Torsdag

Orkade inte med nått bloggande alls i går. Var lagomt trött efter jobbet. Som för övrigt inte alls var kul, eller kul var det väll men tiden gick segt som bara den. Det mesta var klart när vi kom vid 02.30 o det kändes mest som att vi lallade runt tills kl blev 11.15 :P tog lite väl långa raster o götta oss.

Var i alla fall ned till stan o mötte Therese på dagen. Gick o käka, mumsigt. Blev en del shopping idag också. En lång go tröja, en t-shirt, o massa linnen. Väl behövligt i sommar ju :) Sen kom Zandra med ösregnet. Kul jag som cyklade till stan skulle få cykla hem i ösregn. Men jag hade så tur att det var uppehåll precis när jag åkte hemåt, och efter det kom det knappt nått mer. Kom även en släng med snö i går.

Var till moster o kolla på film från när vi var små, herregud vilka skrikande, jobbiga men söta ungar ;) Ett riktigt gott skratt fick vi oss i alla fall.

På kvällen var det "spökdags" en sväng, med Ida, Fia, Linda o Linda. Men vid 23 tiden och 1,5h sömn på 40h var det dags att bege sig heåt till sängen. Otroligt gött :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0