Härliga Söndag

Härliga söndag! Upp i tid för att bege oss till tingvallahallarna och A's innebandy. Dock fick han fint sitta på bänken med familjen efter sjukdom. Tog oss promenad vidare till gammelmormorn där vi fick oss en matbit och lite fika med mormorn.

Avslutat denna härliga höst söndag med ytterligare en promenad hela famljen. Åh vad tråkigt det kommer bli nu när A är tillbaka på jobbet imorgon och vi inte kan mysa alla tre på dagarna..

Nu kryper vi upp i soffa tillsammans igen.


Kommentarer
Postat av: Freja

vart jobbar du? :) Eller kanske med vad? :)

2010-10-17 @ 20:45:53
Postat av: Johanna

Freja: Jobbar på ONOFF, men om du tänkte på mitt gamla jobb så är det på en nattklubb i entrén :)

2010-10-17 @ 21:13:52
URL: http://johannadali.blogg.se/
Postat av: Melanie

Ja det var verkligen en härlig söndag igår, gud så gött väder! Å jag håller med dig, det är så trist att man inte får vara hemma mer hela familjen. Nu ser man hela tiden fram emot helgen, när Johan också är hemma. Men dom två dagarna försvinner ju snabbare än blixten verkligen.



Ja dom är riktigt dyra dom där. Hade velat ha en sån som gungar själv osv, det hade hon säkert gillat, men dom är ju verkligen jättedyra - över 1000 kr. Är det en sådan ni har tänkt? Att önska sig i present är ju alltid bra hihi:-) Den vi köpte kostade 700 och som jag skrev, det är tur för henne att hon gillar den haha;-)



Ja herregud, nu är våra små 10 veckor!! Hur är det möjligt, vart tog tiden vägen? Gaaaalet! Skönt att lilla E mår bättre nu och hoppas vi kan ses på onsdag, tid spelar inte oss någon roll så länge det är under förmiddagen. Vid 14 ska vi till bvc på mammasamtal. Har du varit på det? Vi hörs snart, kram på er godingar!

2010-10-18 @ 06:40:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0