Lördag - Dags att "flytta" hem..

One week to my birthday! Det var då det.

Jobb som vanligt. Förra veckan var ju en jbb vecka och ingenting annat, fats den innehöll ändå allting annat kan man väll säga också.

Hem till svärmor igen efter jobbet där älsklingen och hans vänn fixade käk. Kycklingburgare var tydligen allt för längesen tydligen, grymt gott.
Tillsut snlände även svärmor och Peter hem. Nyfikna på våran nya bil. Sen blev det mest att sitta på Deras altan i eftermiddags solen ett bra tag. Männen körde hem "alla" bilarna. Mattias tyckte förövrigt det var rätt kul att det var sex bilar ute på gatan som tillhörde "vårat" hus.

Tog mitt pickopack jag med o "flyttade" hem igen. Skönt att återvända til sitt eget efter en vecka "borta" även om ajg älskar att vara där o passa både katt och hus.

Älsklingens vänner kom hit och det blev wii fit för hela slanten. Dängde killarna i rockrings rockning totalt. Men pallade faktiskt inte 6 minuter som de gjorde. Men får testa en annan gång. Höfterna tog mer stryk av det där än man hade tänkt sig faktiskt. Men shit vad jobbigt det är, men som jag skrev tidigare.. det blir roligare och roligare :)

Kvällen skulle det egentligen vankas inflyttningsfest, men hade inget sug efter utgång för fem öre, så skippade det. tråkigt att komma dit och inte känna för det alls. Blev istället hemma med wii fit o pöjkera. Tills de kom på att vi skulle gå ut. Okej snabbt in i duschen och iväg ned till stan. Var med en sväng in på harrys, tog några cider och en tequila, mer fick det inte bli eftersom det var jobb helg. Men drog vidare till Nöjes för att möta upp Mallan o Co ist.

Avslutade med ett jävla drygt besök på BK innan Taxin äntligen tog mig och älsk hem igen!


Tequila var det här!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0