Stockholm 4-7 Oktober

Torsdag: begav vi oss med en fullproppad bil mot Stockholm. Väl där hämta vi farmor och vidare till pappa o fixa tacos. Riktigt mumsigt. Mycket kul at se både pappa och Farmor igen :D
Tog oss även en sväng by night i Sthlm med bilen. Förvirrande då de stängt av den normala vägen, så vi fick leta och vända ett par gånger :P Skulle åkt till broder, men han skulle upp och iväg tidigt på fredagen så vi fick inte komma dit.

Fredag: Shopping, Shopping, shopping. Var det som stod på listan. Hela inner Stockholm shoppade vi oss igenom. Hittade en hel del grejer som numera är mina. Tog en fika mitt på dagen på det rörigaste cafét jag någonsin varit på. Shoppade ännu mer och stortrivdes. Avslutade dagen på stan med att käka på Mongolian. Finns det nått godare?

Pappa var snäll som orkade vänta efter jobbet o kom in till stan o hämta oss i stället för att vi skulle behöva åka tunnelbanan. Väl hemma var det bara att göra sig iordning för kvällens utgång. Satt och förfesta o gjorde oss i ordning ett bra tag. Kändes skönt att slippa stressa o shit som här hemma.
Åkte ned mot Söder vid 00.30, och kom till stället vi tänkt oss först. Men vi bytte snabbt och kolla mass aolika, slutade självklart på ett hårdrocks hak Kellys, vilket iofs. var ett rätt trevligt ställe. Billig öl/cider och sköna människor! Avslutade med MC och drog oss hemåt.
Smarta jag gjorde så vi missade 1 buss och fick vänta ytterligare 30 min, men det gjorde väll ingenting, vi kunde roa oss bra själva. Somnade ganska skönt när vi väl var hemma igen..

Lördag: Sovmooooorgon, för vissa. Jag orkade som vanligt inte ligga kvar länge trots utgång. Väckte resten av högen och begav oss mot Kistagallerian. Tänkte att idag ska ajg bara titta, orkar inte shoppa, men icke sa nicke. Så blev inte fallet. Även där tröttnade vi efter några timmar och begavs oss mot farmor för att få efterlängtad hemlagad mat.
Kvällen som egentligen skulle tillbringas med utgång, spenderades hemma hos pappa med godis och filmen Tårtan. Suget efter utgång infann sig liksom inte, skönt som satan!

Söndag: Vaknade tidigt och försökte ytterliagre en dag få upp de andra, inte lika seglivade denna gång. Käka frulle, packade och gjorde oss klara för hemfärd. Ingen av oss var sugen på att göra mycket annat än att bege oss hemåt. Tog Bettan och packa in allt igen + lite till. Sa hej då till pappa osv. sen begav vi oss hemåt. Käket ppå vägen hem satt mumma.
Skönt att vara hemma i Karlstad igen, borta bra men hemma bäst!
22.00 hade jag redan slocknat i sängen efter en slitsam helg..

Haft en super helg med Ida, Fia och Linda. Tack så jättemycket brudar, får bli snart igen!

    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0