Helgen med besök

Skön helg har vi haft. E's Morbror och Gammelfarmor kom hit i fredags kväll. Blev lite prat och hos med lilla E som mest sov innan vi lämnade dem för att bege oss till kissen. Hann knappt hem innan vi somnade alla tre..
Lördagen var det dags för kalas hos min moster då hon fyllt 45år under veckan, stort GRATTIS! Massa mat, tårta och göttigt med hele släkten. Bebis mys med både E samt hans "kusiner" (eg. tremänningar H och E).
Spenderade kvällen med besöket hos gammelmormor.
Även idag haft en lugn dag. Tog en promenad hem till gammelmormor, mötte upp morbor och gammelfarmor som bott hos oss i helgen. Mest suttit och babblat och myst med lilla E. En snabbis till bergvik då gammlefarmor ville köpa en höst/vinteroverall till lillen han kan ha i vagnen. Blev en grön super fin från PoP samt en denimblå mysoverall som han ska ha som "ytterplagg" nu fram tills den gröna börjar användas. Tusen tack!

Fick present i lördags av mina kusinbarn som tack för hjälpen med patroner. En förstorning av lilla E i svart/vit, super fin. Tack så hemskt mycket!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0