Minigolf

Frulle hos svärmor imorse och slöande i soffan. Men helt plötsligt kom solen och det fick bli solande hele dan. Mannen kom och plockade upp mig efter golfen och det blev minigolf med Jonna och hennes A på skutis. Vem som förlorade behöver vi väl inte disskutera kanske.. men det va sista hålets fel! :P










Kommentarer
Postat av: Melanie

Gomorron! Hur mår du/ni idag? Känt ngt under natten? Här är det som vanligt, hade mkt förvärkar igår, men det stannade av sen. Hos barnmorskan var det bara snabb kontroll av läget. Om inget händer under veckan så har vi en tid för ultraljud på måndag. Direkt efteråt ska vi vidare till spec mvc på förlossning och träffa en läkare. Kan ev bli igångsättning då, beroende på vad UL visar och hur bebisen mår. Så vi får se, hoppas det sätter fart ändå. Ny dag och bara att fortsätta hoppas och hålla tummarna för oss idag tjejen. Kramar!!

2010-08-03 @ 07:07:39
URL: http://nartvablirtre.blogspot.com
Postat av: Melanie

Jag håller med dig, vill också att det ska sätta fart på egen hand och slippa bli igångsatt. Men det känns ändå skönt att veta att vi har en tid för UL att se fram emot, om inget händer under veckan. Om jag mår bra och bebisen mår bra, behöver man visst inte bli igångsatt heller. Utan då kommer man på kontroll varannan dag tex, berättade vår bm.

Men ja, en vecka har vi på oss båda två då, hihi. Jag lovar att vi säkert kommer att åka in samtidigt haha - vilken grej det vore!



Himla roligt att man "träffat" någon som ska ha samtidigt, som bor i samma stad tom:) Vart i stan bor ni? Vore himla roligt att ses sen ju, nya mammavänner behöver man ju tider som dessa:)



Jag har inte provat ngn metod alls, tror inte att ngt funkar. Hon kommer när hon är redo och istället för att springa i trappor och städa som en galning och trötta ut mig, vilar jag mycket och samlar kraft istället. Det kan ju ändå dra igång när som helst. Färdknäppen kan ju funka för vissa, ngt hormon/ämne i spermierna som visst kan sätta fart. Men ärligt talat, känner jag mig inte så sugen på sex just nu heller haha:-)



Kram!

2010-08-03 @ 07:49:08
URL: http://nartvablirtre.blogspot.com
Postat av: Melanie

Kunde inte kommentera inlägget ovan, så jag skriver här;)



Jag tänker också så, hur det än är, så har vi våra bebisar här alldeles snart. Och det är så sjukt att det faktiskt bara kan vända om en timme tex.För varje dag över, är vi iaf en dag närmare slutet också:) Kramar!

2010-08-03 @ 08:11:29
URL: http://nartvablirtre.blogspot.com
Postat av: Melanie

Ja hallonbladsthe säger ju många ska vara bra, jag har inte provat det dock. Men klart det inte kan skada, även om det inte skulle hjälpa så är det ju gott med the:) (om det nu smakar gott? hehe)



Vi bor på Herrhagen just nu, men har nyss köpt radhus i skattkärr, så meningen är att vi ska flytta så fort vi sålt våran lgh. Har visning imorgon och på måndag, hoppas på snabb affär för huset står redan tomt där borta nämligen. Men en sak i taget, bebis först haha:)



Nu ska jag dola lite här hemma, går också lite i min egen värld som du säger. När det väl sätter igång på riktigt, kommer man nog inte alls känna sig förberedd haha. Trots att det är det enda som man går och vänter på liksom, märkligt;)

Ha det så gott idag, vi får hålla varandra uppdaterade så vi har lite koll på varann hihi. Kramar!

2010-08-03 @ 09:34:36
URL: http://nartvablirtre.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0