Nyårslöften

Jag hade faktids tänkt ha några nyårslöften i år, brukar aldrig kunna hålla dem men, ska verkligen försöka...

• Sluta vara så lat
• Skriva upp alla mina kläd/sko/väsk -köp
• Sluta Röka!
(under årets gång)

Jag önskar mig själv Lycka till!

4 år eller 1461 dagar ..

Nu har 4 år av kärlek passerat. Mina 4 bästa år i livet.
Det känns som att det var i går vi träffades och inte alls 4 år sedan. Jag är ialla fall tacksam för varje dag jag får vara med dig Andreas.
Hoppas det/de framtida året blir lika bra som dessa 4 varit, även om vi ev. ska vara ifrån varandra mycket det kommande året. Men kärleken övervinner allt och nykära som vi är hela tiden så kommer dte inte bli några problem. Tiden rullar ju iväg så fort så :)

   
Jag älskar dig Andreas.

(Det känns bättre med 4 år än 1461 dagar ..)

Nyårsafton

Idag är det nyårsafton. Känns ju verkligen inte som det med tanke på strålande sol o massa plus grader ute. men dte är skönt.

Jag har varit till ida en snabbis förrut, och till sara för att låna hennes locktång. Vet nått jag ska investera i nästa år!

Så nu ska jag slänga mig in i duschen så jag kan fixa håret, ska ju sedan laga mat och duka mysigt och fint till mig o älsklingen. Senare i kväll blir det till sommarro, där alla dreas vänner befinner sig. :)

Gott nytt år!

Lördag - trängsel o hysteriska människor

Var idag när vi vaknade till liv ut till Bergvik med Billy och Bente. Handlade lite mat och sjävklart Bolaget. Aldrig mer att jag åker ut så här sent, man fick nästan slå sig fram inne på Bolaget för folk skulle komma åt det de ville ha.
Själv gillar jag när dte är lugnt och harmoniskt, så sista gången! Köa är inte heller nått jag gillar direkt, men det gick väll rätt okej ändå faktids.

Annars sov jag en stund på dagen, och var till mormor på kvällen. Måste ju passa på att träffa bror så mkt som möjligt när han är här, även om han försöker plugga till sin tenta.
Fick i alla fall god mat och en massa prat.

Försökte senare kolla på sällskapsresan med älsklingen, social som jag är såg ajg 5 minuter och sov sedan. Men hey, vad gör det.. det är ju filmen vi skulle se på, inte mig. Så nu är jag självklart pigg som en mört, måste sova nu ändå.. ska upp tidigt o dola inför morgon dagen.

Natti Natti!

Fredag

Herregud, ville inte veta att jag levde i går när jag vaknade. Mådde lagomt bra och hade bara mig själv att skylla. Låg i sängen fram till 15.00, tog en snabb dusch, lagade mat och åkte sedan iväg till jobbet. Har nog aldirg skrattat så mkt som när jag mötte ida och fia. ojoj, de mådde också som de förtjänade.
Jobba kändes lagomt lockande tyckte vi nog alla tre ! :P

Fick självklart jobba över 1,5 h. Då var jag så trött så att jag o fia överlevde våran lilla bil utflykt är ett rent under för mig. Ska aldirg mer köra bil bakfull och trött, det är ett som är säkert. Men vi hade kul i alla fall. Fia är ett spöke har jag konstaterat, allt med henne är lite små läskigt.

Resumé av kroggalan 2006

ÅH, vad arg jag blir. Nyss suttit och skrivit en lång resumé av Kroggalan 2006 som hölls i torsdags, och vad händer när jag är klar och ska publicera? Jo, självklart.. allt försvinner gör jag kommer åt fel knapp.

Dagen började i alla fall bra med att jag var tvungen att slänga mgi i väg till mitt andra jobb o jobba mellan 10.45 - 16.00. Kul, när jag hade planerat att ha hela dagen på mig att göra mig i ordning.
Det blev tyvärr i stället till en massa stress och inte kul alls när jag kom hem och skulle vara hos Mirja efter 1h. Väl hos Mirja var det fotografering och en för drink.
Tog oss snabbt vidare ned till Nöjesfabriken, självklart, där vi fick julklapp av chefen som tack för det gångna året. Tackar!
Dags för mat, 3-rätters. Mycket gott! Den fria baren var ju inte heller att klaga på.

Mellan varmrätten och desserten var det nominerings dags. Det var totalt 10 nomineringar, varav jag lyckades få en.
Årets Tabbe, Var dte jag blev utsedd till. Tack för det, men det stämmer ju visserligen. Fanns många roliga nomineringar. Självklart var alla snälla borttagna. Vad kan man förvänta sig av fabriken? haha
Fick i alla fall gå upp på scen, och skämmas o krama Pölsa.

Vidare på arena var dte mera drinkar och en massa mingel. Riktigt skoj. 2 nomineringar tog Nöjesfabriken åt sig där. Årets bästa kock och Årets Nattklubb. Det tyckte vi självklart var riktigt kul.
Roligt att se skillnaden på personal, vi var hela 92 st från Nöjes, medans vissa ställen kanske bara hade med 2 st. (okej, jag vet, vi är störst också!)


44359-42

När det stängde, var det efterfest hos Fia som gällde, men när kl slog 06.00 i fredags morse, var det dags för johanna att ta sig hemåt. Vi skulle ju trots allt upp o börja jobba kl 16.00, både Jag, Fia och Ida.

Jag sov lagomt gott när jag kom hem i alla fall.

Ett stort tack till Nöjesfabriken för kroggalan och absolut för året som gått! Ett extra tack till de som anordnade själva torsdagen!

Kroggala 2006

I morgon är det dags för kroggalan. Ska bli riktigt roligt! Ångest över vad ajg ska göra med håret osv. + att min klänning ofrtfarande är för stor, men det får vara.. hoppas mina "krusifixer" funkar :)
Lite små pirrig är jag, varför vet jag inte. Nomineringarna ska bli kul o se vem som får vad, och absolut hur det går på den "riktiga" senare på kvällen.
Men som sagt inte förrens i morgon kväll. får hållas så länge!

hej svejs!

Nya sängen

Måste ta hem den nya sängen snart, har sålt min säng till min moster idag, min kusin ska tysligen ha den. Så får köra dit den nån dag i veckan. Sen ska ju älsklingens säng hem till Annicka o Peter ev. får se vad de tycker.
Skönt att jag blev av med min på en gång i alla fall.. slippa ha den stående hos mamma till ingen nytta.


Tvättdag

Blev att ajg tvättade ändå. Usch vad tråkigt det är med tvättstuga, springa fram och tillbaka. Nej tacka vet ajg tvättmaskin. Ska bli skönt bara vi väl får den, den är beställd nu i alla fall :)

Nu ska jag se klart  Big Fish, såg bara  10 min i morse, sne somnade jag. Skjutsa älsklingen, matte o tobben till Hockeyn om 1 h också. Sen blir det ev. promenad med Annicka, annars åker jag till mormor o leker med bror. En liten promenad blir det nog i vilket fall, rätt gött ute.

God Morgon

Jobba gick väldigt fort i natt, verkligen skönt. Fick tom gå 40 min tidigare för dte fanns inget att göra.

Nu ska jag väcka älsklingen så vi kan äta frukost, ahn börjar ju jobba strax.
Sen ska jag lägga mgi i soffan med min nya filt och se på "Big Fish", hoppas den är bra.
Har egntligen tvättstugan, för sista gången, men känne rinte att ajg har varken ork eller lust att tvätta just nu, får se senare.

God Morgon i alla fall!


Shopping

Idag har det shoppats en del. Dock ingenting på rean. Var inte så där farligt mycket folk på stan heller, skönt!
Blev i alla fall två långärmade t-shirtar. fyra vanliga t-shirtar, mer än behövligt i min garderob. En jeans kjol, och 4 par knä strumpor. :)



Rean är ju egentligen bara en massa skit, och inte speciellt mkt att ha. tyvärr..

Nu ska jag vila en stund till, jobb i natt melan 00.00 - 06.30. Hoppas det går fort!

Julen

Julafton var hos Moster med familj. Mysigt som bara den. Mycket mat, Kalle, massa prat osv. Julklapparna tog ju som vanligt en evighet, men det gick.
Fick min tvättmaskin (får den i veckan) av mamma o pappa. Sen fick jag min älskade filt. No more frysa för min del :) Fick även en massa andra saker.
Kul som sagt att mina små kusiner var med, även om dte var lite gnäll, men det hör väll julen till? Enda nackdelen var värmen i huset, herregud vad de eldade i spisen, fats det är ju mysigt och ett måste!

Gick sedan på kvällen upp till Svärmor för o fira lite jul där med Älsklingen, Annicka, Peter, Sophie o Ida :)
Där blev det också en massa babblande. julklapps utdelningen där tog inte lika lång tid, även om peter fick minst 25 paket. "Åh, det är så roligt med julen" haha. Det såg värre ut än när en 5-åring får julklappar. Jag fick i alla fall stora paket :D
Har ju gått o undrar som bara den vad älsklingen har hittat på.. och fick av Andreas, Annicka o Peter en Säng. Åh äntligen! Som jag har tjatat att vi ska köpa ny!

Sen satt vi o lekte med våra klappar som små barn. kollade på Svensson, Svensson, Idol 2006, som Sophie fick av Ida. (Snacka om många goda skratt) Vid 01.50 var det faktids dags för julafton att ta slut, så Annicka fick snällt skjutsa hem oss alkholadas.



Juldagen åkte vi till Annicka o Peter igen och fick mat. Peter föräldrar kom ju dit så. Det var mysigt och gott :)
Åkte hem o då började pojkarna direkt små dricka lite, och jag fick vackert sitta med nykter. Började jobba 18.00 i går kväll o slutade vid 03.30. Det gick mycket bättre än jag trodde det skulle göra. Hade tänkt mig kaos hela kvällen, men inte mer än 10 min, när växeln tog slut. helt otroligt. För oss var det som vilken vanlig lördag som helst. och jag är inte ångerfull att jag inte gick ut!

Julafton - God Jul

Har vaknat 4 ggr sen kl var 06.30 i morse. Varje gång har jag varit lika jobbig och väckt älsklingen och frågat om tomten varit här. Jag har nog inte varit så snäll som jag trodde, för han verkar ha glömt min strumpa :/ Eller kanske är som förra året, han åkte hem till mamma med morgon klappen, så måste det vara.

Nu ska jag göra mig i ordning, käka lite god frukost, duscha o så. Sen bär det av till Kusinerna med hela släkten vid 1 tiden. Vi måste ju hinna käka innan Kalle :)
Är där hela dagen, ska lbi kul att mina "små" kusiner ska vara me di år, så vi verkligen blir alla.

Vid 19-20 tiden går jag väll upp till Annicka och Peter (som bor 50m bort), Älsklingen är ju där och firar. Kanske tidigare, beror på vad fort det går med klappar o så för oss, och om jag hinner tröttna på säkten. hehe, nej då!

Åh, längtar så tills jag får min klapp av Andreas, är nyfiken, men nu är det inte många itmmar kvar :)

God Jul!

Lägg dags ...

Orkar inte mer uppesittarkväll nu. Blir sängen i stället. Ska lägga mgi o längta efter morgon dagen så där mycket som man gjorde när man var riktigt liten.
Hoppas på att tomten inte glömmer att åka förbi här i natt o slänga ned ett litet paket i min julstrumpa. ;)
Vi får väll se till morgonen!

Natti Natti!

Dan före dopparedan

Har varit och köpt sista julklappen nu.
Varit till kyrkogårdarna o tänt ljus också, med släkten.

Nu ska jag ta mig en välförtjänt Cider, väntar på att Sara ska komma hit. En del av pojkarna är redan här. Är ju som sagt Traditionell Uppesittarkväll här ikväll.

Åh, är så pirrig över i morgon. Jag verkligen älskar julen.

Sol o shopping

Var i väg i morse och solade, underbart skönt. Låg där o drömde mig bort till varmare breddgrader. underbart! Nu har man fått lite färg i alla fall tills i morogn, snyggt!

HImlans tjat om denna shoppingen nu innan jul, tar ju aldirg slut. usch o fy! Nu börjar det på riktigt bli väldigt tråkigt tycker jag. Men 16.00 idag ska allt vara klart. längtar dit!

Väntar på älsklingen så vi sen kan åka ut o trängas med alla andra som sistaminuten handlar. Efter det ska jag med hela gänget (släkten) runt lite o så. I kvällö blir det som sgat traditionell uppesittarkväll hos oss.

Gift of the Day - 21 dec..

ja skrev ju att ajg skulle kolla efter tröjan, men det gjorde jag aldrig. Såg bild på den och den såg ju inte alls så snygg ut som på H&M's bild. Så det fick vara ehlt enkelt, dock en sån lång o tjock tröja jag vill ha, men helst svart ;)

4 år av kärlek..

Snart har jag och Dreas varit tillsammans i hela 4 år. Tiden går så fort. Känns som det var i går vi träffades. Men det är verkligen och då menar jag verkligen, de 4 bästa åren av mitt liv. Ingen som någonsin fått mig att må så bra och får mig att känna som jag gör som du Dreas.

Älskar dig!

Överraskande löning

Nån mer än jag som blev överraskad när lönen kom? Trodde aldrig ajg skulle få den summa jag gick. men jag klagar verkligen inte, så skönt och behövligt nu.
Åh, lönen är nog enda fördelen jag sre med att jobba nätter ;)

Heartbreak Hotel

Har du inte sett filmen? Se den. Skrattade så jag visste inte vart jag skulle ta vägen.
Okej, nu överdrev jag lite, men det var riktigt rolig. Rekomenderar den verkligen.

Så sant som det var sagt ..

Blev varken julklapps handlande eller solande.
När jag kom ut till bergviik var det mer bilar än mest, och hade ingen som helst lust att leta parkering. Så jag vände kosan o åkte till mormor o fick mat o träffa storebror :)

Orkade aldrig ta mgi i väg o sola heller, åker i väg till morgonen när jag skjutsat älsklingen till träningen.
Och efter det har älsklingen fått för sig att vi ska till bergvik o slåss med alla andra. kuligt värre. Dock måste ju jag för o köpa sista klappen.

Ingenting blir som man tänkt..

Nej ingen tvättstuga idag inte. Gick in och skulle väcka älsklingen vid 07.00, vilket resulterade i att jag själv somnade. vaknade sedan inte förens 11.40. Då hade ju Andreas redan åkt till jobbet, och jag hade ingen motivation att tvätta i bara 2 h. Så det fick vara idag helt enkelt!

Nu ska jag i alla fall till Bergvik en sväng, köpa absolut sista julklappen för i år. Åh va gött!
Sen om ajg hinner i e.m tänkte jag ta mig i väg o sola. Gud vad ajg längtar efter att bara få ligga där i värmen. Annars tar ajg det i morgon på morgonen :) Sola innan julafton ska jag i alla fall.

Färdig jobbat + besök osv

Äntligen har jag jobbat färdigt innan jul. oj, jobbigt med två dagar denna veckan. hehe, nej men skönt o känna att det är jul nu.
Min första lediga helg på jag vet inte hur länge, och absolut min första lediga helg som jag bara ska ta det lugnt. Härligt!

Idag kommer min käre storebror hit :) Herregud, vi har inte setts sen gammelmorfars begravning, coh det var i september. Det är alldeles för lång tid. Ska bli kul. Han är ju här ända tills efter nyår antagligen, och när han åker hem följer jag nog ev. med till Pappa, beroende på vad mkt jobb jag har o pappa då förstås.
Det är ju iofs. nästan ett måste, inte varit i sthlm sen i april. Och inte sett  farmor sen min student Skamligt av mig :P

Nej nu ska jag väcka älsklingen snart, tvättstugan om 1 h. KUL, längtar så tills jag får min egen tvättmaskin, i juklapp förstås ;)

Hej svejs och God Morgon!

Torsdag

Vaknade tidigt idag av att älsklingen skulle i väg till jobbet.
Känns ganska skönt, för jag somnade redan vid 22.30 i går kväll. Det om något var riktigt gött.

Ska käka lite frukost nu, sen blir det lång promenad med Annicka. Får väll vänta i alla fall en timme så jag vet att hon är vaken, vill inte ringa o väcka henne när hon är ledig.
Får se vad det blir resterande av dagen sen, blir säkert kvar där en stund.

Måste i alla fall hem o sova i eftermiddag, börjar ju jobba 20.30 i kväll o slutar inte förrens 05.30 till morgonen! Usch inte alls sugen på att jobba, men sista innan jul nu :) Ska bli skönt o ha Jul sen.



Nu har jag gjort nytta idag. Blev först en promenad med Sara, som inte var inplanerad. Men var så uttråkad i morse när hon frågade så.
Sen blev det en riktigt lång promenad med Annicka. Gött som bara den, men kallt! Sen blev det lite skvaller läsande, otroligt kul o se vad alla kändisar som ska göra bort sig hela tiden, men vad ska vi annars roa oss med? :P
Fick slänga mig i väg o köpa mjölk, hade en deal där, så lagade Annicka mat. Mums!

Nu ska jag ta mig en snabbis till H&M o kolla om tröjan som var med på Gift of the Day finns kvar. + köpa julkort, känns som att det är mer än på tiden att skriva o skicka dem idag!

Blev ingen vila idag heller, men får väll ta det i morogn i stället. hej svejs!

2007 - resornas år?

Jag och Andreas hade tänkt, bara jag fått ihop pengar, åka till Thailand om 1 år ungefär. Men de planerna blev mycket snabbt förstörda.. Har räknat ut att jag inte kommer få ihop till alla resor som ska göras 2007 om vi vill till Thailand också. Och Thailand finns ju kvar. resterande (läs julklapparna) känns viktigare.

Eftersom min bror nu har bestämt sig för alla julklapparna. Det blir resor till dem.
Pappa tar vi med till Madrid, och mamma o mormor åker vi till London med :D Detta är vad vi planerat i alla fall, sne ska vi ju få ledigt allihop samtidigt också. Vi får ta en resa i vår/sommar och en i höst.
Ska bli väldigt kul bara det blir bra, men ger vi dem det i julklapp måste vi ju åka!

Ska bli extra roligt att åka med Pappa o bror, vi har liksom aldrig gjort nått sånt själva, sne Madrid, där har jag aldrig varit.
Självklart jättekul att åka med mamma, mormor o bror också. Vad finns det att klaga på i London? Va ju en herrans massa år sedan jag var där. :)

Men först av allt är det Gran Canaria som står på tur. Nästan helt klart att vi åker dit nu också, för vi blir 4 o då får vi ju behålla hotellet. Wiiee! Alexandra skulle få veta nu vid årsskiftet!

Julklappar o storhetsvansinne

Ja Herregud, min kära bror har verkligen fått storhetsvansinne när det gäller julklapparna till mamma, mormor o pappa. Dock väldigt roligt om det blir som vi vill.. men tyvärr är inte lillasyster miljonär. Önska jag vunnit på lotto just nu, men sån tur har jag inte.. tyvärr.

Ja vi får se på Fredag vad det blir av det hela.. snälla tomten?

Sen har vi Farmors o mammas killes klappar då? iiihh, svårt när inte folk önskar sig nått!
Men som sagt, det brukar bli bra till slut ändå.

Fick förövrigt Älsklingens klapp hem idag. Åh, jag vill ge den nu! Men än är det inte Julafton.

Ont i kroppen

Åh, vad jobbigt det var att somna i natt. Inte ett dugg trött, så jag la mig i soffan och kollade på film. 05.30 i morse somnade jag ungefär. Härligt!
Vaknade vid 10.30 av att mormor ringde. Kände att jag hade/har lagomt ont i kroppen nu. Lega riktigt konstigt på nått sätt. Är fortfarande trött, funderar på att ta en riktigt slappar dag. Vi får se hur dte blir.

Byta däck på bilen är idag ett måste!

I brist på annat - Lista

ja, eftersom jag inte är ett dugg trött eller har nått vettigt för mig, så tänkte jag fylla i en sån här super rolig (läs tråkig) lista. Vet inte varför jag gör det, är inte ett dugg road av dem, men det fördriver min tid lite :P
Denn är snodd av Fashion Victim!

Ditt namn: Johanna Erica Dali
Längd: 172,5 för 3 år sen.. hoppas inte mer!
Spelar du något instrument: Räknas "blinka lilla sjtärna" på piano.. nee .. är tondöv!
Vem är snyggast: Efter mig? Andreas
Vem vet mest om dig: Min mamma!
Vad vill du ha just nu: Absolut ingenting.. eller julafton kanske?
Vilka sjukdomar har du: Inga!
Fobier: Ormar, fötter.. i bland höga höjder

Känner du en snygg kille: jaha då
Har du körkort: Självklart
Åsikt om jultomten: Han är snäll
Vill du gifta dig: Jo absolut, har ju min drömprins nu!
Tycker du att du är attraktiv: Självklart!
Din hårfärg och frisyr: mörkbrunt och just nu uppsatt i slarvig toffs
Skolväska just nu: Går inte i skolan

Har du glasögon: Geek som man är .. yes o jag gillar dem!
Hur ser din plånbok ut: Som ingen annans
Favorittv-program: Ugly Betty, Top model, OC, Oprah, dokumentärer m.m
När ska du festa nästa gång: 28 dec på kroggalan :D
Vad köpte du senast: Present till Ida
Hur mycket pengar har du: Mindre än behövligt
Hur svarar du i telefonen hemma: Aah, det är Johanna ..
Senast kramat: Andreas
Vem sov du hos senast: Annicka & Peter 
Stjärntecken: Kräfta
Ögonfärg: Melerade brun/gröna

Kroppsform:
Min egen ;)
Kall favoritdricka: Vatten, Trocadero O'boy
Varm favoritdricka: O'boy
Alkoholhaltig favoritdricka: Cider
Säger ofta: ?
Saknar du någon: Ja
Du fikade senast: Lunchade med Emma i tors.
Senast sedda film: Sandor /slash/ Ida

Hur känner du dig nu: Pigg
Kan du laga mat: Absolut, men vill inte
Vad pluggar du: Absolut ingenting längre!
Vad tycker du om fötter: Äckliga!!!!
Är du smart: Självklart
Snarkar du: Nej
Är du aktiv i skolan: Går inte i skolan
Har du homofobi: Absolut inte!
När och varför grät du senast: Onsdags..

Woho, lite tidsfördiev blev det.. nu ska jag krypa ned bredvid älsklingen.
natti!


Sandor /slash/ Ida

Hel okej film :) vet inte riktigt vad mer man ska säga. Är väll en typiskt ungdoms film antar jag.
Inte en sån uttråknings film som många andra är, så har du tid över o inget att göra. se den då.. :P

Milano

Herregud, vet inte om jag ska skratta eller gråta.. det är nästn intill bestämt. Älsklingen ska till Milano o jobba i Mars. Dock vet vi inte hur länge ännu, kan ju bli allt mellan 3 veckor och 3 månader. Vi får veta i början av nästa år nångång.

Känns helt sjukt nu när det blev allvar, sista han sa det var det ju mest prat. Tänk om  han blir där i flera månader. Usch! Men ändå kul för han gillar ju det jobbet :)

Ja, vi får se hur det hela slutar, jag ska i alla fall till Milano o hälsa på om han ska dit ;)


Stads rännande + elaka bussar

Idag har jag o sara sprungit på stan o letat klappar + födelsedagspresent till ida.
Hittade presenter till ida som förhoppningsvis blir perfekta :) Vet inte när hon ska hinna få dem bara, men får väll ta en dag framöver. :)
Klappar blev det dock mindre av, inte en enda faktids. Så nu ger jag upp tills på fredag när min bror kommer hit, så får vi som vanlit leta upp allt i sista stund. Det brukar ju sluta bra så!



Smarat som vi var tog vi bussen till stan, för jag orkade aldrig gå upp o byta däck på bilen, tog mig en lååång sovmorgon i stället! Men fy vad vi fick skylla oss själva för dte när vi skulle hem. Bussarna hade då fått order av trafikledningen att det var blixthalka på vägarna och fick därför inte köra. BRA! Så vi fick kliva på bussen och vänta på att få åka, men när busschauffören säger att de tror det kan ta allt mellan 5 min o 5 h, säge rjga till sara att vi ger upp o går hem. UH, fy satan vad kallt, men skönt det vra. Halt som bara dne men hem kom v.. i alla fall jag ;P

Älsklingen kom nyss hem o berättade att bussarna precis hade börjat gå igen. hmm ? tur vi inte var kvar då.. då hade vi fått väntat i 2,5h :P nää.. usch o fy för kollektivtrafik säger jag!



Nu ska jag vira in mig i en filt o kolla på Sandor slash Ida, som damp ner i min brevlåda i morse :) Hoppas den är bra.
Att göra en pudel var i alla fall helt OK!

hej svejs

Grattis Ida

Grattis till min kusin Ida som fyller 20 år idag, finally är hon också stor som alla andra. hihi :)

Film Tajm

tänkte efterosm jag varit så duktig och jobbat idag fats jag egentligen skulle varit ledig, så är jag nu värd en liten film tajm. Har nämligen fått hem "att göra en pudel" så den ska jag strax se, lika bra så jag akn skicka tillbaka den o få, förhoppningsvis, "den vita massajen" nu. Är ju ledig i morogn så det ska bli skönt med sovmorgon.
Fast så länge blir det nog inte ändå, måste byta däck på bilen o lite grejer innan jag ska till stan med sara försöka hitta sista julklapparna .

Jobb

Blir inget stan och julklappsletande + present idag.
de ringe från jobbet nyss så jag måste jobba 12 - 20 i stället. Det gör väll iofs. inget. är ju ledig resten av veckan förrutom tors natt så jag hinner nog :)
Men jag hade ju sett fram emot att åka nen till stan. men men så är det.

Måste kila o käka lite nu o sne åka i väg. hej svejs!

Grattis Sara

Idag fyller min kära vän Sara 19 år.
Och självklart tillägnar vi henne några rader. Hoppas kvällen blev till det bättre än förmiddagen i alla fall. Du är allt bra knasi. haha.

Grattis Grattis gumman!

Söndag

Kalaset hos kusin var riktigt trevligt, som vanligt :P
God landgång osv. tårta bullar m.m mums!

Blev sedan en promenad med Annicka, härligt. även om det inte är direkt varmaste vädret ute idag. var kvar en stund o kolla på teve o lite så, sne blev ajg utslängd vid 20.00 tiden när älsklingen ringde henne. Han skulle dit och, vad jag tror i alla fall, ställa min julklapp där. eftersom jag inte fick vara kvar har jag mina misstankar. haha

Bara jag som är super nyfiken när det gäller julklapparna?
fast självklart vill ajg inget veta förrens på julafton!


Klapp nr 2 klar

ja, har precis fixat klart älsklingens julklapp.
Tack så mycket sara för hjälpen. detta kommer bli super. hihi. tror verkligen inte denna klapp är något han har förväntat sig.

Förövrigt är det mycket hysch hysch om dagens äventyr. Undrar verkligen vad det är han har kokat ihop. Endra julklapp från han eller svärmor är dte i alla fall.
Alla utom lilla jag vet, ovanligt? nää. Men det är ju bara 1 vecka kvar. Äntligen!

20-års kalas

Ska i väg alldeles strax till min kusin på kalas. Hon fyller 20 på tisdag, så vi ska hem till dem hela släkten och fira idag. Så vi kör kalas o adventsfika i ett idag :)
Grattis till Ida i fördskott i alla fall!



I överigt blir söndagen nog ganska lugn, eftersom älskingen är borta.. tänkte träffa sara o jonna o ta en lång promenad om de kan.
Blir en lång promenad i vilket fall men.. Så gött ute, -2,3 grader, solek skiner och frost på backen. Det lär ju bli närmaste snön vi kommer så här i juletider :)

Nyfiken i en strut

Det är vad jag är just nu. Älsklingen ska i väg med två kompisar o vara borta hela dagen. men han vägrar säga varför eller vart. Det har antagligen med min julklapp att göra. Åh hatar sånt här, blir ju så nyfiken när han säger så.
Jaja, som tur är bara 1 vecka kvar tills julafton!
Ska i alla fall fixa älsklingens julklapp idag så det blir klart, nr 2. .. Tur jag är ledig i veckan så jag får fixa allas då.

Lördag

Tunikan fanns kvar :) det blev en svart. Känns som att det är det jag komme rnavända mest. tråkigt jag vet, hela min garderob är svart i princip, men det gillar jag!

Nu är i alla fall julaftons kläderna helt klara.
Känns skönt att ajg ska jobba på juldagen, i alla fall på klädfronten, för då behöver jag inte bry mig om det.
Varit hos mormor annars idag o fått mig lite mat, sen skjutsade jag hem mamma, amira o adam.
Nu är jag hemma o ska slöa i 40 min till. Sen i väg till jobbet.
Idag är en sån där dag jag helst av allt bara skulle vilja ligga hemma i soffan o ta det lugnt. men det kommer väll en sån dag snart förhoppningsvis :)


Shopping idag då?

Ja, nu ska jag göra mig i ordning lite o slänga mgi ut till bergvik o slåss med alla andra 3000 pers som är där. Tur att det inte är så mycket ajg ska ha! Hoppas bara min tunika finns kvar i min strl. Det märks.

Jobb 16.30 - 03.00 :) Lär nog inte bli så mycket folk.. helg innan jul och löning.

Nu ska jag kila, hej svejs!

Julklapp

Åh, har precis suttit och hittat älsklingens julklapp. Hoppas verkligen det är något han blir glad över. Lite annorlunda julklapp faktids. Har iofs. inte bestämt mig riktigt, väljer mellan 3 saker. riktigt tuffa allihop. Men den ena är enormt tuff, men vet inte om det är något för honom. Kan ju iofs. göra så att han får välja själv.. men det brukar aldrig bli nått bra då. Nej jag har nog bestämt mig. :)

Natt-macka

hann aldrig åka ut till bergvik innan jobbet, så får bli en sväng i morgon.
Måste ju fixa kläderna till julafton så det är klart :) Julklappar och julkort måste också fixas.

Jobbet gick fint, var lugnt så jag fick  gå tidigare, skönt. Nu gör älsklingen irdoning en liten natt-macka till mig, hungrig som få. mums!
Natti Natti!

Fredags shopping och arbete

Ja funderar på att ta mig en snabbis till Bergvik o köpa en tunika. Har precis kommit på att ajg älskar dem. Har en brun, men funderar på en i lila, vitt eller svart. Svart känns ju kite tråkigt, men ändå ganska smart kanske passar ju till allt. Lila vore roligt för jag äger inte ett enda lila plagg. haha

Men det bästa av allt vore att strunta i det, både mest eknomiskt och bäst helt enkelt.
Jaja, vi får se hur det blir ;)

Jobb är en sak som är säkert i dag i alla fall. Börjar ju kl 16.00 och slutar väll vid 01.00 senast. Hoppas på lagomt med folk idag..

Hej svejs

Nya filmer på G

Att göra en pudel, Sandor slash Ida & ah, kommer verkligen inte på den sista filmen. Men de verkar bra allihop den här gången. Men det lär jag ju märka. haha.
Blev lite besviken att de inte skickade Den vita massajen, men den kommer väll så småningom den också :)

Lucia firande

är aboslut ingenting jag hunnit med i år. Eller firande och firande. På jobbet kom ett totalt värdelöst med ändå roligt luciatåg och tågade igenom hela fabriken. Kul, men ingen julkänsla för det.
Självklart, efterosm ajg inte missat ett enda lucia firande på teve sen så länge jag kan minnas, så spelade jag in lucia morgon. Dock inte haft tid att se på det. Funderar på att gå upp tidigt i morgon medans mörkret fortfarande är kvar, och se på det.. tända ljusstakarna och äta gröt :)
Gud vad mysigt.. kanske kan lyckas få lite julkänsla då! Jag hoppas i alla fall.

Torsdag

Vaknade tidigt i morse och tänkte ta en tidig morgon promenad. Men det blev inte så. Kom inte ut förrens vid 11.
Jag och Annicka tog oss en sväng runt som vanligt. Åkte hem och kollade på film en stund, sen hann ajg knappt göra mig i ordning och bli klar tills Emma kom och hämtade mig. Åkte ned till stan och kikade lite, var i mitt i city o käkade, gottigt.

Sen var det bara att kila i väg till jobbet vid 16.30 tiden. Ganska lugnt och skönt i kväll även om det var en hel del. Skönt att göra nånting vettigt i alla fall :)

Nu ska jag sova så jag inte sover bort hela dagen i morgon, börjar ju 16.00 i morgon.
Natti, Natti!

Onsdag

Onsdagen började med jobb mellan 02.30 - 10.45. Gick segt men det var helt okej ändå. Dock slutade inte dagen på jobbet lika roligt, men vad ska man göra? Nu har jag äntligen tagit mg i kragen, får se vad som händer härnäst. Hoppas det blir till det bättre i alla fall, annars kan det kvitta.

Var en sväng på Bergvik med Dreas & Annicka, skulle kolla på jeans, men de var slut. Så orkade inte kolla så mycket mer. Blev lite shopping till Dreas, och lite handling av mat.

Resten av dagen spenderades sovande i soffan ungefär, var trött efter 34h av vakenhet. Så sova var mycket välbehövligt. vaknade dock lagomt till Dubbel avsnittet av OC, som var mycket intressant. Somnade direkt efter :)

Tisdag

Var ju i charlottenberg. Väldigt trevlig resa :) Blev lite shopping och strosande där. Köpte en rutig skjortklänning, jättefin. Sne lite små skit, inte ens värt att nämna :P
Var upp till, vad det nu hetter, där mormor bodde som liten. Hon berättade lite historier om det och så, jätte mysigt! 
Var lagomt trött när vi åkte hemåt, en mycket trevlig dag i alla fall.

När jag kom hem blev det en dusch o i mysdressen. Vi var upp till dreas farmor en sväng o spelade kort och lite så, Hans pappa var ju här.

Dåliga Filmer

Självklart beställde jag dåliga filmer. Typiskt mig, jag väljer alltid fel.
Kim Novak badade aldrig i genesarets sjö, Dag och Natt & Mara full of Grace.
De två förstnämnda tyckte jag inte alls var bra.. somnade efter 30 min när jag såg Kim Novak och Dag och Natt hade jag tydligen redan sett.
Maria full of Grace var väll visserligen bra, men absolut inte som jag förväntat mig att den skulle vara.. tyvärr. Är riktigt besviken på mina film val.
Så nu hoppas jag bara på att jag snart ska få Den vita massajen, läst boken och den var mycket bra. Så det märks ju om filmen är det samma eller ej :) Hoppas på att få den i veckan.

Äntligen

Funkar blogg.se som det ska! :)
Höll på att bli galen när jag i tis bloggade och skulle publicera.. då hela mitt inlägg försvinner. KUL :P Nej, då gav johanna upp, sne har det inte funktat alls ändå. jobbigt !

Filmer

Idag får jag förhoppningsvis mina 3 första filmer från lovefilm :)
Hoppas på grått och trist väder i morgon så jag kna ligga hemma i soffan och kika på dem. Vore härligt ..så jag kan beställa nya.
Får se hur det blir efter min provperiod om jag ska ha kvar det eller ej, dte är ganska smart och billigt!

Utflykt

Ja blir en liten utflykt idag, ända upp till Charlottenberg. Haha
det är Mormor och moster som fått för sig att åka upp till köpcentrat och kika. Så de fråga om jag skulle följa med, och varför inte? Har inget vettigare för mig idag ändå. Ska bli kul o se om det är något att ha eller inte. Idapida ska ju med också :)

Älsklingen är söt o åker och besiktar bilen sen så jag kan åka i väg. 
Nu när allt är gjort o inge klantigheter r det bara hoppas den går igenom den här gången, vilket förhoppningsvis inte skall vara några problem.

Nej nu ska jag göra mig i ordning.. mormor kommer strax. Hej svejs !

Måndags sovande

Sov i princip hela dagen i går, var så trött efter jobbet. Vaknade några gånger i soffan, lagade mat och gjorde massa Qournbullar. Mums.. mina egna!
Sen var det massa jag skulle se på tv, men somnade direkt älsklingen väckte mig. Dock vaknade jag som en inställd väckarklocka 22.00, dags för PB - Prison Break.

Vill verkligen se klart alla PB nu, så har laddat ned några avsnitt i natt, hoppas de funkar. Annars får jag fråga Peter, om han ev. kan bränna ut dem till mig. De har ju redan sett alla o hoppas de har dem kvar :)
Det spörs, annars får jag följa dem på tv, men så seegt att vänta en hel vecka mellan avsnitten.

Nobelfesten

Var ju som bekant i går. Själv såg jag bara prisutdelningen, och så där jätte rogivande är ju inte den faktids. Men kul o se alla klänningar osv.

Nästa år kommer jag dock sitta bänkad framför teven och kika..
Broder har efter då 24 år, lyckats uppfylla en stor dröm för honom .. och gissa vad det kan vara då? Jo precis, han får gå på nobelfesten.
Jag är inte alls avis, inte ett dugg.. ta med lillasyster kanske ? ;)

Jobb och klantighet

Jobbet i natt gick fint. 00.00 - 06.30 va en helt okej tid att jobba :) Jag, Ida o Linda skötte vårat, knappt det o så. Skoj som bara den. haha :P
Har lärt mig en massa nya saker i natt. det är kul. Såg även att nästa gång ajg ska jobba så ska jag göra samma sak som i natt. Jippie, kul med variation.
Fick jobba över hela 30 min, oj så jobbigt !

Eftersom Ida i natt kom på den smarta ideén att vi skulle cykla till jobbet, så betydde ju det att vi även var tvugna att cykla hem nu på morgonen. Ojojoj, säger jga bara .. det blåser storm i Karlstad! Shit, det var riktigt kämpigt att ta sig nånstans.. speciellt över bron jag måste över för att komma hem. Men efter många om o men var jag över dne i alla fall.

Sen började klantigheterna..
Jag börjar med att åka med vinden ut i gegga med cykeln, men lyckas få ut den på cykelvägen igen. Sen när jag kom  fram till vägarbetet så kör det ut en traktor rak framför mig på cykelbanan, så jag tänkte då vara lite, hör o häpna, smart. Tänkte att om jag går över allt de höll på med o ut i bilcvägen så akn jag cykla där. Ack så fel jag tog. Jag springer över en massa gegga, snabbt som bara den.. ända tills min sko fastnar. Där står jag mitt i vägen med bara en sko.. försöker hoppa tillbaka men tappar balansen o trampar ned foten utan sko rakt i geggan :D
herregud höll på att dö, massvis med folk som stod och kollade .. men men.. nån måste ju bju på ett gott skratt. det värsta var att jag var tvungen att stoppa ned den geggiga foten i skon för att fortsätta min färd hemåt. haha, ja det var i alla fall roligt :P
Så nu har jag nyss haft operation tvätta skor, Eller tvätta.. rättare sagt spola skor.

Nu blir det i alla fall dusch, sen väcka älsklingen o göra frukost.. virra in mig i täcket o mysa :)
God Morgon!

Beck

Tänkte ju sova, men älsklingen vill se på nya Beck filmen, så jag får väll ställa upp o mysa med han i soffan i stället.
Är ju visserligen inget långt eller jobbigt pass på jobbet i natt, så det ska nog kunna gå ändå..

Hej svejs!

Christer Fuglesang

Måste bara säga att ajg tycker detta med Christer Fuglesang och Discovery är mäkta intressant. Det är första svensken nånsin i rymden, efter 14 års träning.
Det är absolut nånting jag kommer att följa under tidens gång!


Andra Advent

Idag är det Andra Advent, mysigt. Varit hos mormor och fått advents fika med släkten :)

Nu sitter man är hemma och väntar på snön, som antagligen inte kommer komma innan jul. Tråkigt :/ men hoppas kan man alltid göra, och det gör jag massvis!

Blev ingen promenad med älsklingen förrut, hann aldrig.
Sen nu måste jag sova för o orka jobba mellan 00.00 - 06.30 i natt. Skulle gentligen inte jobbat, men fick hoppa in i stället för Linda. Känns som att det inte gör så mkt i natt, ska tydligen bara jobba med Ida hela natten, så då går väll tiden fort :) Hoppas det i alla fall, är inte så där gör sugen på att jobba, men det blir ju pengar i alla fall!

Slapp söndag

ja hittills har söndagen bara varit slö, och kommer antagligen så förbli..
är rejält sleten i kroppen efter gårdagens partaj, men det är ju så det ska vara på en söndag!
En promenad kan det i alla fall tänkas bli sen, älsklingen skulle ändå i väg nånstans så då kan jag passa på att vara lite hurtig.

Nej nu ska jag gå o fortsätta vara slöa ett tag till.
Hej svejs!

Lördagens utgång

Ja var ju som sagt utgång i går kväll. Mycket lyckat.
Var först hos Lovisa, där vi hade jättre trevligt. Kul att se alla igen. Inte sett en del sen i sommras.
Drog sedan till arena, där inne var jag bara i tio min. Inge skoj alls. Gick vidare till Nöjes, där var det betydligt mycket roligare. :) Träffade sara o linda o massa annat folk.
Aja, det var en trevligt och rolig kväll i alla fall.
Nu blir det lugnt fram tills den 28:e!


Jag o Amelia

Utgång

I kväll är det utgång som gäller :) ska bli riktigt kul.
Speciellt eftersom Malin är hemma från norge över helgen. Alla tjejer ska hem till Lovisa och lunkan o förfesta för att sedan gå vidare till Arena.

nu måste jag kila o göra mig klar. Ha en trevlig kväll !

Vi ska till Milano, Vi ska till Milano ..

Det har ajg gått och trallat, för mig själv och älsklingen hela dagen idag. Han är nog lagomt trött på mig nu. Speciellt eftersom det inte ens är helt säkert ännu att det blir nått.
Det är dock ingen semester vi ska dit på.. eller i alla fall inte älsklingen. Han ska ju dit nån månad för att jobba i sånna fall. Kan ni förstå.. Milano och jobba. Det är väldans långt bort i från mig, det gillar jag inte.
Fats jag kommer visserligen inte gnälla den veckan jag får åka dit och hälsa på han.
Nån mer än jag som tänker SHOPPING?

det förvånar mgi inte om han åker i februari som bestämt, (OM de nu får detta uppdraget, vilket som sagt inte är helt säkert ännu!!) och kommer hem i april. Får se hur ekonomin ska gå ihop där, eftersom jag ska utomlands i mars också. Men för kärleken kan jag betala hur mycket som helst.;)
Vet en som vill med och hälsa på och shoppa om det blir så, det är Svärmor :P

Men men vi får se hur det blir.. jag hoppas på sätt och vis, men vill ju absolut ha min älskling på närmare håll än i Milano.
Vid jul nångång borde vi få reda på hur det blir, älsklingen tror ev. att det är ganska säkert.
Återkommer med svaret!

Nu är den min..

Ja nu är Den lilla svarta min.
Sprungit på stan idag med älsklingen och letat som bara den. Fanns massa fina överallt men inget som riktigt passade mig. Tills jag slutligen gick in på Vila, där hängde den rak framför ögonen på mig :) Jättesöt. Den är absolut inte to much, men inte heller för lite gala. Så den kommer bli perfekt på kroggalan, dock julafton får den hänga i garderoben tror jag.
Jag är väldans nöjd i alla fall över mitt köp!

Ingen Julshow för min del..

Nej tyvärr kommer jag inte kunna gå på Julshowen som Patrik Isaksson bjöd in oss på. Jobbar då. Okej kan visserligen ta ledigt. Men känns som att de pengarna sitter bättre nästa månad än vad en Julshow gör. Usch och fy vad tråkig jag känner mig nu. men tyvärr måste man ju prioritera lite i livet, och detta är en sådan sak. Inte kul alls. Men man ska inte gråta över spilld mjölk.. eller hur ? :)

Den lilla svarta

Ja, mitt letande efter Den lilla svarta har satt igång på allvar. Blev riktigt sugen att införskaffa en nu. Typiskt mig när jag betsämmt mig för något vill jag ha det på en gång! Funkar ju inte riktigt så. Speciellt inte nu, för jag måste hitta en jag verklgen verkligen tycker om. Har faktids hittat några stycken, ska på stan i morogn och kika :) Vill verkligen försöka hitta en så fort som möjligt. Den 28:e måste jag ju ha en så :P
Och tänkte jag ev. kanske kan ha den på julafton också. Det märks, har ju iofs. redan skaffat kläder tills dess :)

Aja uppdaterar i morogn om ajg fick tag i nån eller inte.
Nu ska jag se på Prison Break och vänta på att min älskling kommer hem. Fick gå tidigare från jobbet och självklart bara för det så är älsklingen ute :P Typiskt !

"Kändis träff" på jobbet :D

Ja idag var det inte bara Patrik Isaksson & Idol Sebastian m. co som var på jobbet. Utan även Anna Book. Herrgud vilken härlig människa hon verkar vara. Hon skrattade konstant och var hur trevlig som helst :) Henne skulle jag inte tacka nej till att umågs en hel dag med.

en sak som är otroligt roligt att se är hur korta alla kändisar är i verkligheten. på teve ser de inte så korta ut som de egentligen är. Visst Anna vet väll alla är kort, men Patrik är inte så farligt lång han heller. Han är lätt kortare än mig, eller nånstans där omkring. Visseligen är väll inte jag så där kort, 172 cm är väll inte direkt kort men ändå. 172 cm  på en kille är ju inte så långt.

Aja skit samma, men det var trevligt att få växla några ord med Anna Book. Så får du chansen nångång så vill jag baa säga Ta den! :)

Kroggala 28 December

Den 28 december är det i Karlstad  den Årliga Kroggalan. Där årets kock, året lunch restaurang, året bartender, årets dj osv. utses :)
Så nu har Nöjesfabriken kommit på att vi (all personal) ska ha en egen liten kroggala samma dag. För att utse en massa olika kategorier och sedan gå vidare till Arena där den "riktiga" kroggala hålls.

Nu går man i tankarna om man ska följa med eller inte, för vad jag vet nu är jag ledig den kvällen i alla fall. Vore ju väldans roligt att följa med. 3-rätters middag, fri bar o så. Det är ju inte att klaga på.
Sen är det lite extra kul eftersom det är Gala, så måste alla killar ha Kostym,frack eller smoking.. och alla tjejer måste ha Festblåsan,lilla svarta, eller lång klänning :)

Mitt problem börjar redan där.. johanna måste ut o köpa "den lilla svarta", som ajg visseligen vill ha.. men när ska jag använda den sen? Nya skor är ev. också nånting som måste införskaffas till detta.
Men som sagt.. det hela beror lite på vilka andra som ska med eller inte. Så vi får se hur det hela bli i slutändan.
Kul av Nöjesfabriken att ordna nått sånt här.. det är väll i stället för julavslutningen!

Fredag

Vaknade alldelses för sent nu på dagen, dock behövligt, men jag gillar det inte.
Så hinner inte så mycket mer idag än att käka mat nu o sne duscha o i väg till jobbet.
usch gillar verkligen inte sånna här dagar när man inte får nånting gjort, inte kul alls. Men ganska skönt i bland iofs. haha.

Fixade det där med Lovefilm i går, så vi får se vad det blir av det. Bra hoppas jag :)

Lovefilm

Ska testa o se om det är nått att ha, jag hoppas det. Det verkar vara en smart grej :)

Special inbjudan av Patrik Isaksson & Idol Sebastian :D

Idag på jobbet kom Patrik Isaksson och Idol Sebastian in för att ta en bowling match :)
Jag blev helt paff, såg att det var dem men reagerade aldrig riktigt förrens efteråt.
Smart som jag är frågar jag när de skulle gå, vad det var som lockade dem till Karlstad, haha smart av mig där. hade verkligen inte en tanke på att de var med i Julshowen BMB. Lagomt bort gjord! :P

Men i alla fall, då frågade faktids Patrik om vi var intresserade av att se deras julshow, och absolut. Så han skulle skriva upp oss på gästlistan.
Litte coolt, haha. Vi var i alla fall glad och extas ett tag.. hihi.

Tyvärr vet jag inte om jag kan gå, måste jobba då och berhöver varenda liten krona inför resan. Men som sgat vi får se., det är ju inte förrens nästa helg ändå så.
Hoppas för Annas skull att det går bra i morogn. haha!

Det var en trevlig kväll på jobbet i alla fall :)

Vill du också ha gratis Prylar?

Regestrera dig via min länk http://gratisgen.se/?ref=46932 , så hjälper du både mig och dig själv att få gartis prylar. :)
Det är väll inte helt fel... eller?

En liten undran.. ?

Vad är det egentligen som fått oss att tänka på att åka nån annan stanns än Gran Canaria? Jag sitter här hemma och funderar på det, och kan inte komma på nån anledning till varför.
Eller jo, det har nog lite att göra med det priset vi betalar för våran resa, jämfört vad Annicka sa att de skulle få betala för deras resor + att deras då är all inclusive och way mycket finare hotell m.m.

När ska man lära sig att kolla igenom en massa innan man bokar första bästa? Jag är inte bra på att lära mig sånt. Men nu känns det ganska angeläget när det är så lite som skiljer faktids!

Letande ..

Har nu suttit ett tag och kikat på resor till andra ställen än Gran Canaria. Är dock lite svårt när vi verkligen vill åka i mars, inte så många ställen det är varmt på då.Och det är ju ett måste att det är varmt, därför man åker ju :P
Men vi får kika vidare, måste ju veta hur det blir med Josefin och Alexandra innan vi bestämmer oss för nått. Men vem vet, vi kanske bokar om även om de kan följa med. Fast det skulle jag inte tro, då är Gran Canaria ett mycket bra allternativ!

Jaja som sagt det spörs, återkommer med vad vi bestämmer oss för. om säkerligen 1 månad :P

Ombokning

Vi kanske tyvärr måste omboka resan till Gran Canaria i mars. Så himlans tråkigt. Tyvärr kanske 2 av tjejerna som ska med, inte kan det nu. Hoppas verkligen allt löser sig så att alla kan följa med.
Elaka som vi andra är åker vi iväg ändå.

Dock blir det nog ev. ombokning, har hittat så mycket bättre alternativ för nån hundring mer, och det är det absolut värt. Hur som haver så måste vi ändå göra en ombokning om inte dessa två tjejer kan följa med, eftersom vi inte får behålla just den stora lägenheten i sånna fall. Så vi får väll se vart vi i slutänden hamnar. För mig är huvudsaken att vi kommer iväg, och det vet jag att vi gör!

Jag är kär ..

I "idol" Markus Fagervalls låt - Everything Change. Den är himlans bra alltså. Musik videon lika så. Såg den ungefär 5 ggr hos Annicka. (nån som verkligen gått o blivit kär :P)

Funderar förövrigt på att den 10 februari gå till BMB och kolla när han har sin "konsert" här i Karlstad. Bara at hoppas på att det inte är 23-års gräns då, förvånar mig inte.
Vore kul att se han faktids, ruskigt bra är vad han är!

Slapp dag

Gick i morse till Annicka för en promenad. Men vi blev så slöa att vi aldrig kom iväg :P Slutade med att vi låg i varsin soffa o kollade på "En dag i livet" (tror jag), riktigt bra film med Jennifer Lopez m.fl, och slöade hela dagen Inte gjort mycket annat heller, gick till sara vid 18 tiden för att ta en promenad, blev bara en snabbis, ingen av oss orkade.
Blir så trött på det här vädret som gör mig totalt orkeslös :/

Somnade förrut när jag skulle se slutet av Top model. Typiskt mig. Så nu är jag inte trött alls. Men ska strax kila till kojs och försöka sova :) Natti, natti.

Väntar, väntar, väntar..

Nu bara väntar jag på att regnet ska sluta, vill verkligen ut o gå. Men regnet är tråkigt. Blir väll iofs. promenad i regnet, men kallt och trist. Ge oss snö i stället för regn nu. Det blir ju så mycket ljusare och mysigare ute då. Dock även kallt men det får det gärna vara så länge det inte är grått och trist.

Nu ska jag göra i ordning frukost så jag kan ringa Annicka sen o kolla om hon är vaken och ska med ut i regnet. :)

Slut sovit

ja, vaknade för 15 min sen, och kan inte somna om. Tänkte att det är väll lika bra att gå upp då. Är så glad att dygnet är rättvänt igen, efter flera månaders "orätthet" :P Gillar inte att sova bort hela dagen, enbart om jag jobbat då förstås.

Tänkte passa på att vara nostalgisk idag också, o se julkalendern. Bara sett första avsnittet och det verkade lite sisådär, men det är det ju varje år. Bättre när jga var liten.

Väntar även på att klockan ska bli runt 9.30 så jag får gå ut o gå, svärmor ska med, därför ingen riktigt tidig promenad idag, antar att hon vill sova ut. Håller tummarna för att det inte hinner börja regna tills dess, ser att dt gjort det hela natten.

Frukost vill jag ha ockå, men så känslig som jag är så får jag inte i mig nått så här tidigt på morgonen. Nej usch, det där med frukost är jobbigt, men viktigt!

Gran Canaria

Sitter och drömmer mig tillbaka till Gran Canaria. Det är ju faktids inte så där fruktansvärt långt kvar tills det är 14 mars 2007, och vi sitter på flyget tillbaka till Playa Del Inglés. Ska bli otroligt underbart och roligt. Längtar extremt mycket. jaja, jag har ju några månader till att drömma innan vi åker iväg. :)
Lite bilder från årets resa 8/3 - 15/3 -06,  är ju inte helt fel att kika på i allafall!

44359-38
  
Beachen         &            Staden by Night

 
Bad brudar      &       "Fuck me, I m famouse" Bar runda

Ugly Betty

Har blivit helt fast i Uggly betty, de är ju verkligen bra.
Nu när bullarna är klara strax ska jag bänka mig framför tv:n.
Filten
är icke att för glömma heller, viktigt viktigt!

Bak kväll

Nu är det bak för fulla muggar. Knäcken är klar, och första bullarna står i ugnen. :)
Skulle egntligen gjort lussebullar och pepparkakor, men känner att jag har fått nog av det på jobbet, så det får vara.
Mysigt med lite bak i alla fall, även om det inte är "riktigt" julbak.

Nu ska jag se trälen o ta ur de förhoppningsvis klara bullarna.
Ska bli underbart gott med ny bakta bullar & mjölk sen :)

Regning tisdag ..

tråkigt det är med regn. Man blir inte på humör för nånting :/
hade dock turen i morse att det bara små duggade när jag var ute och gick, för direkt när jag kom in började det ösregna och det har det väll gjort i princip hela dagen sen.

Älsklingen och jag tog oss en sväng på stan, kikade på lite julklappar och shoppade lite åt han :) Käkade mat i Mitt i City och hade det mys :) Blev en sväng ut till bergvik också, men åkte därifrån ungefär lika fort, var inge kul där ute alls ..

Morgon Promenad

I går kväll somnade jag i soffan vid 20.30. Rolig måndag kväll. Var så sjukt trött. vaknade vid 23.30 när älsklingen väckte mig o sa till mgi o lägga mig i sängen i stället. Somnade om direkt där.

Vaknade nu vid 8.00 när klockan ringde, vill inte sova för länge heller (som jag redan gjort) för då somnar jag väll aldrig i kväll.

Nu blir det en 1h promenad, så mysigt att vara ute o gå på morgonen + att man blir så pigg och får ork inför dagen :)


Otur

Bilen gick inte igenom, hade jag trott något annat liksom? :/ måste fixa en sista grej eftersom han som gjorde det bytte fel. Tack för det! Åh, så skratt retande. jaja, hoppas han hinner idag, annars får älsklingen gör det så det blir rätt!

Promenad i 1½ h i morse var riktigt skönt, tråkigt att det regnade men det gjorde ju inte så mycket ändå. dessvärre hann jag gå 10 min sen la batteriet i Mp3:n av, då blev jag lagomt glad.

Nej med min tur idag känns det som att ajg vill göra minsta möjliga, städa klart det absolut sista. Putsa fönstrena skulle jag kunna göra idag också, bara dte har slutat regna.

perfekt dag att inviga den nya mjukisdressen :)

Bilen fixad

Älsklingen har fixat bilen nu, äntligen är den klar.
Ska i väg och ombesikta den till morgonen.. så nu är det bara att hoppas på att den går egenom den här gången! :)

Söndags mys

Har satt upp ljusstakar och stjärnor nu :)
Nu är det bara putsning av fönster kvar, och sätta upp julgardinerna, sne är det allt lite små jul hos oss också.

Fikan hos moster var lika trevlig som vanligt.

Lång promenad med sara nyss var inte helt fel det heller.

Nu ska jag kila ned till handlarn och köpa mjölk.. för det får bli varm O'boy och lussekatter till kvällsmat idag. mumma!

Första Advent

Det är det idag. Vilket innebär advents fika, hos min moster m. familj :) Hela släkten ska dit som vanligt, "lite av en tradition, skulle man kunna säga" :P Nej, men det är faktids en tradition i våran släkt, mysigt som bara den.
Älsklingen, ska vara gullig och skippa advents fikat, för att fixa bilen. Tack sötis.

Har försökt städa lite här hemma också, men det är så fruktansvärt tråkigt, så får fortsätta med det när jag kommer hem. Måste även få upp lite ljusstakar och sådant senare, inte satt upp nånting ännu.

Nu måste jag kila, mamma är här.  Trevlig Första Advent!

Sov dags ..

Ja, nu är det verkligen dags för sängen.
Jobbat mellan 16.30 - 02.30, var dock inte så farligt mycket folk idag. Men är riiktigt sliten i kroppen ändå. Ska bli riktigt skönt att sova nu.

I morogn blir det ju städning och antagligen verkligen laga bilen. Vet att jag tjatat om det länge, men måste verkligen bli gjort nu.
Hoppas även på att hinna med julbaket, annars får det bli en annna dag, känns inte lika viktigt faktids, fast roligast är det ju.

natti,natti

Gift of the Day

Tråkigt som jag är så gick jag på H&M's gift of the day sak.
Men det var afktids ett väldans mysigt set, och för ynka 149:- så spelar det ju inte så stor roll faktids :)
Det duger utmärkt att ha på mina proemander i mina nya nike promenad/arbets skor som jag också införskaffade idag. Gör sköna och riktigt snygga :D
Fick även ett par nya skor av mammas kille idag, vit/blå puma skor, visserligen har jag ett par exakt likadana fast vit/gröna.. men man kan aldrig få för mkt skor, det är ett som är säkert.



Det värsta är att jag egentligen skulle ut för att köpa julklappar, men så gick det med sen saken!

Julbak

Det blir julbak i morgon antagligen, jag och äsklingen kan ju sånt där, hihi. ;)
Mysigt med pepparkakor, lussebullar och vanliga bullar.
Julmusik är så självklart givet att ha. Åh, vad mysigt!

Lördag

Skulle egntligen varit med Dreas och kollat på fotbollen i morse, men var så otroligt trött, och så söt som han var så väckte han mgi inte. Hade inte direkt lust att gå upp kl 08.00 när jag var hemma 03.30 i natt. Var skönt att sova ut, och behövligt.. börjar ju jobba 16.30 i kväll, o lär väll inte komma hem före 04.00 i natt heller. Men skönt att jobba o tjäna penninger :P

Nu ska vi ta en sväng till Bergvik, jag vill kolla om sista julklappen till Annicka o Peter kommit in + grejer till mig själv :) Tänkte även ev. kika om erbjudandet från H&M's gift of the day är nått att ha. En mjukisdress är ju faktids aldrig fel, beror på om den finns i svart, och är skön ens.

Nej nu får jag kila om vi ska hinna allt. hej svejs

Fredag kväll & Jobb

I går kväll var det jobb som gällde.. Började 16.00 och skulle slutat 00.30, men eftersom allt blev försenat och vi aldrig blev klara så slutade jag kl 03.00. Härligt med 2,5 h övertid.
I går var det en sån dag när jag helst av allt bara skulle vilja åka hem och lägga mig i soffan, ont i hela kroppen och trött. Men det gick ändå :)
Var underbart att få krypa ned brevid älsklingen som låg o sov så sött!

1 December

Idag är det 1 December :) Vilket betyder att julafton närmar sig med stormsteg. Äntligen. Tycker julen är så mysig, ja hela December månad är mysig. SKulle varit mysigare om vi hade snö, men verkar som att vi aldirg får det :/

Nu har jag nyss varit nostalgisk och kollat på julkalendern :P lika dålig som alltid, men ändå ska man se det. Blir väll aldrig vuxen tydligen.
Nu blir det i alla fall en promenad med älsklingen, sen hem o käka frukost och avdents städa. Jippie vad kul. Men ska bli skönt o mysigt när allt är på plats i alla fall.

Nej nu får jag kila, älsklingen väntar..

RSS 2.0