Min samhälleliga plikt - Check!

Har med andra ord varit iväg och förtidsröstat idag. Gött det är ur världen och kan bockas av. Så nu kan jag läga allt jäkla politik tjat åt sidan och koncentrera min hjärna på annat skoj istället.


Kommentarer
Postat av: Melanie

gomorron gumman! Vi tänker precis likadant du och jag. Jag tycker och tror också att det är bra att vänja dom vid att vara borta redan när dom är små, då blir det ju lättare sen. Och det är ju liksom familjen som passar henne, hon behöver ju lite mormor/morfar tid också hihi. Visst, hade jag ammat hade det ju inte gått lika lätt, men nu är det ju inte så.



Och jag tycker du gör helt rätt som slutar amma om du känner så. Min amning fungerade ju inte heller. Som vi slet, dag och natt på Neonatal när vi bodde där. Det gick inte! Hon var för lite, hade inga krafter och fick inget tag. Och inte blev det bättre när vi kom hem. Hon skrek och grät och jag likaså. Provade ju att pumpa ur vet du och ge min mjölk på flaska, men det blev verkligen för jobbigt till slut. Så nu får hon bara ersättning och hon lever fortfarande:-) Och det kändes så skönt när jag hade tagit det beslutet alltså, vilken lättnad! Så följ ditt hjärta, E kommer att må lika gott (om inte bättre när det inte funkar nu...?) i alla fall. Plus att när hans mamma mår bra, mår han också bra:)



Jag tycker absolut att vi tar kaffe och skvaller till veckan! Ni får gärna komma hem till oss om ni vill? Jag har lite svårt att ta mig till stan då jag ej har körkort. Ni är så välkomna till kaoset här hemma!:) Nu blir det kaffe, fröken vaknade 03.30 och har precis somnat om. KRAM!

2010-09-18 @ 05:14:07
URL: http://nartvablirtre.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0