120 cm

Har övernattat hos svärmor i dagarna två. Att gå från stor säng till liten känns, men mysigt är det. Igår var vi lediga från skolan och regnet öste ned så jag passade på att ligga kvar i sängen till ca 12 för att sen förflytta mig ned til soffan för att få frullen serverad :) Ena vettiga var väl ett besök hos mormor och ett på gymmet innan soffan återtogs.. skönt med lediga dagar utan måsten, fast den var tänkt till plugg :P


Kommentarer
Postat av: Linda

Lilla älsklingen! Där va du inte stor, du är inte så jättestor nu heller :) bara en gullig mage! Får inte dina intresserade läsare (läs: jag!! Hehe inte bara jag :p) se ngn fin bild på dig och din största kärlek i magen? :) men du gör som du vill och känner är bäst för dig och ingen annan. Se.. Nästan så de börjar bli tant-varning på mig :p haha. Bäst jag kniper nu!

2010-03-25 @ 02:32:38
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/
Postat av: Johanna

Nej bilden är ju gammal så :P

Det lär dock dröja med bild på magen, känner inte för att visa upp den just nu, men den som väntar på något gott.. haha!

2010-03-25 @ 15:50:32
Postat av: Linda

haha precis :) Och mig kvittar det egenltigen som ser dig lite titt som tätt ändå :P hehe. Hoppas du har en superbra helg i sthlm!

2010-03-27 @ 13:35:40
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0