Stockholm 090828-090830

Åkte upp till Sthlm i fre med Jonna. Snälla storebror lånade ut sin lgh (som förövrigt är helt underbar! Ett byte kasnek?) så vi fick bo mitt i Sthlm. Tack för det!
Kom upp på kvällskvisten och tog en visit hos farmor med pappa innan vi rullade vidare in till stan. Gjorde inte många mer knop utan somnade ganska skönt båda två.

Lördagen var det Grönan och utgång som stod på Schemat. Men vi hann självklart med en hel del shopping också. Fick åka karuseller till Tomas Ledin live :D Lycka!? Jonna fick ju se sin lille Måns, haha! (genrp inför Sommarkrysset) Eftersom vi båda älskar att åka karuseller var det ju toppen. Samt att vi hade solen med oss :)
Kista gallerian tömde vi mer eller mindre innan vi rullade hemåt. Äntligen utgång och inte förens 02.00 plockade taxin upp oss och vi kom till White Room efter div saker. Herrans massa rumpskak och vid 04 kände vi oss nog som småstadsfolk igen och tog taxi de få metrarna hem. Till det ska tilläggas att det fortfarande var kö utanför då! Inte direkt lilla Karlstad, haha!

Shopping söndag på stan. Fick med oss ett och annat innan vi båda tröttnade ganska fort och begav oss hem till Farmor med pappa och bror för mat ist. innan vi rullade hemåt igen.

Toppen helg och underbart att bara få komma bort. Tack Jonnis får bli snart igen! :D


Äntligen framme

Nye skorna

Den är verkligen INSANE!


Vi två ♥
 

Alcasar


Månsan


Tomas Ledin och Måns


Brills

Självklart bara affärer vi har hemma shoppas det i, typiskt?


Sötisen


Glad? :P


Kön 04.00


Något sliten på väg hem..


Kommentarer
Postat av: Jonna

Tack för helgen baby :) klart det blir fler turer! PUSS

2009-09-01 @ 20:25:22
URL: http://jonnaericson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0