Borta bra med hemma bäst

Det är och känns verkligen som att vara hemma hos svärföräldrarna, men gud så skönt det är att vara i sina egna grejer nu. Och speciellt ha E's alla saker på rätt platser och inte bara provisoriskt. Orspråket "Borta bra men hemma bäst" stämmer verkligen! Ska bli otroligt skönt att snart krypa ned i våran egna nybäddade säng. Plutten sover redan och jag hoppas han kommer sova bättre här hemma än han gjort under den gångna veckan. Även vi vill sova bättre.

Vi haft en skön eftermiddag med gammelmormor och mormor. En tur till IKEA för små shopping till E och en sväng på bergvik. Fixade resterande av svärmor present. Mötte upp A för att packa ihop alla våra saker, lämna presenten och bege oss hemåt. Plockat ur allt och sitter välförtjänt i soffan 10 min nu men känner ögona går i kors så dags att släcka ned..


Kommentarer
Postat av: Melanie

Ja så är det verkligen, och speciellt nu när man har en liten. Då är det verkligen skönt när man kommer tillbaka hem:) Kul med Ikea! Jag tycker dom har så bra barnavdelning, för att inte prata om priserna - perfekt för våran plånbok det! Hoppas ni har en riktigt mysig helg vännen, kram!

2010-09-04 @ 17:45:10
URL: http://nartvablirtre.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0