Saknar

Åh vad jag saknar att kunna ha ett par sköna jeans och en slapp tröja till. Lite eggande är det att försöka komma i mina gamla kläder igen så fort som möjligt. Men i höst ska jag lyssna på kroppen och inte börja träna tidigare än tillåtet, vill inte ha några komplikationer pga dumstridighet! Har jag otur kommer jag aldrig i dem igen, det återstår att se. Kämpa ska jag göra hursom!


Kommentarer
Postat av: Linda

Men dummer, klart du kommer. Men bra att du ska lyssna på kröppen din du :) Riktigt snygga byxor. Skulle du inte komma i dem igen vet du ju vart jag bor ;) hehe nejdå!



Jag är MER än gääärna barnvakt längre fram (när du och din kropp återhämtat er mer än behövligt) om du vill åka på något träningspass och adde kanske jobbar eller annat. Du har mitt nr smulpaj! ;)

2010-07-26 @ 04:11:48
URL: http://lindarangfeldt.blogg.se/
Postat av: Johanna

Sötis <3 PUSS på dig!

2010-07-26 @ 11:10:43
URL: http://johannadali.blogg.se/
Postat av: Melanie

Känner precis likadant! Man saknar sin gamla kropp nu och man vill bara sätta igång med träningen och gå ner alla kg som man gått upp. Men det låter bra att du lyssnar och tar det lugnt, jag menar, man måste ju ge kroppen en chans till återhämtning. Det är så himla vikthets efter en grav och det är så tragiskt verkligen.

2010-07-28 @ 07:03:16
URL: http://nartvablirtre.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0