Ordning och reda

Varit med mamma och mormor till ÖB för att införskaffa de sista bitarna trall, efter över ett år, samt lite annan små skit. Så nu är det färdigt där ute, nya utemöblerna är på plats och all skit borta. Tack snälla mamma för hjälpen. Nu ska bara balkongen målas, om vi får lov, annars har jag kommit på annat sätt att "byta" färg där ute. Några blommor i plast ska hängas upp, sne är balkongen bebolig igen. Önskar egentligen att vi hae dubbelt så stor balkong så det verkligen gick att göra nånting kul, men det här får duga :)



Last time

Idga var det sista gången innan bebis tittar ut som jag tränade. Som tidigare sagt orkar inte kroppen så mycket längre, samt att det känns onödigt att betala en hel månad för bara nån gång. Får försöka hålla igång på annat sätt :) Svettigt värre var det, men jäkligt skönt!
Längtar redan tills i höst när jag får komma igång igen :P

V.37

Idag gick vi in i vecka 37, alltså 36+1. Det går med stormsteg framåt och jag vill att det ska gå ännu fortare. Fast har iofs. en del kvar att göra så det är väl lika bra att det inte går för fort. Hursom är det ett livligt liv i magen. En häl sticker ut konstant och det är riktiga träffar den får in. AJ, AJ men det är värt varenda liten spark, känslan är helt sjuk underbar ♥

Härlig dag på sjön

En tidig synundersökning, ett snabbt ärende på banken och sen mötte jag upp nästan hela släkten för ett ta en tur på sjön. En sväng med båtbussarna som finns i stan. Tog en glass innan då vi inte kom med första båten, sen var't det mys ute på sjön i över en timme innan vi kom fram tills Mariebergsskogen. Kan inte påstå att promenaden därifrån till stan var skön, men den tog slut den också. Cykla hem igen och ligger halvt död i soffan. Tänkte egentligen ta mig iväg till träningen nu, men kroppen skriker NEEEJ, så ska faktiskt för en gångs skull lyssna på den. Oom än det känns surt då det är sista dagen för träning i morgon innan det "fryser in" igen. Men jag måste verkligen lära mig lyssna på kroppen nu med inte ens en månad kvar..

Mamma och lilla Elton kommer snart hit, vi ska greja på balkongen och lite annat kan jag tänka mig. Inatt ska vi passa kissen, mys! Imorgon hoppas jag på en dag med dåligt väder så jag endra kan göra ingenting eller få en hel del gjort, vi får se vilket va de det blir :P










4 veckor eller 28 dagar

Nedräkningen är på allvar! Om fyra veckor eller tjugoåtta dagar är BF-dagen här. Ingen längtar mer än vi <3

Plats 443 i kön..

Försäkringskassan är helt omöjliga, men ändå går det fort och jag får alltid super bra hjälp. Tack för det!

Utslagen

Både i går efter jobbet och idag har jag kännt mig mer eller mindre helt slut i kroppen. Sov flera timmar i går och lång sovmorgon idag följt av nån timme på eftermiddagen. Finns inte mycket ork i min kropp just nu och det är verkligen tråkigt, men försöker få mig all sömn som bara går, kan inte vara dåligt inför den lill*s ankomst.

Har fått lite uträttat idag iallafall, när A kom från jobbet blev det en snabbis på stan, bokade synundesökning och införskaffade äntligen en liten radio till köket. Som jag har saknat de! Ett nytt tvättställ fick följa med också då nån hade sönder det gamla i helgen :P

Har alltså trotsat det fina vädret och inte lega ute i solen, kände att ajg behöver få nåning gjort också. Men imorgon väntar ng en dag i bikinins tecken, beror på hur mycket ork kroppen har.



Tänkte den här kvällsmaten skulle ge mig lite energi, men verkar inte funka..


1 månad

Idag, eller ja igår, den 26:e Juni är det bara en månad kvar till lill*n's utsatta datum. Nu är det verkligen nedräkning ♥


Grattis älskade vän

Idag fyller en av mina bäsa vänner Johanna 23år. Varit där nu på kvällen med resten av tjejerna för lite kalas. Tröttheten tog överhanden och de fick forsätta sitt firande utan mig. Hoppas de får en toppen kväll, speciellt Johanna då. Älskar dig min vän ♥


Midsommardagen

Åter igen haft en skön dag i solen. Dock kom molnen ganska snabbt så det blev trots dagens värme ganska kyligt. Blev sittnas på altanen i flera timmar tjötandes om allt mellan himmel och jord, såklart mest bebis ♥ Försökte få min käre svärmor / den blivande farmorn att komma på olika namn, men det hela spårade ur och vi kom bara på en massa fult. Brukar vara så när vi ska vara seriösa :P

Hämtade upp Elton som A lovade mamma att passa ikväll, och jag tror de blir lika glada båda två när de får umgås, speciellt själva :) Mina älsklingar!


Midsommar

Midsommarafton igår. Började dagen med lång sovmorgon följt av solande hela dagen typ med Svärmor och lilla Elton. Gick ned till moster för att fortsätta dagen med jordgubbar, släkt och grilllning. Skönt att kunna sitta ute hela kvällen tills myggen anföll oss. Så gött att inte ha några planer alls till att det blev en super skön midsommar :)




Sparkar

Känns mer eller mindre som att pyret i magen försöker sparka sig ut. Men älskade lilla du får stanna några veckor till.. Hursom vill jag bara meddela att det känns! ♥


Tänk att kunna fånga en sådan här bild, så fin! :)


Kusin besök

Haft en skön dag, som alla andra :) Legat ute i solen och fått mig mer färg på kroppen än igår. Försökt inse att det bara är några veckor kvar tills vi är tre i familjen, men det går inte riktigt förstå än..
Varit med mamma och kollat på bilar, vi båda ska ju införskaffa en varsin, men det skiljer en del på vad vi letar efter.

Haft besök nu på kvälle av både Elton, som förvisso ska sova hos oss, samt min kusin Linda. Bjöd på kycklingsallad och jordgubbar, vad annars? :D Fick bli lite TP spelande samt BUZZ. Mysigt! ♥
Men nu ska jag ta med mig man och hund in och sova strax.. solen väntar på mig imorgon också.

Räkfrossa

Varit ned till hamnen nu på kvällen med gamla gymnasievänner för räkfrossa. Åh så gott det var! Super trevligt och kul att ses igen efter att inte setts på flera månader. Blev fler än jag trodde och det var ju vara positivt då jag inte sett 3 av killarna sen förra sommaren. Tack för en trevlig kväll :)


Bild


V.36 och Barnmorskan

Idag gick vi in i v.36, alltså 35 fullgångna veckor igår :) Herregud, verkligen inte långt kvar nu!

Var till barnmorskan, och det kan ha varit sista gången vi träffar just henne då hon går på semester och nästa gång får vi en annan. Lite små tråkigt då jag verkligen tycker våran BM är toppen bra! Har dock en tid insatt samma dag som BF, men hoppas ju självklart lill*n redan är ute hos oss då, men troligen inte.
Fick iallafall mäta och lyssna som alltid, gå igenom mass ainför förlossning, amning osv. Hon kände hur lill*n låg och då med huvudet nedåt som vi trodde sist. Jag fick även känna huvudet genom att klämma på magen, konstig känsla :) Stackars A fick bara snällt se på. Massa goda råd och en sammanställning och en hel del därtill fick vi med oss därifrån.

Vi längtar efter dig! ♥

Kallt blev varmt

Kyligt i morse men det vände och blev varmt, underbart. Legat ute och solat nån timme idag. Försökte mig på att sola baksidan, vilket inte är det lättaste. Att sitta i solstolen är det mest bekväma just nu och då har framsidan en tendens att hamna i solen :P 

Ett pump pass avverkades. Fy satan så varmt det kvar. Men bara stå ut för det är ju alltid lika skönt efteråt. Huvudvärk som heter duga bara, men vad trodde jag när jag inte druckit specielt mycket på dagen?

Babybox

Idag var jag till Barnenshus och hämtade ut babyboxen + blöjhinken man får gratis från Pampers.se. Det tackar vi vänligast för. Allt som är en hjälp är tacksamt och gratis prokuter säger väl knappast någon nej till.. eller? Här är det hursom välkommet. Dock inte öppnat den än, pga platsbrist, men antar den innehåller ungefär nånting sånt här..




Shopping

Följde med Sara och Josse till Töcksfors idag för lite shopping. OM det blev lite shopping, men hör och häpna inte en enda pryl till mig själv mer än godis. Däremot fick A en massa, massa kläder som han blev glad för och lilla pyret i magen fick en del också. Var verkligen på shoppa-åt-andra humör idag. Kul! :)
En mysig lunch ute i solen tog vi oss och gud så skönt det var trots blåsten. Tack för en härlig dag!

Blev inge sollapande idag heller med andra ord, men skönt. Väl hemma blev det soffan en stund med A, lika trötta båda två. En sväng till mormor och en tur till Bergvik med mamma. Fick bli lite mer shopping, men inte till mig nu heller utan till pyret..

Känner mig riktigt trött i hela kroppen nu och orkade mig inte ens iväg till träningen förut. Men rätt skönt att hoppa den också och bara vara slapp, sånt får man ibland :P


A's hög med kläder


Pyrets kläder


Måndag

Igår strålade solen, men jag kände inte alls för att slänga på mig bikinin och sola. Man blir lätt trött på det + att jag kände mig redan lagomt brun :) Inte fin att vara för brun heller, så nu vet ni det. Hursom blev det ändå väääldigt molnigt på em, så gjorde väl inge.

I stälet blev det en heldag med mamma och mormor. IKEA för att införskaffa nya stekpannor som FUNKAR på våran häll, i sönddags fick vi laga mat i omgångar. Till sjukhuset och fixade en patientbricka samt kollade barnstol till bilen men ingen brådska att hämta ut den. Lite handling och sen bjöd mormor på god mat och jordgubbar, mums! Självklart massa bus med lilla Elton, det är ju givet.

Kvällen blev det ett svettigt och jobbigt Pumppass. Känns bra att mitt kort fryser igen om 2 veckor, ska inte träna längre. Men är man envis så är man. Några gånger till dör inte kroppen av.

Foton

Eftersom både min kära Mamma och Svärmor har bett oss om kort på oss fick vi äntligen tummen ur i helgen och fixade det. Det hela resulterade i att jag glömde bort oss själva, så får fixa ett till nån dag :) Inte hela världen då de ändå måste byta kort inom snar framtid då vi blir tre som ska vara med ist ♥


Tjockis magen

Den här helgen har jag faktiskt tyckt magen varit riktigt jobbig. Den börjar lbi stor, ivägen och det är riktigt jobbigt att både sitta och ligga som jag tidigare nämnt. Jobbigast är nog att jag känner mig konstant proppmätt, hur gött är de då? Oja, jag njuter va den så mycket jag bara kan för snart är den borta, men jobbigt är det hursom..


Ensamhet

Alltså jag kan inte låta bli att gnälla lite på alla gravida där ute som gnäller på att de inte gör lika mycket saker som innan, att vänner försvinner osv. Okej, jag känner också av det, men det är även mitt val. Jag orkar inte lika mycket som tidigare och tycker det är rätt gött, trots ledighet varje dag, att bara få ta dagen som den kommer, slappa och vila upp mig så mycket jag bara kan. Förstår att mina nära och kära jobbar och har annat för sig, precis som jag. Jag kan eller har inte alltid lust att ses så fort tillfälle finns heller, men det som blir är då extra njutbart.

Vad jag menar är att man kanske själv som gravid ska höra av sig till folk, inte sitta på arslet och vänta på att alla ska ringa dig, för så blir det inte. Man blir lite "bortglömd" eftersom man ex. inte följer med ut på helgerna eller en kvällsöl. Men åandra sidan en Cola funkar alltid, även på uteserveringar! Du är inte samma person som innan.

Jag har ändrat mig en hel del och priotiterar saker helt olikt vad jag gjorde innan jag blev gravid, det märker jag verkligen av. Kanske också därför jag inte riktigt känner av "ensamheten" så som en del andra verkar göra. Sen är jag ju åandra sidan jäkligt bra på att roa mig själv.. eller inte. Men kommer alltid på nånting att göra och har turen att nån i min närhet alltid är tillgänglig :)

Jaja, nu har jag gnällt lite själv och vet egentligen inte varför, men tycker bara att om man nu känner sig så ensam, så gör nånting åt det!

Söndag och slut på veckan

Jobbat idag igen, ville bara gå hem precis som resten av gänget men det går alltid helt ok ändå. En stunds vila innan det var dags att fylla upp kyl och frys igen, nu finns de mat.

En sväng till kusin-vitamin för att spana in deras lägenhet, inte sett den helt färdigställd. Så fint hade de det :) Fick mig lite jordgöbber och både stryk och dängde Linda i TP. Ärligt tror jag vi båda är rätt dumma i huvudet egentligen.. vad är ett land, en kontinent, pungskydd osv? Aja hursom gav det många skratt som alltid ♥

Nu är det fotboll på tv som vanligt, så jag tackar för mig och tar en tidig kväll tror jag.. Behöver ladda upp för en ny vecka med maaaaaassa ledighet ;P

Lördagsmys hos Mamma

Skön dag på jobbet som gick fort. Åkte hem och fick sällskap av liten Elton, slängde oss i soffan för att se kungabröllopet, dock somnade vi båda ist. Skjutsade iväg A på kalas innan vi åkte hem till mamma för att ha en mysig lörfags kväll tillsammans. Den bjöd på mer kungligheter och mat :)
Fick kärt besök av min gamla klasskompis E, kul då vi ses på tok för sällan. Skiljer några mil mellan oss..
E's Mamma och Pappa kom förbi en snabbis också, alltid lika kul att träffa familjen N, det är liksom precis som det alltid varit, inga konstigheter.

Ligger nedbäddad i sängen och ska sova nu. Magen känns roppfull av mat, men hoppas på en natt med skön sömn, vi får väll se.. just nu är det ett himlans liv i magen.

Oroligt

Herregud så oroligt jag sovit i natt. Låg och tänkte på förlossningen osv igår innan jag somnade. Det kombinerat med att jag skulle jobba hela dagen och INTE ville försova mig resulterade i att jag vaknade 02.22, 03.33, 04.44 och sen en gång i timmen fram tills 07.00 typ. Lite läskiga tider att vakna på, men det har säkert nån typ av betydelse..

Första och sista heldagen

Har jobbat hela dag idag, gick bättre än väntat och ryggen känns helt ok. Har så bra kollegor så det är ju alltid kul på jobbet typ, skrattar 90% av tiden man är där.
Snälla mormor gjorde mat åt mig på lunchen och lilla Elton var där så det blev massa mys ♥

När jag slutade plockade jga upp mannen och pizza för en kväll med fotboll och kungligheter hos svärmor och P, fotbollen var mäkta intressant och jag valde att ta några micro ist.


Pepparkaka

Så ser jag ut sägs det, mja iaf. på framsidan. Baksidan är dock lite värre att sola, blir lite små jobbigt. Haft en toppen dag i solstolen hos Svärmor och P. Inte rört mig många meter mer än när mat serverades. Spenderat kvällen på sandgrundsbryggan med mina bästa vänner i kvälls solen ♥ Åh vad jag älskar solen!


Magen är med


Solen har strålat heeeela dagen


Gött när en kan vare sig själv..


Jonna och Sara ♥


Emma och Johanna ♥


Underbara kvällssol


Emma fick agera papparazzi


V.35

Idag går vi in  v.35, 34+1. Det står inte på nu.. om lite mindre än 6 veckor är den lill* beräknad. Vi längtar såååååå ♥

Lunch i solen

Haft en skön dag idag. Cyklade ned till ams för att fixa en handlingsplan, sagt och gjort tio minuter senare var jag klar. Fördrev lite tid hos Emma iväntan på Malin och en annan Emma. Lunch ute i solen var inte fy skam. Mötte upp andra Emma igen för en glass. Sköna timmar i solen i stan.

Vidare hem till Svärmors baksida för att sola en stund innan träningen, men shit så varmt det blev. Somnade och vaknade 5 min innan träninge började så den skippade vi. Dock jäkligt skönt då jag vaknade med huvudvärk som vägrar släppa :/ En dushc och sen somnade jag som i soffan.. trött jag? Nej, nej..

Har en konstig känsla i kroppen och haft hela eftermiddagen. Gråten är på väg hela tiden och jag har varit riktigt A sjuk, men inte kunnat umgås med han pga fotbolls match borta. Men NU, nu ska det gosas!


Min prins ♥

Mys

Nu ska jag ta min tjocka nyduschade mage (kropp), min man i ena handen och vattenflaskan i andra och krypa ned i en renbäddad säng. Underbart ska de bli!


Trötter

Har enbart mig själv att skylla att jag hamnat i en trötthets period igen. Ju mindre man gör om dagarna och fuskar regält med järntabletterna så lär jag inte bli piggare. Så nu ska jag fan gå coh ta mig en på engång så det är avklarat.. måste skärpa mig! Behöver ju all kraft jag bara kan när den lill* ska ut och varför inte börja samla redan nu?

Förövrigt är det en stor och tung mage. Svårt att hitta ställningar, både sittande och liggande, som känns bekväma. Magen tycker åt all håll, men det är ju nånting gott som kommer utav det ♥

Sooool

Skönt när solen strålar, men ack så kallt det blåst i dagarna två. Har inte gjort allt för mycket, gjort tappra försök till solning men det var't för kallt så vi gav upp. Fixat med massa papper så nu ska allt snart vara klart och jag kan skicka in till div. ställen som ska ha. Skönt att bli av med allt de.
Hunnit med att besöka gymmet igen, och oj vad min kropp tar stryk av det egentligen. Men jag SKA träna Juni ut sen får det nog vara bra tills lill*n kommer ut. Har ju en till att tänka på :)

Grattis!

Till R på mitt jobb som fick en son i veckan. All lycka till er! :)

En av fem

Har fyra helger + en heldag kvar att jobba innan jag går på mamma ledighet på riktigt. Känns skönt att helgen är över och det är ledigt igen. Jag trovs är jag är ledig, om än det kan blir lite långdraget ibland. Tur jag är rätt bra på att sysselsätta mig :P

Älskade Pappi

I veckan som gick fyllde min älskade pappa 47år. Glömde inte bort hans dag såklart utan han fick självklart ett telesamtal med fin skön sång :)
Tror han, trots sin unga ålder, börjar känna sig lite äldre nu när han snart blir världens bästa morfar.

Jag älskar dig Pappi ♥

Finally

Vilken dag det varit på jobbet. En man kort och mycket folk hela dagen. Iofs. kul då tiden rullat på väldigt fort. Dock tog min rygg lite mer stryk av dagen än jag trodde, ska bli spännande att se hur det kommer gå på fredag när jag gör en heldag. Jaja, det är väl bara att bita ihop.

Ligger raklång i soffan nu och lär så göra resten av kvällen för att orka med morgondagens jobb. Nyss fått maten serverad av bästa A och nu är det England - Usa match. Offrar mig än en dag då A så snällt stannat hemma hos mig och Elton ikväll :) Lovat mamma att passa lillen men min rygg klarar inte av nåågra länge promenader tyvärr.
Efterätten står i kylen iform av jordgubbar, mums! Det vattnas i munnen redan men är dock proppmätt just nu.

Trevlig Lördag!


Snart fyller jag år, då SKA det ätas en sån här :D


Fotboll, fotboll, fotboll..

Fy fan vad tråkigt det är med fotboll. Speciellt nu när Sverige inte ens är med. Antar jag kommer få offra mig att se en och annan match för att få umgås med A. Tur är väl att jag lätt somnar, en fördel nu kanske?
Huset fullt med pöjker nu, Uruguay - Frankrike rullar på tv:n. Mäkta intressant. Har redan tagit mig en powernap och funderar på att ta sängen snart.. Ska jobba i helgen vilket ska bli skönt :)

Thomas Sabo

Ingen sovmorgon idag trots att lillen inte visade tecken på att vilja kliva upp. Däremot tömde sopbile soporna på tok för tidigt och vi kunde lika gärna komma igång med dagen.

Har ringt, ringt och ringt runt idag ang föräldrapenning, a-kassa osv. INTE kul alls! Så jävla mycket som ska skickas och skrivas hit och dit. Långa telefonköer osv, och när jag väl kommit fram så bryts det. Tack för det liksom! Tror jag börjar få rätsida på det hela nu iallafall..

Varit ute och käkat lunch med mamma. Spenderade en stund i soffan medans hon jobbade undan lite hemifrån innan vi åkte ned till stan en snabbis för att belöna oss lite. Ansåg att jag faktiskt fick det med tanke på skatten som sitter på kontot (opps, det skulle sparas!), samt att jag är jag. Får unna mig nåntign litet nu innan lill*n kommer :)

Ett Thomas Sabo armband var fick det bli, ville ha nånting enkelt men snyggt. En berlock till och det hänger så fint på armen. Hittar ingen kamera just nu och mobilens blev inge bra, så här får ni så länge.. Jag är hursom jäkligt nöjd!



Sommarlov

Känns verkligen som sommarlov när man har sånna här lata dagar. Jag läääängtar så tills A går på semester, speciellt då den blir extra lång iår!
Lång sovmorgon innan det bjöds på frulle hos Svärmor. Slängde oss i trädgården och har där spenderat hela dagen fram tills det var dags för träning. Jävlar i min låda vad varmt det är där inne, men känns iofs. skönt när svetten lackar, då vet man att man tagit i :)

Var förbi mamma för att se på nyklippt liten vovve. Opps, han följde visst med hem till oss. Vill ha sällskap i soffan imorgon då vädret inte ska bli det bästa. Busar för fullt med A just nu och tror på att vi alla tre (fyra) kommer sova gott i natt. Har nämligen en liten vilding i magen just nu också, magen rör sig för fullt och krabaten har hittat mitt mellangärde och revben ordentligt. Kan bara säga Ajaj och försöka sträcka på mage och trycka tillbaka..


Skulle kunna överleva på dessa..

Om jag fick välja skulle jag bara käka jordgubbar resten av sommaren. Antar att jag kommer få i mig ett X antal liter till innan sommaren är slut!


In my new shoes

Slängde på mig mina nya skor och blev upphämtat av Linda förut. En fika på stan med gamla kollegor i solen. Kul att träffas och babbla om allt och inget. På tok för längesen jag träffade några av dem. Självklart mest babbel som gamla jobbet och en herrans massa skratt :D

Ligger raklång i soffan och försöker vila bort min ondhet. Väntar på mannen som förhoppningsvis (om han sett mitt sms) kommer hem från fotbollen med jordgubbar och grädde till mig, mums!


Barnmorskan

Varit hos barnmorskan idag. Tog ett blodprov innan ohc denna gången var det den "duktiga" av de två jag hittills haft. Skönt då jag verkligen hatar't. Många gulstjärnor till mig på sista tiden ;)
Hursom var det ett enkelt besök som i vanlig ordning. Började prata om tankar, amning och fick en hel del broschyrer/böcker att läsa som hon ansåg vara bra. Mitt i besöket knackade de på dörren och min A kom dit. Han som sa att han inte skulle hinna.. OM jag blev glad! ♥
Lyssnade på hjärtljuden, mätte magen och allt där till. Självklart såg allt super bra ut, känns skönt. Hon trodde lill*n lagt sig till rätta nu och kommer så vara tills förlossningen sker.. Det i sin tur innebär fortsatt mage som rör sig och sprakar mot speciellt ena sidans revben, men vad står man inte ut med? :)


Bodypump 74

Trots att jag känner av foglossning riktigt ordentligt i ena skinkan och lite ned i benet har jag trotsat min kropp och varit till gymmet. Kunde inte hålla mig borta då nya Pump releasen kom ut igår. Var ju bara tvungen att testa, och promenader är numer aingenting att tänka på för min del. Jäkligt skönt att det gick bra att träna, känner då ingenting. Däremot ska jag inte sticka under stolen med att det faktiskt känns värre nu än innan, men bara bita ihop..

Har med andra ord "låst upp" mitt gymkort som "frös inne" för tre mån framåt 1:juni..

Pengar på kontot

Precis som för de flesta andra runt om i Svearike har det rullat in pengar på mitt kontot idag. Jag jublar inte direkt då det är pengar jag inte känt av ändå. Och de ska ju sparas till att göra roliga saker så som att köpa barngrejer till rummet osv. Verkligen inte spenderas på en massa skit, men åandra sidan brukar dessa pengar alltid gå till nånting vettigt! :)

Slappa ledighet

Det är ganska skönt att bara ta dagarna som de kommer. Igår efter att ha varit ned till arbetsförmedlingen, som förövrigt är det tråkigaste jag vet blev det en sväng hem till Svärmor och P. Satt på altan och njöt av det sköna vädret.

Avslutade dagen med att vi latade till det, mat från MAX till mig och pizzerian till A fick de bli. Fanns liksom ingen ork att göra mat.
Andra dagen irad jag har slocknat tidigt som vara den i soffan framför tv:n. Kan inte förstå att jag är så trött.

Idag har varit en lika slapp dag. Var till elaka tandläkaren i morse och därefter till Svärmor igen. Följde med så jag skulle få hämta min cykel jag lämnade in i fredags, tror ni den var klar då? NEJ! Så jävla typiskt. Men imorgon måste den vara de annars blir jag besviken! Annars legat ute på altan och sovit, social någon?

Har finbesök iform av lillen och han ska göra oss sällskap i sängen i natt :) Åh så mys!! Egentligen borde han flytta hit på heltid, men tror inte mamma skulle uppskatta det värst mycket :P


Det härliga med att vara gravid är att man faktiskt får gå sleten hela dagarna :P


Irritation!

Sitter på ams.se och försöker skriva in mig. För att min kommande föräldrapenning inte ska sjunka måste jag anmäla mig arbetslös idag. Jag är inget stort fan av ams direkt så det känns jävligt drygt!! Men vad gör man.. vill inte att det ska sjunka till det lägsta för ingenting. Men jag anser nog att systemet är lite annorlunda och det borde finnas nått bättre system.. Men vad vet jag?

7 veckor ♥

Om sju veckor är det utsatt datum för den lill*! OM vi längtar och ajg vill att tiden ska gå fort, samtidigt som den inte får göra det.. har massvis att göra och vill njuta av magen den lilla tid som är kvar ♥



Nationaldagen

Och det har inte firats ett dugg från min sida för jag kunde inte brytt mig mindre. Har ist. sovit länge efter en morgon prom med lillen. Varit ute i solen sn stund med Sara, men lillen tröttnade rätt fort. Åkte till mamma för att grilla med tjocka släkten. Mys! Varit massa grillande på sistonde, inte dumt alls.

Ska spendera resten av kvällen raklång i soffan, få massage av mannen då jag känner av ett typsikt gravid symptom. Ajaj, stackars mig :P


Lovely saturday with Starboys

Vilken skön Lördag det varit. Vaknade tidigt av lillen, men efter en morgon promenad och mat somnade vi om bredvid A. Köpt nya utemöbler till balkongen så vi kanske kan börja njuta av den på riktigt.

Fick besök av A's arbetskompis och hans flickvän. Invigde våran nya klotgrill och satt ute på gården och nöjt av god mat och efterätt. Mums! Mycket varmt och skönt.

Kvällen blev det en sväng till sandgrundsudden med mamma och lite släkt. Kikade på Starboys med resten av Karlstad. Mys! AVslutade på Coffehouse med en räkmacka och varm choklad innan vi åkte hemåt. Tog med lillen hit eftersom jag ändå är ledig och mamma ska jobba till morgonen. Alltid lika mysigt när han är hos oss, vilket jag akn tänka mig blir en hel del i sommar om jag får bestämma :)


Starboys med sina utökade Talanger, där i Markoolio och M, min gamla kollega :)


Mysig kväll

Spenderade kvällen igår på skutis med mina två bästa män, A och Elton. Lillen fick känna på vattnet och busa av sig lite. Sprang av sig rätt rejält ute på ängen sen. Väl hemma var vi lika trötta alla tre och slappade i soffan.









Sommarlov

Igår vart det skolavslutning i skolan. Examen för KY7, grattis till alla er. Massa kramande och Hej Då-ande av klasskompisar. Kommer ju inte gå nånting mer med dem nu. Tråkigt! Har verkligen en riktigt toppen klass, hoppas på att den andra blir lika bra. Fick äntligen klartecken av skolan att jag kan hoppa på om ett år, på tiden ansåg jag! Så nu är det med andra ord SOMMARLOV mer eller mindre för min del..

Fixade lite grejer efter och tog en sväng förbi Nöjes för en smygtitt på nya bakgården. Kommer bli toppen fräscht och bra när det blir klart, vilket ska vara idag om jag inte minns helt fel.

AC/DC 3 Juni

I torsdags åkte jag och mamma mot stockholm för att se på AC/DC! Kom upp rätt tidigt så tg en lunch på stan och träffade farmor en snabbis. Hann med lite shopping iform av 3par skor, (opps!) en väska och lite annat smått o gott :)

Drog oss bort till Stadion och intog våra platser, bra sådana! Sen var det en lång väntan innan det hela började. Förbandet var Hardcore Superstar, inte mina favvos man riktigt bra. Men herrejävlar är det enda jag kan säga om hela konserten!! Så jävla braaa. De verkligen showar igenom hela konserten :D Finns inte ord att beskriva ens, bland det bästa jag sett någonsin.
Måste upplevas för att ens få ett uns av hur det är på deras konserter..

Tack Mamma för en toppen dag ♥




















Jessy Matador - Allez Olla Olé

Hur glad blir man inte av den här låten egentligen? Jag blir det iallafall :)


Ändrade planer

Mamma fick jobba över så vi kom inte iväg idag ändå. Åker till morgonen ist. Så jag njuter i soffan med en helt utsliten Elton breedvid mig, finns inte ett uns ork kvar i hans lilla kropp sm det verkar, sötisen!

Fick ett ryck förrut när vi kom hem att göra både milkshake och kladdkaka, mums! Kladden fick följa med till mormor så hon och mamma fick götta sig de med.

Drömkåken på tv nu, gillar den lika mycket varje gång jag ser den. En sista tur med lillen sen sängen för tidig uppgång i morgon också.


Hundjakt

Herregud vilken skön dag det varit. Efter att fått frullen serverad slängde vi oss alla tre ned i solen. Hur underbart som helst.. man kan liksom aldrig få nog av den. Allt var frid och fröjd och lillen nöjde sig med att springa omkring fritt på baksidan.. tills han fick se Svärmors katt som lurade på tomten bakom. Då var det kört.. de båda försvann kvickare än kvickt och jag hade ingen chans att få tag på Elton. Skrek mig halvt hes och sprang över massa folks trädgårdar/buskar för att få tag i han. INTE OK! Var ju livrädd att det skulle vara barn ute på nån gård som var rädd eller en annan hund eller nått.
Tillråga på allt fick jag världens rivsår på insidan av benet tack vare buskarna.. ajaj! Men vad gör man inte för de små liven? ♥
En något trött kille var det som mest flåsade i skuggan tills A kom och tog ur honom sista krafterna..


Barnmorskan

Var ju till barnmorskan i måndags. Fick lyssna på hjärtljuden och mäta magen som vanligt.. alltid lika mysigt :D Hjärtljuden är ju ren musik numera. Allt såg bra ut och det förvnade henne lite med tanke på resan. För min del kändes det bara skönt. Tråkigt bara att A inte kan följa med varenda gång pga jobb :/ Vill han också ska få lyssna ju!

AC/DC

Idag är jag ledig, likaså imorgon.. skönt. Ska eg. på studiebesök i morgon men kan ej följa med då jag och mamma åker upp till broder i Stockholm i em. Imorgon vankas det konsert och inte vilka som helst utan AC/DC, OM det ska bli kul! :) Eftersom vi båda är lediga iallafall i em så tänkte vi att vi lika gärna kan åka idag.

Men först ska jag ut i solen och njuta. Haft sällskap i sängen av älskade Elton och vi ska inom kort bege oss bort till svärmor för att få oss lite frulle och sol på kroppen. Skönt för lillen att kuna springa runt som han vill på deras baksida.


Sista redovisningen!

Fan så skönt det kändes när den var över igår. Märktes på hela klassen att ingen hade nån motivation alls kvar. Irritationen var hög! Men nu är det bara avslutning kvar på fredag, sen sommarlov :)

Är dock lite förvirrad då jag inte fått svar av skolan hur det kommer bli för mig nästa höst, kan jag hoppa på skolan igen eller ej? Känns som ett svar vore på sin plats nu.. hoppas på fredag!

Firade in sommarlovet igår med klassfest. Mys ute i solen med kubb, käk och lite alkoholintag.. för somliga iallafall. Kände mig mest trött och sliten så blev en tidig kväll fr min del då myggen höll på att käka upp mig också. Fulla människor som ska tala om allt blir rätt tjatigt tillslut..


RSS 2.0