Härlig månad framför mig..

Känner inte alls för att låta Februari månad börja. Har en månad med endra praktik eller jobb framför mig hela månaden. Är inte ledig en dag förens den 27:e. Men det är bara att bita i det sura äpplet och stå ut.. snart är även den här månaden över :)

Ge mig gärna skola och klassen igen ist. Trodde väl aldrig jag skulle sakna skolan..


Hjemme fra Oslo

Sånn har vi blitt Norsk på någre dager. Nei, verkligen inte.

Haft en toppen helg som tyvärr gått allt för fort. Varför kan inte tiden gå sakta när man åker bort för?
I fredags efter att jag sovit bort de få timmarna fram till Oslo var det hem till Svärfar och B direkt som gällde, massa babbel och godaste kyllingkebaben som finns, ett måste när man kommer dit.
Kvällen spenderade vi hos J och F, A's syster. Mys att träffa dem, men ni har väl redan räknat ut att jag somnade i soffan.. som alltid. Massa glada miner och jag tror vi somnade gott allihop trots en promenad hem i -12.

Lång sovmorgon på lördagen och frullen stod sedan på bordet. Sen tur ned på byn som det så fint heter, lite shopping och en fika med A's kompis M samt att vi mötte upp J och F igen. En standard middag på  Sara's. Så underbart god mat de har där. Sen åkte vi vidare hem till M's kjereste K. Trevligt att träffa henne. Super söt och trevlig tjej :) En norsk komedi fick oss alla att skratta gott innan taxin tog oss hemåt igen.

Söndag idag och ytterligare en skön sovmorgon. Sen var det packning av alla saker innan jag mötte upp E och A som bosatt sig i Oslo sen några år tillbaka. Härlig fika och fick ta igen en herrans massa. Alltid lika kul att träffa dem då det känns som det var i går. Självklart kom Gran Canaria resorna upp, som alltid, och man skrattar så man viker sig ungefär.. bland de roligaste resorna jag gjort någonsin.
Sen var det bara packa sig in i bilen och åka hemåt. Snälla jag överlät ratten till mannen även hem och tur det då jag somnade ganska omgående..

Borta bra men hemma bäst :)


Slut rökt!

I morgon är det två månader sedan jag rökte sist. Känns underbart! Luktar inte äckel längre, luktsinnet är bättre men saknar dock den där förbättrade blodcirkulationen det pratas om..

Hursom är jag jäkligt stolt!


Oslo imorgon!

Fredag i morgon, fan så skönt. Vi tar en skön sovmorgon tillsammans innn vi bege oss av till Oslo för en helg hos Svärfar och B, samt en hel del vänner :) Ska bli underbart att komma bort en helg. Tack snälla S som gav mig ledigt på lör, trots mitt extra pass. Hoppas på en avkopplande bara ledig helg, och det brukar inte misslyckas varken i Stockholm eller Oslo.


V.4

Nu är det helg. Den här veckan har gått fort, imorgon är det redan fredag. Underbart!

Har varit på praktiken mindre än vanligt då jag "jobbat" kväll och lite annat. Hursom har det bara rullat iväg och jag har fått en hel del att fundera kring. Idag har det varit väldiga disskutioner som jag gillar, men det gjorde att tankarna flödade än mer.

Annars har jag inte hunnit med så mycket annat än träning och träffat vännerna en snabbis idag. Spenderat nån kväll/natt hos Svärmor och P. 100 nya frågor från båda håll som varje gång vi ses, om en del samma som innan..
I går kollade vi på I en annan del av Köping och skrattade så tårarna sprutade. Det är absolut inte åt dem man skrattar utan med dem, vilka jäkla godingar dem är. Tobbe är min absoluta favvo av dem alla.. tänk att få jobba med en sådan härlig bunt människor.. Vilken känsla :)

Nu är det dags för Robinson och gos i soffan med lillplutten Elton som är här och hälsar på oss ikväll. Åh vad jag älskar den lilla krabaten ♥


Går ingen nöd på de där två.. äkta kärlek ♥

Tankar som flödar

Just nu har jag tusen tankar i mitt huvud. Mycket gäller skolan, praktiken, det stora i livet just nu och mycket annat. Jag skulle bara vilja rensa ur lite.. inte behålla allt för mig själv, och tro mig, jag har försökt. Men till veckan måste jag. Kan inte hålla på så här mer.. kommer bli uppäten av mig själv.

Måste bestämma mig vad jag vill framöver också.. om jag ska eller inte. Just nu vill jag bara öppna en papperskorg och slänga ned allt i.. tyvärr fungerar inte livet så enkelt.

Tänk om man bara kunde stänga av ibland..

Måndag

Då har en helg fylld av jobb passerat. Men han även med fredagsmys med älsklingen, härliga lediga freagar! I lördag var det jobb x2 som gällde. Hann med lite mys med Elton väl hemma.

Söndagen var det ungefär samma sak, jobb och mys med både katt och hund då vi passat båda. Men annars som alla söndagar, sovandes i soffan men nu med hund på armen väl hemma.. om vi myste! :)

Prektik idag och det har mest vart vandring på stan. Möte på em för ett kommande samarbete inna det var dags att traska de få meterna hem till Emma för mys med tjejerna. Fika som vi gör bäst och massa babbel. På tiden då jag inte sett varken Emma eller Johanna på hur länge som helst typ..
Snälla Jonna följde med till B-vik så jag fick återlämna en massa som inte behövde få flytta in hos mig.

Ligger raklång i soffan nu med sprängande huvudvärk för typ 5 dagen irad. Måste vara nått som inte stämmer.. det här är inte likt mig! Vill bara sova bort det hela och hoppas på att det ska släppa tills imorgon iaf.


Man blir som man umgås ;)

Hjälp mig!

Jag vill bara skrika ut nu, vill inte hålla inom mig längre.. börjar bli för mycket. Hoppas jag kan avlasta så fort som möjligt, sen kommer det kännas otroligt skönt! :) Då kommer det bli en total förändring utan dess like..


Fredag

Nu är det sovdags strax. I helgen väntas jobb hele tin..
Är sjukt trött efter en vecka med praktik och de händer saker. Nu börjar det verkligen kännas mer som en praktik än innan, och har fått förklarat varför det var så lugnt som det vart i början :) Med andra ord jag trivs!

Skulle umgåtts med Emma nu på kvälla egentligen men min trötthet och klena kropp fick ta överhanden. Sorry vännen, men hoppas vi kan ses på sön :D
Fixade ihop lite käk med älsklingen inna jag däckade i soffan innan 20.30. Och vaknade typ nyss. Ska bli intressant att se om jag lyckas somna om nu.. men verkar inte vara några problem alls då de är jobbigt att hålla ögonen öppna just nu..

Underbart!

Det är ett jäkla tjat överallt och jämt, men det kan inte sägas nog ofta.. Att få krypa ned ny duschad i en nybäddad säng är fan bland den unerbaraste känslan som finns! :)

Renovering på gång

Åh vad skönt det känns att vi tagit oss i kragen idag, åkt runt och tittat på kök. Just nu är det ju mesta dels inspiration som gäller. Vad vill vi ha för färg på luckor, vitvaror, bänkskiva osv. Känns bra att vi är på väg åt rätt håll iallafall.. tar ju ett tag att bestämma oss för exakt hur vi vill ha köket sen, vila vitvaror och det ska beställas. Jag har hittat en typ jag vill ha och rätt eniga var vi alla tre, Jag, A och Svärmor. Men som sagt vi måste kolla runt massvis och verkligen vara helt, helt, helt hundra innan vi kan bestämma oss.

Men bara tanken på att hela lägenheten utom två rum som är ganska nyrenoverade kommer stå klara till sommaren känns underbart. Vi har varit på gång på tok för länge nu!


Söndag

Har egentligen ingenting vettigt att blogga om idag. En skön morgon med hund och man på armen, hur mysigt som helst! Vill ha fler sånna men har idag återlämnat lillfisen då han ska vara hemma så mycket som möjligt.

Har varit hos mormor med mamma och moster. Fått god mat och kollat upp en del viktiga saker. Nu ligger jag raklång i soffan och ska snart ta mig in i sängen för ite läsning då tv:n bara visar skit utom Falk som vi redan sett.

Imorgon är jag åter ledig, ska bli ljuvligt för sen är det praktik och jobb sisådär 12 dagar i rad igen.. Och jag som trodde jag skulle få mer ledighet 2010.. hmm? ;P

Lördag

Tog en regäl sovmorgon efter att lillen väkt oss 05.30 för utgång. Stackars älsklingen åkte iväg vid 07 för jobb. Själv låg jag och elton kvar i sängen och götta oss.

Mamma plockade upp oss för att skjutsa mig till praktiken. Vilken seg dag! Trodde det skulle vara mer folk än det var, men tur första timmarna gick fort. När kl slog 18 stängde vi igen ohc gick hem. Synd bara att jag missade kalaset hos Kusin, men hoppas du klarade dig ändå sötnöt? ;)

Slängde ihop en favvo kyckling gryta och inväntade sen man och hund. Eftersom vi både är lediga ikväll och i morgon vill vi självklart passa på att ha honom är i natt också.
Spenderat kvällen uppe hos älsklingen farmor med alla hundar, Svärfar, älsk syster + pojkvän. Alltid lika kul att ses då det inte är allt för ofta. Fick lite mer info om är vi ev kan göra om käket/lgh nu ivår, ska bli unerbart!

Nu är det dags att slänga sig i säng.. vill upp i vettig tid och hinna med nånting i morgon, så som umgås med Svärfar igen troligtvis. Provkörning av hans nya bil är väl ett måste om jag känner min man rätt :P


Det är så mysigt att ha den här grisen mellan oss i sängen ;)


Fredagsmys

Äntligen är jag hemma i soffan för dagen. Efter en ganska så seg dag på praktiken slank jag förbi Jonna för ett umgås en snabbis med henne och Johanna som jag inte sett på evigheter :) Alltid lika mys!
Tröttheten tog dock över så älsk fick hämta upp mig. Plockade upp lillfisen iform av Elton hos mamma som ska bo hos oss i helgen, med undantag för imorgon på dagen då vi båda jobbar. Ska bli mys att ha han är hela helgen..
Att det piper överallt och älsklingen busar musten ur honom är riktigt mysigt :)


Ungefär så här som på julafton ser det ut här hemma på golvet nu ;)


Allt för min syster

Såg en riktigt bra "gråt-film" igår som vi så fint kallar det. Jag och Svärmor lås i varsin soffa och tjöt. Jag som är extra känslig för sånna här filmer grät hela filmen igenom ungefär.
Verkligen en film jag kan rekomendera alla som vill se riktigt bra film att se!


Shopping!

Igår efter praktiken mötte jag upp Jonna för en runda på stan. Då shopping lyckan inte var allt för stor i Barca tänkte vi göra ett försök i Karlstad. Och visst kom jag hem med en hel del påsar rikare och ett konto som minskade. Men allt var välbehövligt och vissa saker bara tvunget att ha!! ;)

Tog oss en promenad där vi hann filosofera igenom hela livet hem till Sara. Lite mys innan hon idag åkte till Örebro för att börja plugga. Tur hon inte flyttar helt ännu och att det bara är 10 mil bort. En helg i mars med bara tjejmys är redan inplanerad och jag längtar galet av att bara komma bort igen. Kommer bli tomt trots att du kommer vara hemma ofta vännen :P

Slank in en sväng hos Svärmor och P innan älsklingen plockade upp mig för att sängen kallade...


Guldstjärna till mig

Jag är så stolt över mig själv! Klarade av att ta det där jäkla blodprovet jag sjkutit på ett tag nu. OM jag var stolt när vi trippade ut därifrån. Ögonen fylldes med tårar innan hon väl satte nålen i mitt armveck, men jag lyckades hålla dem tillbaka! 5 olika rör fulla med blod skulle de ha. Älsklingen trodde nästan mitt blod skulle ta slut :P

 

Stackar mig!

Vaknade i natt med febervärkar i kroppen. NEEEJ! Har inte itd med det här.. jag som har praktik och allt. Men det var bara att skamset ringa praktiken och tala om att jag förblir hemma idag. Känns jäkligt dumt att åka dit när jag mår dåligt, samt att det är så jäklans kallt där inne så lär inte bli friskare.
Kände redan igår att det var på G, men dum som jag var tog jag ändå den där kalla promenaden.

Sovit över 14 timmar i natt vilket var väl behövligt. Antar allt kommer nu efter allt jobb under julen, resan, spänning införpraktiken osv.
Hursom känner jag mig något bättre nu och hoppas verkligen på att komma iväg i morgon. Vill inte vara ifrån praktiken ju, samtidigt som jag måste ju få bli frisk.

Har varit till mormor med mamma för att få lite medömkan och mat. Gos och bus med lilla Elton såklart.

Ligger nu nerbäddad i soffan under filten och gråter hejdlöst till Spårlöst. Äntligen har det börjat igång och jag lär sitta bänkad varje måndag 21.00 och gråta ;)


Ungefär så där pigg och allért är jag just nu :P


Söndag

Så har man jobbat klart för helgen. Nu ska jag snart hoppa i termobrallorna och tjocka jackan för en lång skön promenad bara Svärmor ringer. Resten av kvällen sen blir det Pizza och film i "offan" som de traditionella söndagarna vi brukar ha i det här förhållandet! :)


Bortglömd

Känns som att det här året kommer vara det då bloggen glöms bort. Känner inte för det som ag gjorde frr, trots att jag bara har den för egen del som mer en dagbok utan att lämna ut de innersta deteljera och hemlisarna.

Hursom har veckan rullat på och det är redan söndag. Tiden går så fort. Jag har under veckan hunnit avverka två dagar på praktiken oc det känns spännande och bra :) Är spänd inför kommande veckan!
Hunnit med promenader i kylan och varit till gymmet för Bodypump flera gånger. Helvete vilken träningvärk min stackars kropp drog på sig efter tre veckors uppehåll, men fan så skönt det är.

I fre bjöds det på tacos hos Svärmor och P inför Let's dance premiären. En del goa skratt hann jag med innan jag sov bort mer än halva programmet.
Har hunnit med lite jobb också, på båda ställena. Det ena värre än det andra. Ena jobbet är det ingen värme på och andra var vi för lite folk inne för att klara av jobbet, men det gick.
Känns skönt att vara tillbaka i vardagen på riktigt nu med jobb som jag ska osv.


Resumé

Känner inte att jag orka med nån resumé för året som gått. Jag får väl helt enkelt gå tillbaka och läsa gamsla blogg inlägg om jag vill minnas. Kan bara påstå att det varit en toppen år. Specielt sista delen. Men att 2010 kommer bli ett bättre år finns det ingen tvekan om :)


Praktik

Imorgon är första dagen på min 11 veckors långa praktik. Jag är pirrig men tror det kommer bli toppen bra :) Så ni finner min numera på KRIS och inte i forshaga..

Sevenyearsoflove..

På nyårsafton var det min och A's 7års dag. Tror dock ingen av oss kom ihåg det förens Jonna påminnde oss. Men den var hursom toppen bra. Att vi har massvis med år framför oss tillsammans känns underbart!

Jag älskar dig mitt ♥


Årets Garderobiär 2009

Söndagen den 27/12-09 var det dags för den årliga kroggalan här i stan. Jag som jobbat som en tok under julen skippade den dock iår. Åkte istället hem till Svärmor och P med lilla plutt Elton och hade det lugnt och skönt. Vid 22-tiden ringer min kusin och talar om att jag fått pris som Årets Graderobiär 2009 på Nöjes egna förgala. Det var en lycka i kroppen som hette duga. Bara äran liksom :) Känns kul att bli uppskattad. Ska bli kul att få hämta min utmärkelse till helgen då jag ska jobba. Tack tack och åter tusen tack söta kollegor på fabriken!

Har tidigare om åren fått för Årets Klant, Mini Polis. Haha! Det är inte lätt att vara Johanna alla gånger. Men det här slog alla. Att få en tacksamhet för det jobb man lägger ned är alltid kul :)

Barcelona 091230 - 100104

Haft en toppen semester i Barcelona med min älskade, Jonna och hennes A. Åkte hemifrån tidigt natten till onsdag för att bege oss mot Stockholm och Arlanda. 06.40 var det dags för vårat plan att lyfta från svensk mark och anlända i Barcelona tre timmar senare. Hur skönt som helst att kliva ur planet där solen strålade och det var 18 grader varmt, vilket innebar 40 grader varmare än hemma, helt sjukt!

Vi har hunnit med allt och lite till. Sett massvis av saker och åkt kors och tvärs över hela BArca Ätit super äcklig mat, pratat spanska då de inte kan speciellt bra engelska. Firat nyår med halva barcelona på La Rambla, hur mycket folk som helst. Sett på spansk bio utan engelsk tal eller text. Shoppat, gått oss helt slut i benen. Skrikit PENIS mitt inne i centrala barcelona. Däremellan har vi hunnit med en herrans massa till.

Bästa på hela resan var i lördags då vi var på fotboll på Camp Nou med en nästan fullsatt läkare. Helt galet. FC Barcelona - Villa Real. Jag är inget fan av fotboll som ni vet, men det här var riktigt häftigt! :)

Sämsta på hela resan var hemresan med ryanair som jag aldrig mer kommer flyga med. Aldrig någonsin fått så dåligt bemötande som då och det satte ju sina spår..
Det var fyra trötta själar som entrade Karlstad i måndags kväll. Skönt att komma hem, trots att man inte vill vara hemma!

Tack till mina tre bästa resekompanjoner som gjort hela resan till den fantastiska som den var! ♥




Jag lever!

Inte dött under julen. Jag har bara prioriterat familjen på den lilla lediga tiden jag haft. Har egentligen hur mycket som helst att uppdatera, men en hel del måste jag hålla för mmig själv samt att det inte finns ork för det heller.

Men vi kan börja med julaftonen. Såg ut som alltid. Först hos moster med hela släkten och där blev det verkligen en julafton av dess like. Härliga skratt och tårar då de bästa julklapparna skulle fram :)
Kvällen blev som alltid hos Svärmor och P. Ännu mer klappar och ett skönt avslut innan jularbetet drog igång.

Från juldagen och fram tom 29:e december var det jobb hela dagarna som gällde. Spenderade kvällarna med familjen och försökte vila inför nästa helt galna dag. Mellandagsrea är galet inom elektronik branschen.


Snälla Pappi tog äntligen massa kort av oss tillsammans :)


RSS 2.0