Stora killen

Vilken härlig dag. Skön natt med endast vakenhet en gång. Lite mat och ny blöja så var vi nöjda och somnade om igen, denna gång bredvid pappa båda två. Super mys! E fick ett bad idag igen och nu njöt han hela tiden, så söt när han är blöt och håret lockar sig, för att sen bli spikrakt igen.
Vid lunch var det vägning som gällde, om jag var nervös. Men det visade sig att våran prins gått upp nästan 300gr sen i måndags. Åh vad skönt och vilken lättnad. Bestämde oss dock för att fortsätta med ersättning efter varje måltid en vecka till.. för att vara på den säkra sidan. Känns tryggt så, så får vi se sne hur det blir. Så duktig han är!

En snabbis till in till gammelcaisa (min mormor) för en lunch och fika. E har ju inte träffat sin egna mormor på två dagar så hon kom förbi för massa gos. Elton var också gossugen idag. Så skönt att se att han vågar komma fram mer och mer till E och nosa, det är viktigt att det funkar bra med dem båda, mina guldklimpar!

Eftermiddagen var det hembesök av BVC som gällde. Gick ju superfort och kändes lite onödigt att inte ha tagit det tidigare när vi va där på dagen, men hursom är det nu gjort. Fick lite mer info och D-vitamin dropparna som han ska ha framöver.

Kvällen har vi spenderat hemma hos Farmor och P då det skulle snoozas för en vecka framöver då de åker bort. Inte alls avis på att de ska till värmen och vi får stanna hemma i Sverige. Men vi har ju E och det väger upp precis allt och mer där till. Vi ska bosätta oss hos kissen en vecka framöver, inte fy skam.


Så här trött är lillen på allt spring på BVC och alla som ska pussa på'n hele tin..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0