lära mig allt om kameran/fotografering för att kunna dänga pappa i diverse tävlingar ;) Bästa presenten!!



Update om dagen kommer i morgon eller så..

Mot Stockholm

Packningen är väll i princip klar, bränner skiva just nu. Ska bara slänga ned det sista men måste gå in i duschen först. Ska hämta upp Linda vid 12 sen åker vi :) Äntligen!
Ikväll blir det restaurangbesök för att fira farmor som fyllde år i lördags.

Nej måste lägga på ett kol här. Hade så bra i Karlstad mina vänner..

See ya in Stockholm!


Sista dagen på veckan

Söndag idag om ni missat det mina vänner. Har jobbat som vanligt och sen varit till moster m. familj och fått tårta o grejer. Min andra moster fyller år i morgon så vi firade henne lite. Gosigull med världens sötaste kusinbarn Emelie också, vilken goding hon är :)

Nyss sett klart på Bee Movie då vi inte orkade det igår kväll. Spelat lite Shrek på PS2:an men det gick inge vidare.. spel för 3+ och jag ger upp. Bra Johanna..

Imorgon åker jag iväg till Sthlm, oväntade spontana planer smides idag. Min kusin förljer med upp nån natt och åker hem för att sedan komma upp på torsdag igen då det vankas spelning för hennes del :) Så hennes första riktiga spelning får jag alltså se på andra sidan Sverige, i Stockholm. Haha! Hoppas det är på nått rolit ställe så vi kan festa efter.

Nu måste jag hoppa i sängen, ska upp o pcka allt i morgon då jag inte lagt ned ett dugg idag. Haft det mys med älsklingen hela kvällen bara. Ska ju vara ifrån varandra så lääääänge nu.


Huvudstaden

Det är ändrade planer. Skulle åkt till pappa redan i morgon egentligen.. men så blir det inte. Älsklingen skulle med, men så blir det inte heller. Jag åker helt själv på måndag istället. Älsk kan inte ta ledigt från jobbet. Men Stockholm står ju kvar och familjen lär definitivt inte flytta därifrån.
Ska bli skönt att sätta mig i bilen och åka helt själv. Första långa turen helt själv.. Bara musik jag vill höra och i bott.
Vill upp o shoppa nu, en massa massa höstkläder, stövlar osv. Ska väll försöka finna nån liten present till svärmor som fyller jämt ganska snart också. Den stora presenten hoppas jag älsklingen bestämmer sig för ganska snart..
Inte ens sett brorsans lägenhet, eller jo men han har byggt om den. Ska bli spännande. Har massvis jag ska hinna med och vill göra.

 

 

Saknar tunnelbanan, smidigheten att ta sig fram. Allt stressat folk och dialekten. Saknar allt med Sthlm, speciellt brownies med mjukglass i Gallerian (förlåt älskling men jag kommer synda!). Fast det är alltid lika skönt att komma hem efter några dagar i den staden..


Grattis Farmor!

Grattis till min älskade farmor som fyller år idag. Hoppas du haft en super dag. vi ses på måndag äntligen!
Saknar dig


All by my self

Jag trodde jag skulle vara hemma och dola helt själv ikväll så jag köpte med mig diverse filmer så som Shrek trilogin, En bland box med Madagaskar, Bee movie och på Andra sidan häcken. Ja, jag gillar tecknade filmer. Blir nog aldrig för stor för det. Med hem åkte också två PS2 spel. Det ena var Shrek 2, och det andra vem vill bli miljonär. Tänkte ju att jag skulle ha nått att göra i kväll.. men det hade jag tydligen ändå. Men nu ska jag iallafall se på bee movie med älsklingen..


  

 

Är man sen så är man

Träffade mamma förrut när jag åkte från moster. Hon skulle lämna av killen och hans släkt på gardemoen för att de skulle åka hem efter sin semester hos dem. De kom 3 jäkla minuter efter att gaten stängt så de fick inte checka in utan får snällt vänta tills nästa flyg går på tisdag.. + att det får betala nya biljetter. Skönt avslut på semestern?


Lugna Lördagen

Jobbade på dagen och trodde aldrig jag skulle komma hem. Vem fan kommer in fem minuter innan vi stänger för att köpa en tv och stå och vela om den. Ta den eller lämna den.. Tänk att man ska behöva tänka åt en del människor också. Jobbigt!

Fixade iordning mormors dator efter jobbet och åkte iväg till moster för att lämna den. Fastnade där och tölade och kom hem för en stund sen. Tvingade med min kusin hem för att hämta alla väskor jag rensat ur så de kunde få kolla om de ville ha nått, och tydligen de ville behålla alla. Vassego, jag vill inget hellre än att bli av med dem..


Nu när så många flyttat ut kanske en sån här kan få flytta in, fast i bilen. Kan ju vara bra att ha, man vet aldrig!

Som förr i tiden..

Igår hann jag med en del. Vaknade grymt tidigt och det visade sig senare på kvällen. Åkte iväg och solade. Träning som jag inte tyckte var så där gör jobbig, men nog har jag träningsvärk idag. Som alltid är lika skönt. Fick klättra i träd också, alla äpplena i toppen skulle ned. Fast det lyckades jag inte med. Men det var hursomhave kul. Inte varje dag man klättrar i träd nu för tiden. En Lunch ute på bergvik och lite stros. Hann se ett och annat kul inne på OBS, extrema människor, Buffaloskor, elaka godistanter mot småbarn m.m. En promenad senare och jag är utslagen i svärmors soffa. Fick goding kvällsmat också, sen satte de på en film. Jag såg 30 minuter sen somnade jag och vaknade när det var 30 min kvar.. förvånade? Jag är så jävla social när det gäller filmer. Måste bli bättre på de.. haha! Jag kämpar, det lovar jag.
Åkte hem och slocknade ganska omgående i sängen.. är jag rolig eller är jag rolig?


Riktigt så här såg inte äpplena vi plockade ut. Deras var gröna och super goda!


Krupp

Blir galen.. sitter med mormors dator som jag lovat fixa iordning för den är bara för seeeg. Formaterat den nyss men tror inte det hjälpte så mycket utan får nog bli att stoppa i ett nytt ram minne. Kriverar snart..
Hej o hopp nu ska jag till moster o lämna tillbaka datorn till mormor så jag silipper irritera mig på dne något mer.

Carolina Gynning

Fy fan va skön hon är den tjejen, kolla bara in dessa kommentarer från hennes blogg.


Anonym anna landström sa...

Du och Katrin är av samma slag. Helt meningslösa och totalt pantade. Ni borde båda kräla tillbaka ner i de hål ni kommer ifrån.

den 21 augusti 2008 11:31

Blogger Carolina sa...

Hej Anna!

Vi skulle gärna krypit tillbaka men vi kommer ihåg vilka hål vi kom ifrån! Var det möjligtvis rövhålet du kommer ifrån!

Kram Carolina

den 21 augusti 2008 11:59



You go Carro!


Stepup

Blev så pigg igår när jag kom ehm på kvällen, så när jag kom hem satte jag på en film istället för att sova. Fick bli Stepup, och ja den var så bra som alla säger. Så nu ska jag krypa ned i sängen för att se på Stepup 2. Hoppas på att den är lika bra. Dans filmer är nog bland de bästa utan tvekan..


Att Channing Tatum, som spelar Tyler är ruggigt snygg gör inte filmen sämre.

Det regnade lite

Hann enbart hem för att tanka in lite ny musik i iPoden, på med träningskläder och ut för en skön promenad. Hann halva rundan sen mötte jag moster och min kusin så det fick bli att vända för att traska lite med dem. Självklart kom regnet en sväng, och när vi skildes åt brjade det ösregna. Åh så skönt det var att slinka förbi mormor för att plocka upp min cykel. Kändes som att det var på tiden faktiskt, den har ju stått där i över en vecka pga lathet och när jag väl kommit dit har jag inte haft nyckeln med mig, smarto det är jag!

En hård dag

Shit kändes som att jag kom till jobbet och 1 timme senare fick gå hem. Dagen har gått så sjukt fort. Gjorde bort mig rätt stort, men som tur var det ett yngre par så de tog det med en klackspark, tack för det tjejen!
Annars har ajg idag insett vilket härligt gäng det är jag jobbar med. Blir mer och mer att jag längtar till jobbet, och det är ju aldrig fel. Men denna månaden har ajg verkligen ett mål jag vill uppnå, men det blir nog tyvärr omöjligt med tanke på att ajg är ledig i 5 dagar till veckan..


närmare 400..

Varför i hela friden har man så många vänner på Facebook för? Egentligen.. hur många av de vännerna känner man på riktigt. Okej jag skulle väll hälsa på typ alla på stan, men har väll inte direkt mycket gemensamt med många av dem. Kanske är max 100st som man verkligen känner och skulle kunna prata med i verkligheten. Hur sjukt är det inte egentligen med sånna sidor som facebook där man blir vän med folk man aldrig pratar med annars osv. En hel del gör det nog mest för att kunna snoka på bilder osv dock. Jag åandra sidan fullkomligt skiter i alla utom mina vänners, så egtnligen borde jag gå in och radera bort ca 200-300 vänner, men till vilken nytta?
Jag gillar när folk läser/snokar om mitt roliga liv med de bästa :D Varför har jag annars en blogg tex?


Så här söta är mina riktiga vänner!

Och solen försvann..

Det är hemskt. Idag är det 20 Augusti, vilket hade kunnat betyda ren sommar. Men nej vad får vi istället. Massvis med regn. Lite mer sommar är tydligen utlovat till helgen och början på nästa vecka.. kan ju iallafall hopas på det eftersom jag ska ränna runt på stockholmsgator och mysa med älsklingen. Då vill jag ha underbart väder så vi kan knalla o gå överallt, men det märks väll..

Idag har jag iallafall gjort lite nytta iform av bodypump. Men det satte sig tydligen i ryggen då det gör satans ont nu. Annars enbart suttit ute på altanen i regnet hos svärmor. Snyltat till mig mat i vanlig ordning och blivit bortskämd. Somnade i deras soffa och då var det dags att åka hem, så nu ligger jag i min egen och beklagar mig för mannen om min rygg. Sängen kallar nu. Har en skön arbetsdag framför mig i morgon mellan 11-18 bara, ska bli grymt skönt.

Natti!


Försöker ge älsk sånna här hundögon just nu så han ska tycka synd om mig ;)

Avundsjuka

Imorgon börjar Karlstads gymnasieskolor igen. Jag är faktiskt avis. Skulle också vilja gå till skolan och veta vad jag har att göra varje dag. Bara hänga med klasskompisarna och ha det skönt. Med det schemat vi hade sista året så hade det verkligen fungerat..
Men nu är man tydligen vuxen och ska jobba, ta ansvar osv. Nästa höst vill jag tillbaka till skolbänken!


Os i kvadrat

Idag märktes det verkligen på jobbet att det var OS och att Holm skulle hoppa. Hela butiken stod stilla vid den tiden ungefär. Så mesta delen idag har jag spenderat på en av våra bänkar framför ca 50 tvapparater med OS i full gång. Mäkta intressant! Tråkigt för Holm att det inte gick "bättre", men fan man kan inte vara bäst på allt.. som jag ;) haha
Mitt uppe i hoppningen kom det in en snubbe från HK, medans vi alla i butiken var helt inne i tv: och ingen såg efter butiken. det var tur att han också var mer intresserad av OS just idag.

Var till Intersport och bytte Puma linnet jag köpte i Söndag, det ar lite väl tight, så fick bli ett gårtt sånt som jag köpte vitt istället.
Tänkte slänga på mig skorna för en promenad senare, men fastnade hemma hos mormor ätandes bullar istället. det kändes mysigare.

Har förövrigt klarat min vecka helt utan godis nu. Älsklingen är mäkta imponerad, även jag själv. Är inte ens sugen trots det mamma köpte på båten står i skåpet. Men nu har vi en ny deal som jag måste hålla.. I Will!


Slut på dessa godheter när det är fika-tajm, Buhu! ;P

Inget vettigt

Nej jag har verkligen inget vettigt att komma med idag. Har jobbat och varit på Pump, mer än så blir det inte idag. Tänkte försöka komma i säng i tid ikväll, längtar redan efter den..


Förresten tog den här älsklingen slut idag.. tur jag har en ny ;)

Höstmys

Det regnar massvis ute. Det är så mysigt. Nu vill jag ha höst och kalla dagar/kvällar så amn kan lalla runt i legggins, tjocka tröjor och ett par snygga stövlar till. Hittat ett par snygga på Scoretts hemsida som kan tänkas bli mina. Men åker ju till Stockholm om en vecka så får vänta och se vad de har att erbjuda först..
Men hösten är iallafall välkommen för min del nu.

Träningkläder

Efter att ha tagit sig ur sängen på dagen idag tvingade jag med älsklingen till Bergvik. Kjolen jag köpte under veckan lämnade jag tillbaka, har ingen användning för den helt enkelt. Vill inte ha fler plagg som bara ligger med prislappen kvar och aldrig används.. Jag har faktiskt gjort ytterligare att ryck nu på kvällen och rensat ur lite mer kläder jag inte vill ha kvar. Känns som jag gör det varje dag, men dessto mer som åker ut dessto bättre är det.

Hur som helst så var jag smart nog att tappa bort älsklingen på Bergvik, hur man nu klarar av att göra det. Men mobilen och plånboken låg kvar hemma så det var bara att leta efter han överallt i 30 minuter. Men innan hann jag självklart lägga undan lite träningskläder då det var det jag var ute efter, så två par byxer och två linnen kom jag hem med.. riktigt nöjd.


Födelsedagsfirande x2

Ja det var ju dags att fira mig och emma igår. Fick fina presenter båda två. Fick ett gör tjusigt linne av Jonna o Johanna som var typiskt mig. Riktiga sommarfärger, hursomhaver dret snyggt :) Tack älsklingar!

Kvällen bestod som vanligt i flödande alkohol, massa tjöt, kameror till höger coh vänster, "Nej du måste ta om..!", plattång, smink och kläder, som en typisk tjejförfest med andra ord. Men inte så konstigt då vi var alla typ, inte så vanligt! 
Var mycket trevligt hos Emma iallafall. Till slut beslutade vi oss för att åka till Nöjes, vi gick in och vände, åkte i stället till Ankan. Där inne var det mer folk än mest, men kul.

Tack tjejer för en trevlig kväll.. som vanligt! :D


 
 
   

Några kort från igår..




Grattis Emski

Idag fyller min kära vän Emma 21år. Grattis på födelsedagen vännen och hoppas den blir kanon trots jobb ;)



PUSS!

Äntligen Lördag

Nu är dagen D för denna veckan äntligen här. Alltså dagen vi kallar för Lördag. Hunnit med att jobba några timmar, fått i mig lite mat och nu är det slappande i soffan i ca en timme till, sen bär det av till Emma i kvällinga för lite kalas. Ska bli himlans nice med alla brudarna :) Att jag ska få presenter är bara ett STORT plus, haha!
Taggad till tusen just nu..

Fredagkväll ensam

Har krupit ned under filten i soffan nu. Ny duschad och frösen. Hann bara innan för dörren efter jobbet, slängde på mig träningskläder och ut på en lång powerwalk. tro det eller ej men jag, Johanna, sprang tom några sträckor. Är helt impad av mig själv, det är ju inte direkt min grej att springa.. Nu känns det jäkligt gött iallafall.

Hoppas på att Andreas kommer hem från fotbollen snart så jag slipper vara själv. Det är tråkigt, och speciellt på en fredag. Kan tänkas bli sängen direkt då och mer Playa del Sol avsnitt.

I morgon är det Lördag tjejer :D


Födelsedags firande

På lördag är det kalas igen. Jag som trodde jag "fyllt år" färdigt för iår, men icke. Blir firande med de bästa på Lördag :) Eftersom jag fyllt och Emma fyller på söndag så tar vi bägge två på en gång. Jag är hur sugen som helst på att gå ut, och med dessa tjejer var det inte igår direkt.


Så här bra i tagen ska vi vara ;)

I'm alive

Jag överlevde träningen med nöd och näppe faktiskt. SHIT vad ont dte gjorde, men bara man blir varm så.. Nu har jag iallafall fått mat i magen (+ den där jäkla matlådan), så nu är jag nöjd och belåten. Ska lägga oss i sängen snart o se på Playa Del Sol, fruktansvärt kul!


Ruskiga regn

Vaknade upp till halv soligt väder, men kändes inte så uppiggande ändå så jag åkte in till stan för att njuta av "sol i sinnet brun inne" en sväng. det var riktigt underbart.

Åkte ned till stan igen för en lunch med Emma, Amanda och Sandra. Kallt som satan då de envisades med att sitta ute i Waynes tunnel, men en varm choklad och lite mat senare var jag rätt varm igen. En stund i affärrna hann vi med också, skulle enbart va social mot Amanda, men kom därifrån med en påse från Gina med en kjol i.. ska ju faktiskt ut på lördag ;)

Den där halv solen som visade sig i morse försvann ganska snabbt, men nu ser det ut som att den kanske kommer tillbaka. Hur som haver ska jag iallafall slänga på mig träningskläderna nu för att bege mig till gymmet och försöka mig på ett Bodypump pass, ska bli rogivande med den här träningsvärken.


Mina bästa

Hann knappt innan för dörren i går förens mina allra bästa tjejer kom hit. var en myskväll med massa tjöt och en dålig film, men som valigt ingenting nån kollade på. Avslutade med lite Sex and the city då vi inte orka tjata mer, sen somnade jag gott i sängen på direkten. Oftare tjejer, oftare!


Världens bästa går ur nian år 2003 ;P

om jag kunde vara tyst nångång..

Idag har det inte gått i många knop. Skulle ha solat i morse men jag kom aldrig iväg då svärmor skulle med och hon var för trött. Åkte istället hem till henne o fick mig frukost och lunch :) Med jordens träningsverk höll jag på att aldrig ta mig ur soffan på altanen, fy farao. Men det är ju gött också. Blinkade lite oskyldigt fint i ögonen och fick en gammal Adidas tröja jag visste fanns i hennes ägor men som inte var allt för väl använd. Tack Annicka!

 
Den ser inte så attraktiv ut på galgen kanske :P

Cyklade vidare till Mormor i väntan på att älsklingen skulle komma hem från golfbanan. Hämtade upp mina cigg, Andreas snus och godiset mamma köpte med från Båten förra veckan.


Mums!

Älsklingen hämtade upp mig och vi tog en snabbis förbi jobbet. Hann knappt mer än in så frågade de om jag kunde jobba måndag,tisdag nästa vecka.. jag jobbar ju ändå så lite då. Oh ja, tack för den! Så det där med min sista riktiga jobb vecka, det tar jag tillbaka. Men det gör ju inget, ser fram emot Stockholm ju. Extra pengar är ju alltid välkommet också..
En sväng till Begrvik blev det. Försökte hitta golfkläder till Mannen, men det slutade i att jag fick ett par träningsskor av han istället. Blev kär när jag såg dem. Inte för att de var snygga, men äck så sköna och lätta. det är det jag letat efter.. lätta skor.



Hemma somnade jag direkt i soffan, vaknade 07 i morse tack vare älsklingen som inte ens behövde gå upp då. Tack älskling, du är för go!

Soffläge nu med nån film på trean. I morgon väntar jobb igen, om benen bär mig. Haha!

Ny vecka - sista veckan

Måndag igen. Snart är det fredag.. igen. Så där håller alla veckor på. Förstår inte varför?
Hur som helst så är det min sista vecka där jag jobbar "mycket". Från och med nästa vecka är jag ledig ganska mycket. Och om två veckor åker jag äntligen till familjen i Stockholm. Lääääängtar grymt mycket. Bara få komma bort och inte vara hemma :) Saknar dem ju så inibombens mycket!!

Härlig dag på jobbet, slutade tydligen 1h innan stägning också, dte var skönt. Hann bara hem för att slänga på mig träningskläderna och iväg på en timmes Pump. Jäklar vad gött det var, längtar tills torsdag då jag hinner gå igen. Dock längtar jag inte efter den grymma träningsverken som väntar mig. Haha!


Hur konstigt det än låter så saknar jag tunnelbanorna. Det borde finnas i hela Sverige.

den bortglömda updaten

Blev som ni märkte ingen update igår. Somnade i soffan och när jag vaknade tvingade jag med mig älsk ut på en lång skön promenad i regnet. Var förbi mamma så äntligen har jag fått mitt nya simkort och nya abonnemang :) Nu är jag nöjd. Resten av kvällen spenderades i soffan o tidigt i säng, helt utslagen..

Kräftskivan var iallafall toppen. Tack sandra och alla andra. Det var som en kräftskiva ska vara, nubbe, kräftor, sång, lekar, alkohol, dekoration, hattar och allt där till. Att Sandra fixat DET stora partytältet var hur mysigt som helst, slapp vi kylan och alla mygg. Det blev som vi tänkt oss, det slog kräftskivan för 2år sedan..


Det lilla tältet..       


  Posa bör man ;)


Tydligen tjejerna mot killarna. Resultatet är det ingen som minns :P 

 
Amelia tyckte dte va en bra idé att fälla ihop stolen.

Dagen efter..

Kräftskiva igår. Idag mår man som man förtjänar men jag är ändå levande. Frukost nu sen ut i friska luften och gå med min iPod, det har jag saknat!
Update senare i kväll..


Shopping

Hunnit med lite shopping idag också. Blev styling gel till håret i serien Sebastian. Två olika mascaror, min favoriter och en lång tjock tröja grån Gina. Behöver nånting varmt ikväll om vi ska sitta ute i partytältet hela kvällen :)



  
En mascara för party och en för vardagar ;) haha


By Sebastian


seriekrock


Var ut till sandra och fixade iordning med lite bord och allt annat fint. Dock öste regnet ner när vi höll på så vi gav upp. får ta det sista sen. Åkte hem och la mig i soffan och läser lite på nwt.se. Jag åkte på samma väg 5 minuter innan denna olyckan inträffade.. Ibland är man allt nära.

Sköna Lördag

Det var hur skönt som helst att få sova så länge jag ville i morse, vaknade inte fröens 9.30. Amazing! Nyss avnjutit en goding frulle o se nu på damfotbollen i OS. Den suger.

Idag är det då kräftskivedagen. Ser rätt mörkt ut på himlen just nu. Hoppas det blir bättre tills ikväll. Ska snart iväg till Sandra med lite stolar så sånt är klart. Lite nytta på vägen blir det också då jag tänkte åka och slänga svartsäckarna med kläder så vi blir av med dem. Tänkte hinna förbi stan också så jag kan köpa mig glansdropparna till håret, och sen skulle jag behöva införskaffa nya mascaror. en till vardags och en på helgen..

080808

Härligt datum idag!

OS-invigningen gav mig rysningar förrut. Hallå.. såg ni vad jag skrev?? Mig rysningar, måste vara nått fel. Jag gillar inte sport. Men den var grymt mäktig. Men okej får väll erkänna att jag faktiskt kommer se en och annan sportgren under kommande månaden.

Jobbat all day, inte fullt lika bra, men kul. Lunchade med älsklingen. Dagens höjdpunkt. Kvällen har vi bara spenderat i soffan och gjort så lite som möjligt. Va ut till maxi o köpte lite godis och kräftorna tills i morgon. Kom på att de ska ju tina jävulskt lääänge.

Nu är det sängen, ska sova läääänge i morgon hade jag tänkt. Men känner jag mig rätt vaknar jag väll vid 08.00 eller så.

Natti!


Arenan är sjukt snygg :)


Det flyter på

Både på jobbet och ute på backen. Det är hur kul som helst att jobba dagar som igår och idag, verkligen! Förmiddagen idag kändes dock blää, men det vände efter att jag varit hos mormor på Lunchn och fått migg ägg&räk mackor. Mums!

Blött är det ute också, det bara regnar och regnar i Karlstad. Vart är solen? Förmodligen slut på sommaren nu :/ Typsikt bara för jag snart är ledig en del. Men det är rätt mysigt också, och man känner ju som sgat inte att man behver göra en massa.

Väntar på älsklingen nu, hoppas nya Irene Huss har kommit ut så han har den med sig hem. Så det blir mys i soffan med mannen resten av kvällen, absolut ingenting annat.


Pappi i regnet på Öland för 6 år sedan..


Sommarplaza

Jiho vilken skön dag det var på jobbet igår. Jag hade verkligen flytet med mig, sånna dagar är BÄST! :)
Efter jobbet var det bara att stressa hem för att slänga sig in i duschen och göra sig iordning snabbt som bara den. Svärmor skjutsade bort mig till Zandra och Anders där det vankades förfest. Mycket trevligt och en hel del fölk.
Knallade iväg bort till Plaza och thanks to G-zon slappp vi kön, det tackar vi för.

Väl därinne kunde jag dock inte förstå vart alla mäniskor va, såg ut att vara skit lite folk men kom ju mer och mer hela tiden. Massa dans och härj senare var det Johanna som moget tog sig  kragen och tog en taxi hem efter 01 snåret. Det var vyxenpoäng i massor till mig där..

Lyckad kväll iaf. synd att det var sista Sommarplaza för iår. men det kommer fler år ju!




 

 





Thanks Plaza for this year! :P


Nytt abonnemang

Tog äntligen tag i saken och bytte nyss abonnemangs form på min telefon, eller ja simkortet då. Har haft Comviq kompis hur länge som helst och redan i höstas tänkte jag på att byta till Comviq snackis. Det har bara aldrig blivit av. MEn så nu fick jag min telefon räkning på internetbanken. Inte konstigt den är högre än jag tänkt varje månad när jag bara betalat och varit glad. Haft en mobiltaxa till andra operatörer på hela 1,69 öre/minut. Vilket idag r en ganska hög taxa. Vanligtvis idag ringer man väl för typ 69 öre/minut. Så nu är det fixat och klart inom några dagar. 39öre/minut, sms och allt det nu ska vara. Hoppas det blir bra, är ju nöjd förövrigt med comviq..



Man kan ju bara önska att företagen kunde vara så rakryggade att de talade om för sina kunder att det finns bättre alternativ. Men det kommer aldrig någonsin hänga. Å andra sidan får jag väll skylla mig själv om inte kollat upp det ordentligt förens nu ;P

Sommarplaza

Mötte Mallan och hennes mammi på stan. Tydligen så ska vi på sista sommarplaza i morgon bara sådär. och jag som ska jobba på torsdag :) Men kul ska det bli!

På lördag vankas det ev kräftskiva, ska bli superkul! Den vi hade för två år sedan var mer än lyckad, och denna ska tydligen bli ännu bättre ;) hihi



 

 

Vilken dag..

Det har gått i ett hela dagen idag. Från klockan 10 när vi öppnade tills 19 när vi stängde. Kul som bara den. Hellre såna här dagar än sega utan folk. Mycket bra kunder inne idag, även om de fått vänta länge eftersom vi varit en man kort så har de ändå varit förstående och trevliga, sån uppskattas. Tom kösystemet har de börjat förstå, inte illa!
Att jag fick jobba över halva min lunch och ingen mer rast gjorde mig ingenting idag.

Åkte direkt ned till stan  efter jobbet och mötte upp mamma för lite shopping. Fick mig två par skor till jobbet, Tack Mammi. Mamma fick även hon med sig riktigt snygga skor, varav jag är dökär i hennes pumps, dock för höga för min del. Ingen lust att blir 180 cm lång :P
Fick även med mig ett par leggins från Gina och örhängen och en "hår-pinne" från indiska.
Köpte även present till mormor, en resväska i Limegrönt så hon hittar den lätt i London i höst. Hoppas den blir bra :)

Annars var inte själva "persmäss" så mycket att ha. Hittade ingenting till håret. Sprang in på den lilla butiken i Duvan som bara säljer sånna saker och frågade, och där fick jag veta att jag kunde använda samma värmeskyddande produkt som jag köpte i går även till mycket annat. Jippi! Men dett glansserum blir det nog till att införskaffa ändå..

Nu blir det snart sex and the city - dubbelavsnitt. Sen är det läggdags. Imorgon skulle vara en ledig dag, men eftersom det är sjukdom på jobbet så får jag ställa upp och jobba. Som sagt, kan inte det där med nej..



Blir bild på ena paret, orkar inte fota de andra och hittade ingen bild just nu..

Beställa eller inte beställa?

Jag sitter och funderar på om jag ska beställa schampoo osv nu från bellbox. Men kom på att det är ju persmäss i stan i morgon, så blir nog en sväng ned på stan om vädret tillåter direkt efter jobbet för att kika om nån frisör salong har nått erbjudande på dem istället.
Skulle bara fattas att salongen jag klippte mig på idag har med leave in produkten ajg köpte idag med billigare i morgon. Får väll inte ens kolla för då skulle jag irritera mig..

Känner att jag skulle kunna unna mitt hår lite mer vård framöver. Klippning oftare ska det iallafall bli..

27 dresses

Nu blir det film. Velat se 27 Dresses länge nu men inte kommit till skott. Så nu är det vad jag ska roa mig med närmaste timmarna..


Ny frilla

Så har ännu en dag passerat. Idag har jag ju faktiskt gjort en del vettigt. Städat, tränat, rensa garderoberna, tvättat, klippt mig och tom lagat mat :D haha

Som sgat klippt mig. Är nöjd även om det känns kort, men jag vänjer mig väll snart. Är nöjd över att det slitna är borta och det är en frisyr ny, inte bara ett långt svall som hänger. En decimeter klippte hon bort.. en decimeter.
Med mig hem fick jag en leav in creme som ska skydda mot plattången. Kände att det var på tiden att slänga bort den gamla ICA värmeskyddande flaskan. Potion 9 by Sebastian. Nu vill jag bara att mitt Loréal schampoo tar slut så jag kan köpa schampoo i samma serie.
Frissan sa att den är så bra att man blir beroende av den här, vi får väl se..



Blir ingen bild på nya frillan idag då regnet öste ned när jag kom ut därifrån så det lockade sig självklar direkt..

Klipp tajm

Äntligen idag ska jag iväg och klippa mig. dock inte min "vanliga" frisör men på samma salong. Känner det är mer än på tiden då ajg klippte mig i December senast. Håret är dock inte direkt slitet, men vill ha bort allt blekt och får till en frisyr, inte allt i sama länge fucking tråkiga hår som det är nu.
Kl 18 är det jag som sitter i stolen, och kl 19 är dte jag som är hemma och ångrar mig. men gött ska det bli :)


Full rulle

Tvättning sedan 08.30. Kom verkligen inte upp ur sängen vid 07 i morse. Kände jag behövde sova en sväng till. Vet inte hur många maskiner vi kört, men nu är det bara torkning och hämta upp allt kvar. Hur vi ska få in allt i garderober/lådor är ett annat problem. Det är redan fullt. Vi har precis rensat och slängt iväg 1 svartsäck med kläder som ska skänkas bort. 1 svartsäck som släkten får kolla igenom innan det slängs vidare. Just nu är jag på moment Väskor. Öppnade överskåpe och det bara rasade ut väskor, vissa jag inte ens visste jag äger, känns inte så värt att ha dem kvar.

Hunnit med spinning 45 minuter också, fan vad kondisen har blivit skit i sommar..
Nu blir det dusch sen ned och hämta upp alla kläder igen och försöka lösa förvarings problemet!


Det här är ingen ovanlig syn i vårat hem. Mer garderober och utrymme TACK!

som den hemma kvinna jag är..

Eller verkligen inte!

Men jag ska faktiskt, tro det eller ej, gå upp kl 07 imorgon för att gå ned i tvättstugan och tvätta. Hur duktig är jag inte då? Tror inte vi varit där nere och tvättat på över ett år. Självklart har vi en egen tvättmaskin ist.
Men nu är dne en del så ska bli gött att få bort alt på en gång faktiskt..


Riktigt så här road av att tvätta är jag inte..

Facebook

Tack vare Facebook har jag förmodligen hittat en släkting nere i Israel. Jag verkligen hoppas, hoppas på att han är en av de vi träffade när vi var dit för 16 år sedan. Förmodligen är han inte det, men vi har kommit fram till att vi hur som helst är släkt. Han påstår att alla Dali's ute i vida världen är släkt. Även något jag hört, så förmodligen är det så :)
Kul är det iallafall!

Vuxenpoängen?

Jag lever ett mellankoliskt liv, som BlondinBella så fint vill uttrycka det. Men vad gör det när man trivs? Hon är allt bra på att provocera mäniskor den tjejen. Hemsk människa, fast ändå gillar jag henne på nått sätt..

Nåja, nog om det. Jag har seriöst tänkt efter idag när jag senast åt et hemlagat mål mat. Det är evigheter sen om ajg ska vara ärlig. Har varit riktigt bra på at käka ut och även typ smörgås endast hemma. Skulle vara intressant att veta vad många kilon jag gått upp i sommar!? Haha, nej så illa är det inte, men usch..
Måste verkligen lära mig laga mat hema + massa matlådor.
I morgon är det iallafall dags för min del at ta tag i träningen igen, jag lääängtar!

Nu ska jag iallafall se nån film och mysa med mannen, så som söndagar ska spenderas :)


1års kalas

Idag kom faktiskt, äntligen, regnet. Mig gjorde det ingenting eftersom jag jobbat. Skönt med lite frisk luft ute också.

Efter jobbet bar det av till Moster för att vira mitt kusinbarn som redan är 1år. Herregud vad fort tiden går. Lillpluttan är stor nu :) Tårta och presenter i massvis. Hon var glad och hennes mamma o pappa var riktigt nöjda, kul.
Blev en hel del lek med skruttan innan hungern gjorde sig riktigt påminnd och jag skjutsade hem mamma och åkte förbi pizzerian för lite käka.

Sitter och ser sommarkrysset nu. Nyss pillat med nya kameran, lagt in bilderna osv. Ska iväg och jobba snart igen, kul då jag knappt jobbat på nöjes i sommar.
Tänkte mannen skulle hinna hem innan så jag får en puss eller två. Han är i sin väns stuga och leker av sig lite iform av Paintball. Eftersom jag jobbde fick jag inte vara med.. kanske tur det.

  
Emelie fick sin egna lilla tårta ;) Den söta trehjulingen hon fick av sin mormor och morfar.

 
Vagnen vi gav henne. Den lilla, lilla tårtan


Ny Kamera

Idag tog jag tag i saken och införskaffade mig en ny kamera på jobbet. Gått och tänkt och försökt se ut en som jag vill ha men inte hittat nån direkt. Så nu tog jag en idag och den får bli bra. PUNKT SLUT!
Om inte anat får jag väll ha den som en "party" kamera ;) Det är ju inte helt fel. Imorgon är det ialafall upp till bevis om den är nått att ha eller ej. Liten och smidig är den iallafall, dock långt ifrån en sådan jag tänkt mig från början..


Här är min nya skönhet, självklart rosa. En Nikon coolpix S210

Jobb igen..

Onsdagen var åter till jobbet. Fick skriva på nytt kontrakt för vikariatet i höst. Ska även fortsätta sälja, det är jag glad över.

Torsdagen var det "utbildning" på jobbet. Vet inte om jag lärde mig sådär jättemycket nytt. Men alltid bra med feedback och allt sånt.
Kvällen åkte jag med Dreas och hans vänner till hamnen för at ta en cider eller två. Trevlig kväll i glada vänner lag. Hej vilt disskuterande som vi fick lägga ned och avsluta på max i natt för en glass :)

Idag är det fredag. Återigen jobb och sista fina dagen på e stund framöver, om man nu får tro på allt som vädergubbarna/gummorna säger. Mig gör det ingenting iofs. då kankse jag kan få nått vetigt gjort. Vem vet?
Spenderat kvällen återigen i hamnen. Men endast en snabbis för att hälsa på mina kära vänner som fyller/fyllde år. Grattis Sandra o Amelia!

Nu ska jag iaf. krypa ned i sängen och se på Kung Fu Panda. Inte blivit av änu, lyckats somna två gånger. Förvånade? Imorgon är det full rulle då det vaknas dubbeljobb och emelean där är det 1-års kalas för mit kusinbarn :D Så stoor nu!

Hej hopp!


Han är rätt fräsch den mannen..


Och dom är inte fult friska


Där kom den där tungan igen, älskling :P

Två ledigheten - fullspäckade dagar

Började veckan med två dagars ledighet. Fy sjutton vad välbehövligt och gött det var.

Drog med mig Emma ut till skutis tidigt på måndagen, där satt vi i våra stolar från 10.00 - 18.00 typ. Inte fel alls. Förutom att jag lyckades bränna mig i ansiktet. Sololja i facet är inget att rekomendera. Men annars var det en riktigt lööövely day. Ett dopp var 5 minut var ett måste. Rastlösheten i samband med 30 graders värme går inte ihop för min del. Men jag plaskade på och fick allt med mig Emma 8 ggr av 10 ;)
Jonna kom ut och joinade oss efter jobbet också. Inge kul att sitta bredvid henne bara, brunisen efter sin utlandsresa.




Får låna bilderna från emmas blogg eftersom jag inte fått dem ännu..

På kvälla tog jag med svärmor ut på en riktigt kvällspromenix. Det första jag stöter på i skogen är en kopparorm så jag flyger upp i luften och 5 meter bort. Finns inget jag tycker så illa om som ormar!! Alla äckliga grodor var heller inte alls söta!

Tisdagen begav vi oss tidigt iväg på våran årliga släktresa till Götet och Liseberg. Tog nog årets varmaste dag (trots detta nästan ingen kö), men tillslut ville himlen öppna sig en sväng för även oss, och det tackade vi för. Äntligen iår fick jag åka Uppswinget. herregud vilken skön karusell. Dock kunde jag tyvärr ej slappna av och njuta av karusellerna lika mycket iår som tidigare då tanken i min skalle löd : Snälla lossna inte.. vad gör jag om just min släpper? Men se där - jag lever ännu! Dock fick faktiskt uppskjutet stå över iår, tänk om..
Hann med lite shopping i form av en kjol och ett par shorts inne på femman innan också :)
Sen vill jag bara tillägga en sak: Helvete vad jobbigt det är att åka så många, sluta göra bagateller till världsproblem..

 
Vi var inne på den där 3-D filmen, det var rätt häftigt faktiskt. Sen att man inte var så snygg är ju en annan sak :P


En liten update

Så vad har egentligen hänt sedan sist? Vi börjar med förra veckan och betar oss igenom resten..

Har väll hunnit med ett och annat när jag tänker efter. Onsdagen spenderades på jobbet som alla andra dagar typ. Även dagen då jag blev kattvakt heeelt själv, även gräsänka då mannen åkte på mini semester med grabbarna.
Åkte ned till hamnen där det vankades Hamnfestival och kusin-vitamin skulle uppträda. Helt plötligt var vi hemma hos svärmor jag och Linda för lite alkohol intag innan vi begav oss mot Sommarplaza.



Segt som tusan att ta sig upp dagne efter till jobbet, men när jag slutade kom Linda åter igen och styrde upp mat och film till oss. Tac för det sa jag o la mig i soffan och somnade gott. Förlåt vännen, jag är hopplös :P

Fredagen blev det mys på kvällen med gymnasie brudarna nere i hamnen. Kul som bara den att träffa Emma, inte igår om man säger så. Blev dock en rätt tidig och lugn kväll eftersom helgen sedan bestod av jobb.
Mannen i huse kom hem, så vi slapp vara själva jag och kissen, det njöööt vi bägge av, även om sängen blev möe mindre.



Lördagen var det bara pina sig till jobbet när det återigen var 30 grader ute. Men efter blev det direkt ut till släkten för ett dopp i det blåa.. (bruna). Sen var det bara att packa ihop sina grejer och "flyta" hemåt igen.
Kvällen blev det mys med Johanna, Emma o Kickan på hennes mysiga balkong. En snabbis i hamnen men vi var för slitna allihop så det blev snabbt hem.



Söndagen var det stress hem från jobbet, städa det sista innan en del av släkten och svärmor kom på kalas. Underbar tårta mormor fixat och mamma kom med ljus där det stod J O H A N N A, men de åkte aldrig på. Ljus på tårta är äckligt :P (Tack ändå mammi!) Fick massa presentkort så jag kan fylla på mina pandora armband, en studentmösse berlock och säkerhetskedjan :D Som jag suktat efter dem. Blommor och en del anat. Tack så hemskt mycket!
Kvällen avslutades med frisbeegolf på skutis med älsklingen, blev tyvärr för mörkt och jag sög rätt stenhårt så vi valde att åka hem o mysa i stället..

Det var den veckan de..

RSS 2.0