Mamma Mia

Ikväll är det äntligen dags för Mamma Mia musikalen i LLA. Längtat sen jag köpte biljetterna i bröjan av året, och förväntningarna är höga! Mamma och Svärmor fick varsin i födelsedagspresent och platserna är perfekta så kan inte bli annat heller. Ett restaurang besök innan ska bli gött.

Känns skönt att hemifrån och ut på roligheter efter den här veckan, men lite små jobbigt att lämna de sjuka grabbarna hemma.


Kommentarer
Postat av: Melanie

Hoppas ni får det riktigt roligt, mysigt att äta innan också. Vi ska också ut ikväll, på Magnus Betner på scala med Johan och syster som inget vet;) Ska bli roligt att komma ut lite, det var ju inte igår om man säger så haha;) KRAM!

2010-10-15 @ 10:17:31
Postat av: Melanie

Det går inte att kommentera inlägget nedan. Men åh så hemskt! Förstår att det har varit jobbigt, vilken pärs! Det är ju den värsta känslan, ens barn är sjukt och man kan inget göra :( Tur att han mår bättre nu och att ni är hemma igen. Stor kram till er!

2010-10-15 @ 10:22:28
Postat av: Linda Rangfeldt

hahaha, jag får härma :D Kan ju smyga med mina, har du på dig dina så tar jag av mina så kan du aldrig veta helt säkert om jag köpt ngr eller ej ;) hehe

2010-10-16 @ 14:38:26
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0