Förlossningjournal

Idag fick jag nånting kul på posten, nämligen min förlossningsjournal. Kul att läsa den. Det känns verkligen som att det var igår nu när man går igenom den bit föt bit.

Har idag bokat tid för efterkontroll så på fredag ska jag dit. Vill ha det gjort innan jag börjar träna igen, vilket jag tänkt göra 1 oktober när mitt träningskort låser upp sig igen. OM jag längtar!


Kommentarer
Postat av: Melanie

Spännande att läsa! Jag ska ringa och be dom skicka min också. Jag var på efterkontroll på spec mödra för 2 veckor sen, på tisdag ska jag till min vanliga barnmorska. Blir väl inte så mkt till efterkontroll eftersom det vart snitt, men vi ska väl prata om allting som hände osv. Plus att jag ska få tillbaka min mvc journal som blev kvar på sjukhuset.



Förstår att du längtar efter att börja träna! Nu spritter det lite i benen och det är skönt att man känner att kroppen börjar återhämta sig och läka. Man får ge det tid helt enkelt, det är ju en stor sak kroppen varit med om verkligen. Vart tränar du någonstans?



Jag jobbar föressten som undersköterska, heltid på natten inom kommunen. Jobbat där i 6 år och man börjar känna att man vill göra någonting annat. ;-)

Kram!

2010-09-22 @ 06:28:33
URL: http://nartvablirtre.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0