Beslut

Har tagit ett skönt beslut. Efter att det bara bidragit till en hel del stress, känslan av oduglighet osv. är det bestämt att ajg gör det som känns bäst för mig själv. Ska inte lyssna på alla andra jävla tiden utan göra det som känns bäst för mig själv. Det här innebär att vardagen kommer bli mycket "enklare" om man nu kan säga så, dock har det inte varit jobbigt eller så på nått sätt tidigare men det underlättar för oss alla tre på många sätt!


Kommentarer
Postat av: Melanie

Du gör helt rätt! Och vad alla andra tycker, ja det ska du bara strunta i. Det är inte deras kropp, deras barn eller deras beslut! Det viktigaste är att alla mår bra eller hur:) Kram!

2010-09-18 @ 09:06:41
URL: http://nartvablirtre.blogspot.com
Postat av: Melanie

sen blir det enklare också. Man kan hjälpas åt mer ju när pappan också kan mat:-) Lättare om man vill lämna bort barnen också. Jag ångrar inte en sekund att jag inte tragglade med amningen mer än vad jag gjorde. Nu är alla nöjda istället, mycket bättre:)

2010-09-18 @ 09:08:11
URL: http://nartvablirtre.blogspot.com
Postat av: Petra

Bekymra dig inte om det....förstår att det handlar om amningen. Jag kunda amma Moa i KNAPPT 6 dagar när hon var nyfödd. Hon är uppväxt på ersättning. Och se hur hon har blivit =) Men jag kände mig som den mest värdelösa mamman i världen som inte gjorde det bästa för sitt barn. Men va f-n hon sög ju loss bröstvårtan på mig för hon var hungrig och jag hade verkligen ingen mat till henne....Du är en lika bra mamma ändå, om einte kanske lite bättre...;) Kram på dig

2010-09-18 @ 22:47:49
Postat av: Johanna

Tac Petra! Ja, känns som att man blir en lugnare, tryggar och på så sätt "bättre" mamma :) Tacka den som uppfann ersättningen, faktiskt! Kram

2010-09-18 @ 22:58:37
URL: http://johannadali.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0