Underbara lång helg

Eftersom jag tog helg, eller lång ledigt från i torsags har jag inte orkat bloggat en enda gång. Har spenderat den med andreas familj och bara tagit det lugnt. Inte ens varit hemma på hela helgen då vi egentligen skulle åkt bort, men kom inte längre än till Svärmor. Ingen av oss hade ork att komma på nått eftersom vädret varit som det var, så vi hamnade där och bosatte oss där över helgen. Hur skönt som helst med en helg utan jobb eller ens behöva tänka på nått.
I fredags var det Idol och efter det tog vi en  tävlan i Guitar hero och Wii Sports. OM vi skrattade!! Inte förens sent på natten orkade vi avsluta..

Lördagen blev det massa pyssel. Däckbyte samt däck-tvätt för våran del, och satan så kallt. Men vi som tänkte lämna in bilen för däckbyte kände oss riktigt nöjda efteråt, även om det tog sin lilla tid.
Kvällen blev det god mat och stjärnor på is m.m. Alltså ytterligare en kväll i offans tecken.
Kan knappt minnas när jag hade en sådan här skön helg senast. Att dessutom blivit helt bortskämd med färdiglagad mat, frukost på bordet osv har ju inte varit fel. Kissen sate pricken över i:t med sitt gosande.
Tack snäll Svärmor och Peter för att ni skämmer bort oss så!


Finns ingen gosigare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0