Örebro

Somnade om efter samtalet igår och tänkt vi kunde faktiskt spendera hela dagen i sängen pga regnet som bara öste ned. Men efter att ha sovit en timme vaknade A till liv och insåg att han var lika rastlös som jag. Han kom med ideén att vi åker den dagstur till Örebro och fördriver tiden lite. Mest för at han ville till Dormy's och kolla på golfgrejer. Sagt och gjort så var vi på väg.
Spenderade nån timme där så A fick prova ut en ny driver samt kom ut med en ny bag och lite annat. Och det var han värd!

Vidare till Mariebergs köpcentra för lite shopping åt mig och lill*n, som absolut fick bästa köpet. Möte upp M, A's bästa kompis för sen lunch och sen intog vi supergod italiensk glass och töla en massa innan vi rullade hemåt igen. Lagomt trött däckade jag direkt vi satte oss i bilen och vknade av ösregnet när vi var nstan hemma igen.
Åkte förbi Svärmor och P då nya klubban självklart skulle visas upp, och där fastnade vi framför en film.

Super skönt att komma bort för en dag och bara vi två, kommer ju inte bli lika lätt attbara dra iväg hur som helst när vi väl blir tre, så det var välbehövligt för oss båda. Tänka på annat och "koppla bort" allt med att vi väntar ett tag..








Kommer bild på vad påsarna innehåller..

Kommentarer
Postat av: Josefin

er lille bebbe trivs allt bra gött där inne! Men hoppas verkligen h*n ändrar inställning o vill komma ut NU! ;) Lycka te!

2010-08-07 @ 00:09:37
URL: http://josefinewedin.blogg.se/
Postat av: Melanie

det gjorde ni helt rätt i! gött att komma iväg och få något annat att tänka på för ett tag! :-) Kram!

2010-08-07 @ 09:01:32
URL: http://nartvablirtre.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0