BVC

Som sagt besök på BVC på öppenmottagning idag. Första gången och det gick fint. Älsklingen har växt om bara den från 3815gr och 54,5cm till nuvarande 4250gr och 56,5cm. Store pöjken våran ♥ Känns lika bra varje gång vågen visar plus! :) Men herregud så fort de små liven växer, vill ha han så här liten för alltid.. känns tryggast så.


Kommentarer
Postat av: AnnaMalin

Men såå söt han är!! Och skönt att det går så bra, att han växer så :-)



Det har du rätt i - det känns som det kan vara "motiverande" under förlossningen för man är ju sååå nyfiken på vem som gömmer sig i magen!! Trodde jag skulle ha en aning nu iaf, efter UL, så det känns så snopet att vi inte vet haha :P Fast samtidigt så börjar jag känna att det var meningen - är ju verkligen spännande nu!! :-) Det spekuleras en del i släkten kan jag lova... Du kanske vet hur det är ;-)



Ja, det är underbart med all sport! Min sambo J är sportjournalist och måste hålla sig ständigt uppdaterad, men han ska absolut ha credit för att jag inte "märker av det" så mycket som jag kanske kunde ha gjort med tanke på hans yrke :P



Hoppas ni får en riktigt fin dag! :-) Kramar!

2010-09-15 @ 08:37:12
URL: http://annamalinsvarld.blogg.se/
Postat av: anna

de var kul o se er med, o lille elliot. ;P vi får absolut styra upp ngt med småpojkarna när de är lite större så de har nöje av varandras sällskap. ;P

2010-09-15 @ 10:00:13
URL: http://mybelovedones.weebly.com
Postat av: Melanie

Åh vad hon växer, stora killen nu:) Så fin han är! Dom följs åt våra små, Moa vägde 4000 g sist vi var iväg, hon har verkligen blivit stora tjejen. Hon hade lite att ta igen från när hon föddes hihi:-) Kram!

2010-09-15 @ 12:33:36
URL: http://nartvablirtre.blogspot.com
Postat av: Emma

men goooos:D

2010-09-16 @ 16:51:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0