Klassresa på cykel..

Kan man kalla det så numer? Haha, hursom slängde nästan hela KY8 sig på cyklarna i ösregn för att åka iväg på ett litet äventyr. Cyklade på och efter 1,9 mil var vi framme vid första etappen, Mölnbacka ungdomshem. Studiebesök och lunch. På med blöta kläder och sedan cykla vidare, ett stopp hos H:s föräldrar, vidare till etapp två Olsäter för stt sen cykla sista biten och komma fram till destination okänd, Humletorp. Eftersom vi inte fått nån info om hur långt vi cyklat var det en fröjd att höra att vi pallat 5mil på cykel. De var sjukt skönt att komma fram, trots att man var sjöblöt. Men tack för mitt nya regnställ, underbart!

En dusch och en middag som var hur god som helst, dukat hur mysigt som helst. Den midfagen var värd varena cm med cykeln! Efteråt blev det badtunna med vatten som var 37,5 grader. OM det var underbart att få lägga sig där och bara njuta. Han med årets sista dopp i sjön också, kallt!
Dunade in riktigt skönt på natten..

Dagen efter var det upp för att fixa fruost och sen trampa oss vidare till Olsäter igen. Snacka om att ha ont i benen och det var inte många uppförsbackar i början vi tog oss upp för. Några fler om åkte bil hem än dit, haha! Kom iallafal efter några mil fram och fick göra lite övningar/lekar, fixa lunch osv innan vi begav oss vidare igen. Sista biten var riktigt seg, men tillbaka till Forshaga kom vi. Totalt då cyklat NIO MIL. Benen var rejält möra då, men fan så stolta vi var. Och kul, haft det helt topppen. Ångrar mig inte en sekund att vi cyklat så långt eller att jag följde med för de delen, trots regn.
Finns ett och annat roligt citat och andra saker som hänt, men det får nog stanna innom klassen :D
Tack KY8 för ett helt sjukt kul äventyr!

Kan ju lova att jag aldrig mer kommer gnälla på ett spnningpass :P



N:s cykel gav upp 1km från slutmålet ;P


Underbart att se :)


Något sliten efter 5 mil


Rökte in stugan lite


Underbar mat!


Stämmer in på KY8


Äntligen nedför..


Tills det kom en lååång uppför..


Lite lek behövdes!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0